Gears of War PC

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
hromi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 341
Dátum registrácie: Pi 06. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa hromi » Ne 09. Dec, 2007, 18:53

Martan napísal:Tak Gears prejdene!

Konecne sm si nasiel cas. Super hra, dobre sm sa bavil.
Avsak obcas sm bol dost nasrany, ked sm sa zasekol o neviditelnu prekazku a musel loadovat predosli check. Takisto niektore momenty v hre boli dost flustrujuce co sa tyka spravneho nacasovania, obtiaznosti.

U mna 8.9/10 :wink:
co framerate? islo ti to dobre nesekalo?
PSU: Eurocase 500W PFC | MB: Epox EP-8NPA SLi | CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice 2,0 GHz@2,4 GHz | RAM: 2GB, 1T.2,5.3.8.3, 400 Mhz - Kingston VR400X64C3A/1G + Goodram GR400D64L3/1G | HDD: Samsung - 320GB, SpinPoint T Series HD321KJ, 16MB SATA2, Maxtor DiamondMax Plus 9 - 120 GB, 8 MB P-ATA | DVD-R: LG - GSA-H12N, P-ATA | DVD±RW: NEC ND-3520A, P-ATA | SOUND: Sound Blaster Audigy 4 | VGA: Sapphire Radeon X1950 Pro - 256MB 1,2ns GDDR3 | LCD: BENQ FP783, 12ms + webcam&repro | MOUSE+KEYBOARD: Microsoft Reclusa & Microsoft/Razer Habu | COOLER: Arctic Cooling Freezer 64 Pro | FDD: Teac 3.5" | OS: Microsoft Windows XP Pro SP2 ENG | SUPERPI: 40s | 3DMARK06: 4120p (1280x1024, AF)

Užívateľov profilový obrázok
hromi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 341
Dátum registrácie: Pi 06. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa hromi » Ne 09. Dec, 2007, 18:54

killswitch napísal:
GABO napísal:Dalsie vylevy budu postuhnute rovno BANom.
ma niekto problem s pochopenim tohoto stanoviska?
asi necitas stanoviska pred tebou...
PSU: Eurocase 500W PFC | MB: Epox EP-8NPA SLi | CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice 2,0 GHz@2,4 GHz | RAM: 2GB, 1T.2,5.3.8.3, 400 Mhz - Kingston VR400X64C3A/1G + Goodram GR400D64L3/1G | HDD: Samsung - 320GB, SpinPoint T Series HD321KJ, 16MB SATA2, Maxtor DiamondMax Plus 9 - 120 GB, 8 MB P-ATA | DVD-R: LG - GSA-H12N, P-ATA | DVD±RW: NEC ND-3520A, P-ATA | SOUND: Sound Blaster Audigy 4 | VGA: Sapphire Radeon X1950 Pro - 256MB 1,2ns GDDR3 | LCD: BENQ FP783, 12ms + webcam&repro | MOUSE+KEYBOARD: Microsoft Reclusa & Microsoft/Razer Habu | COOLER: Arctic Cooling Freezer 64 Pro | FDD: Teac 3.5" | OS: Microsoft Windows XP Pro SP2 ENG | SUPERPI: 40s | 3DMARK06: 4120p (1280x1024, AF)

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Po 24. Dec, 2007, 00:20

No tak uz mi chyba len posledny BOSS... ale nijak raz sa mi ho nedari zabit... ako ste to robili vy? skusal som sa aj dostat za neho k tomu gulometu ale stale ma prenasleduju Kryl a akonahle sa k nemu dostanem tak ma zabiju...

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1251
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Po 24. Dec, 2007, 15:15

mam problem v tejto gameske,zvuk mi puka v reprakoch neviete co s tym ?
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: GT 440 2GB , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: Corsair HX650w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Po 24. Dec, 2007, 16:42

mne to niekedy robi tiez... pomoze pred spustenim vypnut vsetky ostatne aplikacie (aj antivir) ... a niekedy potom este ked loadnem hru tak alt+tab na plochu a spat... potom to uz ide fajn :)

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3436
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 29. Dec, 2007, 15:29

Moze mi niekto poradit ako mam zapnut Anti-aliasing na mojej vazenej pani Radeon HD3850 v tejto hre ? V menu hry nepomaha, ATT nefunguje na tychto kartach, v Riva Tuneri to nie je ...

