HL2 LC + HL2 DM zdarma

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Po 04. Jún, 2007, 09:10

Ja som viac-menej online cely den takisto. A netreba verejnu. Len si stiahni v polozke tools Source Dedicated Server a potom by to malo fakcit.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
stanlord
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa stanlord » Po 04. Jún, 2007, 12:42

tak ja newiem niekedy dneska poobede tak medzi 15.00-19.00... samozrejme by som nehral cely ten cas ale povedzme hodinu, ja mam taky dost nabity program a nwm presne povedat kedy budem mat volny cas... ale tu hodinu by som mohol, mozno aj viac ale to je otazne. a mozno by to chcelo aj viac ludi ako 3ja.

navrhnite si cas, ak budem moct tak sa pridam

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Po 04. Jún, 2007, 17:27

ok pridam sa ak budem mat v tom case cas :)

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Po 04. Jún, 2007, 18:02

Ak by to nerobilo uzasne velky traffic, mohol by som nahodit dedicated server na Pentium D
pingy na six.sk mam okolo 10-15ms, taze np s tym...
Teoreticky to moze ist od rana do vecera, ale radsej dajte nejaky cas...napr od 17 do 22

Btw, ak mam na LAN uz na jednom stroji stiahnuty HL2 DM, musim to stahovat aj na dalsi z netu cez steam, alebo to staci skopirovat? Aby to bolo uplne super uzasne oficialne legalne :)
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
stanlord
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa stanlord » Po 04. Jún, 2007, 18:26

kazdy komp musi mat jeden account, nemoze byt spusteny jeden account naraz na dvoch kompoch. cisto teoreticky mozno aj spusteny moze byt na dvoch ale ked budes chces zacat hrat tak ti to vyhodi error...

a ked mas uz dva accounty na dvoch kompoch a nekces stahovat na kazdom zvlast, tak na tom kde to mas stiahnute sprav zalohu t.j. - v steam ponuke das File/Backup. ked to dokonci, subory ktore sa ti vytvorili v zlozke ktoru si si urcil ako zalohovaciu, mozes vypalit na cd/dvd, alebo to nejak inym sposobom preniest na druhy komp. na druhom kompe potom spustis instalacku cez exe, kt. sa ti vytvorilo pri zalohe. predtym vsak na kompe kde tu zalohu budes instalovat, musis mat nainstalovany steam

a samozrejme konta na oboch kompoch musia byt ATI offer (resp. take, kde je zakupeny hl2dm), na obycajne konto ti nepojde nainstalovat hl2dm zalohu resp. to pojde ale hru z normalneho konta nespustis, lebo namiesto "launch game" tam budes mat "purchase"

Užívateľov profilový obrázok
dingo27
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: St 30. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Liptovsky Mikulas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dingo27 » Ut 05. Jún, 2007, 23:04

Plati sa za steam konto? teda myslim to, ze keD nainstalujem steam a akceptujem podmienky atD atD... tak budu chciet money?
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy

NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Ut 05. Jún, 2007, 23:20

dingo27 napísal:Plati sa za steam konto? teda myslim to, ze keD nainstalujem steam a akceptujem podmienky atD atD... tak budu chciet money?
nie, iba ked si chces kupit niektoru z hier
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1232
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Št 07. Jún, 2007, 15:08

uz taham tiez :)) potom sa pridam... ;)

btW: som cakal , ze steam ma rychlejsi server :((
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
stanlord
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa stanlord » Št 07. Jún, 2007, 18:48

Thief napísal:btW: som cakal , ze steam ma rychlejsi server :((
no neviem ako tebe ale mne to taha 200-210 kB/s...

inak na tom hrani by sme sa mohli niekedy dohodnut, hranie s nemcami ma nebavi az tak :D

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Št 07. Jún, 2007, 18:54

mne to taha 500KB/s ale to mam len chello classic on ma profesional ale neviem aku ma rychlost

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1232
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Št 07. Jún, 2007, 19:03

No praveze aj mne to tahal priemerne tych 300KB/s (mohlo by 15000) :( Ale uz to mam doma a skusal som to. Po tom co vzdy hravam CS som bol nemilo prekvapeny jak som v HL2DM slaby...
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
stanlord
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa stanlord » Št 07. Jún, 2007, 22:51

Thief napísal:Po tom co vzdy hravam CS som bol nemilo prekvapeny jak som v HL2DM slaby...
no myslim si ze HL2DM je hodne rychle a casto je tam chaos, sa v tom neda vyznat, este ked tam po mne hadzu rozne skrine a sudy

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 10. Jún, 2007, 19:22

stanlord napísal:
Thief napísal:Po tom co vzdy hravam CS som bol nemilo prekvapeny jak som v HL2DM slaby...
no myslim si ze HL2DM je hodne rychle a casto je tam chaos, sa v tom neda vyznat, este ked tam po mne hadzu rozne skrine a sudy
Nemozes porovnavat HF2 a CS. Aj ked nejaka podobnost tam urcite je.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1232
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Ne 10. Jún, 2007, 21:46

Xenon: ja to neporovnavam, to bolo konstatovanie. Proste som bol zvyknuty na ine.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Po 11. Jún, 2007, 18:20

Thief napísal:Xenon: ja to neporovnavam, to bolo konstatovanie. Proste som bol zvyknuty na ine.
No ano. Ja tiez. Hlavne v Deathmatch som strateny. Je tam hrozny chaos. Ale uz v TEAM DEATHMATCH mi to ide lepsie.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"