Far Cry , PoP: Sands of Time a dalsie hry zdarma !

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Far Cry , PoP: Sands of Time a dalsie hry zdarma !

Príspevok od užívateľa foboss » So 01. Sep, 2007, 17:11

:o EA/Ubisoft uvolnili nasledujuce hry k volnemu stiahnutiu :!:

-Command & Conquer(EA)
- Far Cry (Ubisoft)
- PoP: Sands of Time(Ubisoft)
- Rayman: Raving Rabbids
- Tom Clancy's Ghost Recon

Link

- kto si chce zahrat starsie pecky, staci len ,keD sa registruje na Fileplanet.com a moze stahovat
Naposledy upravil/-a foboss v Ut 04. Sep, 2007, 07:51, upravené celkom 1 krát.

PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PatrikL » So 01. Sep, 2007, 17:20

Super! Na doupe a pod. nechodim tak Dakujem za upozornenie :wink:

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 01. Sep, 2007, 18:41

scool:

nice akcia od Ubisoft ...
Naposledy upravil/-a crux2005 v Po 03. Sep, 2007, 15:03, upravené celkom 1 krát.
s pozdravom, crux.

Dominik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 639
Dátum registrácie: So 13. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dominik » Ne 02. Sep, 2007, 03:00

Neverim vlastnym ociam.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 02. Sep, 2007, 09:15

Nj, EA sa vytiahol, koniec koncov menovane hry sa predavaju za budgetove ceny, teda o nejake "mega zisky" EA nepride. Len je v kazdej hre vraj nejaka reklama zabudovana. Idem sosat Far Cry, uvidime co je to zac

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1232
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Ne 02. Sep, 2007, 11:31

Pekne od nich. Mozno skusim FarCry multi :)
Inac pozor na to, ze je povolene len pre U.S. - teda ked pisete odkial ste, dajte USA.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Ne 02. Sep, 2007, 21:34

hmmm.... uz je za darmo aj prvy Command & Conquer... http://plnehry.sector.sk/plnahra/4484/c ... onquer.htm :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 02. Sep, 2007, 21:51

EA? Skor UBISOFT sa vytiahol
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Dominik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 639
Dátum registrácie: So 13. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dominik » Po 03. Sep, 2007, 01:00

fobos napísal:Nj, EA sa vytiahol, koniec koncov menovane hry sa predavaju za budgetove ceny, teda o nejake "mega zisky" EA nepride. Len je v kazdej hre vraj nejaka reklama zabudovana. Idem sosat Far Cry, uvidime co je to zac
Budgetove ceny? To su ake? Asi si myslel dumpingove. :wink:

V kazdom pripade, zistil som ze v menu tych hier je reklama a je tam overovaci system, ktory je funkcny len v USA (resp. da sa to oklamat, ale nezmyselne to ubera na user experience, krajina je neopodstatnena). Tie hry stoja inak v obchode po 199 SK, takze nakoniec to asi nie je az taky ultra-deal.

Ale ako marketingova masaz vpohode.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Po 03. Sep, 2007, 14:04

Dominik napísal:Budgetove ceny?
Ceny za ktore sa predavaju shitne/starsie hry :)
MichiGen napísal:EA? Skor UBISOFT sa vytiahol
Ach jo, som to prehliadol pri tom zachvate, samozrejme ze Ubisoft

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 04. Sep, 2007, 19:38

moze mi niekto postnut screen, co v vsetko je v stiahnutom archive FarCry?
stiahol som ho toiz uz z druheho zdroja a stale mi tam nieco chyba. pri tom velkost odpoveda.
Plne príležitostný moderátor.

PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PatrikL » Ut 04. Sep, 2007, 20:03


Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3965
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 04. Sep, 2007, 20:25

uvolnil Ubisoft aj Rayman 1? (moc sa na ten stranke nevyznam) diks
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » St 05. Sep, 2007, 10:14

PatrikL napísal:
Obrázok
dik moc, ja tam mam len data1.cab, data1.hdr a data2.cab...
nemohol by niekto ten zbytok niekam uploadnut?
Plne príležitostný moderátor.

PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PatrikL » St 05. Sep, 2007, 15:09


Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"