CCC nechem koli jeho (ne)rychlosti . Tento isty problem v CS:Source

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Príspevok od užívateľa NemesiS » So 29. Dec, 2007, 17:03

mam presne ten isty problem co aj kosti...
uz som aj bol za gulometom a rezal donho asi 4s:) ale nic...
uz mam na to nervy, neviem ako ho dostat sunta
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » So 29. Dec, 2007, 20:00

Impulsive napísal:mam presne ten isty problem co aj kosti...
uz som aj bol za gulometom a rezal donho asi 4s:) ale nic...
uz mam na to nervy, neviem ako ho dostat sunta
-na nejakych 5-6 mozno viac ran do hlavy so snajperkou.... musis byt stale v stvetle...inak ta zabiju ti vtaci ci co to je....
-ked ho chrani ten krdel, je nezranitelny a da sa rozohnat dobre hodenym granatom..vtedy je spravny headshot...
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
izopd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa izopd » Po 31. Dec, 2007, 00:39

to fobos:AA zapnes len pod Wistou.pod XP sa zapnut neda,osobna skusenost.velky rozdiel som aj tak v tom nevidel.
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3436
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Po 31. Dec, 2007, 09:16

Jam mam Vistu, musel som si nakoniec nahrat CCC ..

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Po 31. Dec, 2007, 10:51

v poslednej moznosti vo video options (alebo ako to tam je) mas: DX10/AA ... a moznosti ON/OFF/AA takze hadaj co je co :)

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3436
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Po 31. Dec, 2007, 10:55

citaj par postov nad tebou ...

Mne to v hre neslo, musel som nahrat CCC

gebo
Ban
Ban
Príspevky: 1887
Dátum registrácie: St 28. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gebo » St 02. Jan, 2008, 10:48

hrava niekto MP? vcera som to skusil, celkom sranda i ked mi to moc nejde

kto chce moze hravat tiez
PC: E8200@4GHz,P5K Premium,2GB 1066 Aeneon cl5,9800GTX,22" Samsung 225BW Repro, 2xSamsung 750GB F1, Pioneer DVR-212,Fortron Epsilon 700W,Avance C001, 2xUV Lampa, UB kable
NB1: ASUS Z71Vp+
NB2: ASUS M68Ne
HTPC: miniPC aOpen (PM735,512MB,HDD 60GB), 32" Hyundai Q321
konzola: XBOX360 Premium


Užívateľov profilový obrázok
hromi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 341
Dátum registrácie: Pi 06. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa hromi » Št 03. Jan, 2008, 16:26

bossa musite riadne potrapit je dost tuhy, ale spravnym sposobom sa da jednoducho zneskodnit. Odporucane zbrane su snajper, granatomet a granaty no a samozrejme Vasa obratnost. Vyhybajte sa tme, pretoze jeho stit ako mozete vidiet tvoria tie neprijemne vtaky z tània co Vas dokazu v temnej chvilke pekne nahlodat. Skusajte rozne sposoby no odporucam palit a na neho v pripade keD ho jeho stit opusti. Mne to vyslo az na nejaky siesty krat a to tak, ze som palil a hadzal vsetko co som mal neustale ako to slo plus som sa mu snazil vyhnut. Najlepsia zbran podla mna je kombinacia sniper a granatomet granatomet by som oznacil este za lepsi ako sniper, ale tiez zalezi od situacie. Ono po nejaky ten krat sa Vam to iste podari je to tak trochu nakrtiptovane tak, aby ste sa viac krat potrapili, lebo niekedy je naozaj ako neznicitelny a na druhy save ho zlozite za relativne kratky cas. Tak vela stastia!
PSU: Eurocase 500W PFC | MB: Epox EP-8NPA SLi | CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice 2,0 GHz@2,4 GHz | RAM: 2GB, 1T.2,5.3.8.3, 400 Mhz - Kingston VR400X64C3A/1G + Goodram GR400D64L3/1G | HDD: Samsung - 320GB, SpinPoint T Series HD321KJ, 16MB SATA2, Maxtor DiamondMax Plus 9 - 120 GB, 8 MB P-ATA | DVD-R: LG - GSA-H12N, P-ATA | DVD±RW: NEC ND-3520A, P-ATA | SOUND: Sound Blaster Audigy 4 | VGA: Sapphire Radeon X1950 Pro - 256MB 1,2ns GDDR3 | LCD: BENQ FP783, 12ms + webcam&repro | MOUSE+KEYBOARD: Microsoft Reclusa & Microsoft/Razer Habu | COOLER: Arctic Cooling Freezer 64 Pro | FDD: Teac 3.5" | OS: Microsoft Windows XP Pro SP2 ENG | SUPERPI: 40s | 3DMARK06: 4120p (1280x1024, AF)

Užívateľov profilový obrázok
rastamax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 406
Dátum registrácie: Po 30. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: PRESOV ghetto3
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa rastamax » Št 03. Jan, 2008, 17:22

No no tak ja us som presiel rieku us sa mi tam zacali objavoat tie vrany, no ked vojdem do tmy hned idu pomne, grafika nadherna ale to svapovanie us je cim dalej tym vecsie - na zaciatku v pohode na medium aj hight ale teras us je to hruuza des cuka sa to ako ked rezete prase na zabijacke :lol:, no nic grafika nadherna som zvedavi na ten koniec ako tu citam bude to natierka
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"