po vymene crt za 19" LCD wide je problem s BF2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

po vymene crt za 19" LCD wide je problem s BF2

Príspevok od užívateľa NemesiS » Ut 03. Júl, 2007, 17:09

takze...dnes mi nokecne prisiel vysnivany lcd samusung 940BW widescreen a uz je tu problema.
v battlefielde nemozem dat vyssie rozlisenie ako 1024
vtedy to vyzera dost na <>!
preco to nechce ist na 1440x900?
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ut 03. Júl, 2007, 17:21

Rozlisenie zmenis takto:
Battlefield 2

1) V shortcute dopln v riadku 'target' (ciel, cil) na koniec tieto prametre: "+szx 1440 +szy 900"

- takze cely riadok bude vyzerat takto: ""F:\hry\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900"


Neviem ci je to na 100% funkce ale skusit to mozes

- patch na to tusim este nevysiel :?

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Príspevok od užívateľa NemesiS » Št 05. Júl, 2007, 18:36

takze to nefunguje ani macku :x
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Pi 06. Júl, 2007, 09:29

mohol by si to vyskusat nastavit v profiloch v ovladaci na grafiku.....mozno ze to pomoze :wink:
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1833
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (35)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa zoom » So 07. Júl, 2007, 02:40

Henten prikaz do shortcutu je snad jediny sposob ako rozbehat BF2 vo "wide" (akoze-wide, nie plnohodnotne). Skus tam dat ine 16:10 rozlisenie, ci ti to zhltne.

Pre toto je dobre nekupovat si hry od EA a podobnych firiem, ktore vydavaju sracky ako na beziacom pase, 90% su prerabky z konzol, minimum inovacie, hovno optimalizovane, graficke a sietove nastavenia nikde a este nemas ani widescreen v dnesnej dobe.

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Príspevok od užívateľa NemesiS » So 07. Júl, 2007, 08:06

tak ja som tu hru kupil, lebo sa mi sakra paci a po nete je kopec srandy...
ono mi to v BF neukaze vacsie rozlisenie na vyber ako 1152x864...
a menu mi ide na 1024x768...aj po prikaze aj bez neho, ziadne cierne pasy na boku...
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"