Half Life 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
cipe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 16. Mar, 2007, 08:00

Half Life 2

Príspevok od užívateľa cipe » So 21. Júl, 2007, 13:20

Po nakupe novom PC som sa dost tesil na HL 2 v super grafike.Mam ale problem s texturamy,a hra mi niekedy mrzne.Bohuzial pasivna grafika nexladi tak ako by som xcel,preto je nutny nakup predneho 12 Cm fanu.Skusil som to riesit 30 cm stolovym ventilatorom.Problem vsak nastal ked bol ventilator blizko,hra zacala nesmierne thrat,potom to prestalo a znova zacalo.Ked som dal ventilator dalej,bolo to akoby OK ale potom sa mi hra zasekla.cime to moze byt?Napadlo ma ze v blizkosti ventilator moze vyvolat na grafike nejaku indukciu(uz mi rozladil aj obrazovku ked som ho mal na TV).Preco sa mi ale hra zasekla ked som ho mal dalej,nexapem.Ostatne hry idu zatial f pohode(stronghold 2 v high detailox ziadny problem)
MB:Asus M2A-MVP AMD480x CF;CPU:AMD AM2 4800+ EE-Arctic Cooling Freezer 64 Pro ;HDD WD 500 GB SATA;RAM:Kingston 1 GB 667 Mhz;Grafika: GF 8600 GT(pasiv);Power:Fortron Blue Storm 400 W,Case: THERMALTAKE MAMBO;

Cooling:
Predok-dole Papst 220 V
Predok-hore- SilenX XIXP6414 92 mm,windtunel to CPU
Vzadu - XIXP7614 - 120x38 mm

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » Ne 22. Júl, 2007, 23:09

co za grafiku mas, myslim znacku? pasiv od vyrobi alebo nejaky urobeny? robi ti to len v hl2 alebo ti robi tieto srandicky komplet vo vsetkom?
komp by mal utiahnut tu hru na uplne full detailoch lavou zadnou a grafika ak udrzis ruku na pasive aspon zopar sekund je v pohode tiez. hoc isiel by som na to z lahka pretoze 100 stupnov mozno nebude problem.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
cipe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 16. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa cipe » So 28. Júl, 2007, 16:55

grafika je to od MSI,pasiv je od vyroby.Zacalo to robit uz i v BF 2,v HL to robi sustavne, a BF 2142 proste ani nejde,pripojim sa na nejaky server a hodim miesto respawnu,a nasledne zlta obrazovka a ak to xcem nejako vypnut tak mi proste mrzne PC,cierna obrazovka alebo dokonca sa monitor sa niekedy vypne,potom treba restart.Uz ma to pekne serie,neviem furt co to moze byt,teraz som to skusal,ventilator som mal namiereny do PC ,takze teploty boly uplne perfektne a i tak.co to moze sposobovat?
MB:Asus M2A-MVP AMD480x CF;CPU:AMD AM2 4800+ EE-Arctic Cooling Freezer 64 Pro ;HDD WD 500 GB SATA;RAM:Kingston 1 GB 667 Mhz;Grafika: GF 8600 GT(pasiv);Power:Fortron Blue Storm 400 W,Case: THERMALTAKE MAMBO;

Cooling:
Predok-dole Papst 220 V
Predok-hore- SilenX XIXP6414 92 mm,windtunel to CPU
Vzadu - XIXP7614 - 120x38 mm

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » So 28. Júl, 2007, 23:34

skus merat teplotu na grafike, ale je mozne ze je nieco poskodene
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
cipe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 16. Mar, 2007, 08:00

Reklamacia

Príspevok od užívateľa cipe » Ne 29. Júl, 2007, 22:53

Grafiku davam reklamovat,lebo robi este vacsie hluposti ako predtym(samovolne prepinanie vystupov a pod)
MB:Asus M2A-MVP AMD480x CF;CPU:AMD AM2 4800+ EE-Arctic Cooling Freezer 64 Pro ;HDD WD 500 GB SATA;RAM:Kingston 1 GB 667 Mhz;Grafika: GF 8600 GT(pasiv);Power:Fortron Blue Storm 400 W,Case: THERMALTAKE MAMBO;

Cooling:
Predok-dole Papst 220 V
Predok-hore- SilenX XIXP6414 92 mm,windtunel to CPU
Vzadu - XIXP7614 - 120x38 mm

Užívateľov profilový obrázok
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 615
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Tornaľa

Príspevok od užívateľa NEx_12 » Po 30. Júl, 2007, 11:39

to co pises s takym som sa este nestretol... :8O: no skus to da´t na reklamacku ... :) to musi byt paradna haluska co ti to vystraja .. :D
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » Po 30. Júl, 2007, 15:31

teoreticky ma napadlo ze ku prechodu tepla z chipu na chladic vobec neprechadza lebo pri montovani tam zabudli foliu. to uz tu niekto opisoval pri demontazi chladica z x1950 a menil ho za nieco lepsie, pricom ho skoro seklo ked to zbadal.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 615
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Tornaľa

Príspevok od užívateľa NEx_12 » Po 30. Júl, 2007, 19:13

keby tam ta fólia bola , tak by sa mu to uz davno zoskvarilo ne ?? :?
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"