Strana 1 z 1

po vymene crt za 19" LCD wide je problem s BF2

Napísané: Ut 03. Júl, 2007, 17:09
od užívateľa NemesiS
takze...dnes mi nokecne prisiel vysnivany lcd samusung 940BW widescreen a uz je tu problema.
v battlefielde nemozem dat vyssie rozlisenie ako 1024
vtedy to vyzera dost na <>!
preco to nechce ist na 1440x900?

Napísané: Ut 03. Júl, 2007, 17:21
od užívateľa foboss
Rozlisenie zmenis takto:
Battlefield 2

1) V shortcute dopln v riadku 'target' (ciel, cil) na koniec tieto prametre: "+szx 1440 +szy 900"

- takze cely riadok bude vyzerat takto: ""F:\hry\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900"


Neviem ci je to na 100% funkce ale skusit to mozes

- patch na to tusim este nevysiel :?

Napísané: Št 05. Júl, 2007, 18:36
od užívateľa NemesiS
takze to nefunguje ani macku :x

Napísané: Pi 06. Júl, 2007, 09:29
od užívateľa guess2k6
mohol by si to vyskusat nastavit v profiloch v ovladaci na grafiku.....mozno ze to pomoze :wink:

Napísané: So 07. Júl, 2007, 02:40
od užívateľa zoom
Henten prikaz do shortcutu je snad jediny sposob ako rozbehat BF2 vo "wide" (akoze-wide, nie plnohodnotne). Skus tam dat ine 16:10 rozlisenie, ci ti to zhltne.

Pre toto je dobre nekupovat si hry od EA a podobnych firiem, ktore vydavaju sracky ako na beziacom pase, 90% su prerabky z konzol, minimum inovacie, hovno optimalizovane, graficke a sietove nastavenia nikde a este nemas ani widescreen v dnesnej dobe.

Napísané: So 07. Júl, 2007, 08:06
od užívateľa NemesiS
tak ja som tu hru kupil, lebo sa mi sakra paci a po nete je kopec srandy...
ono mi to v BF neukaze vacsie rozlisenie na vyber ako 1152x864...
a menu mi ide na 1024x768...aj po prikaze aj bez neho, ziadne cierne pasy na boku...