Strana 1 z 1

LOTR2 Battle of middle earth 2 nechce ist, preco?

Napísané: Po 28. Máj, 2007, 21:17
od užívateľa Fanthomass
takze problem mam takyto, keD naistalujem si tuto hru a spustim ju, napise mi ,ze:

Microsoft Visual C++ Runtime library

Runtime error!

Program: E\hry\lotr2\game.dat

This application has requested the Runtime to terminate it in an unsual way.
Please contact the application´s team for more information.

a uz to Dalej nejde...co to ma byt? co s tym treba urobit? myslel som, ze to bude neaktualizovanym windowsom, no teraz som ho na komplet aktualizoval a nic, stale to pise. Takze co s tym moze byt? Pred tym to nerobilo..:(:(

Napísané: Po 28. Máj, 2007, 21:25
od užívateľa Kaktus11
ked si nainstaloval alebo si potom skusal aj preinstalovat?

Napísané: Po 28. Máj, 2007, 21:34
od užívateľa jaffar
ci mas original sa pytat nejdem, ale nemas DVDcko natiahnute len do virtualnej mechaniky? Potom pomoze ista utilitka, co to schova, nazov to poslem na PMku ak chces

Napísané: Po 28. Máj, 2007, 22:44
od užívateľa barco
LOCK, pretoze to co riesis je Warez, potrebujes istu utilitu YASU aby skrila Image pred ochranov hry...

Napísané: Po 28. Máj, 2007, 22:49
od užívateľa newmi
a nemoze to byt direct x-om? Skus ho reinstal.

Napísané: Po 28. Máj, 2007, 23:04
od užívateľa jaffar
barco napísal:LOCK...
Ty si moderator? :8O: :roll:

Napísané: Po 28. Máj, 2007, 23:09
od užívateľa Jerry
Chlapci klud .... Microsoft Visual C++ Runtime library je prevazne problem so swapom, cize page file. kolko mas nadstaveny swap? Ked ma malo, tak hodi taku hlasku. Nerobil si s nadstavenim vyrtualky nic? A okolo warezu tu kracate nejako moc blizko, tak uz tu nic take nechcem vidiet ...

Napísané: Ut 29. Máj, 2007, 00:29
od užívateľa jergus
Ja mam problemi so vsetkymi dielmi LOTR, ze po nainstalovani musim hru prvy krat spustit na nepretaktovanom kompe, na pretaktovanom nejde, a po prvom spusteni uz mozem nataktovat a hrat...
Ale myslim ze toto tvoj pripad nie je :)

Napísané: Ut 29. Máj, 2007, 08:19
od užívateľa killswitch
Please contact the application´s team for more information.

rere

Napísané: Ut 29. Máj, 2007, 10:42
od užívateľa Fanthomass
apropo warez teraz obideme tym, ze tu napisem, ze ten program mi nepomohol, takze tym skrytim image to nebude, takze toto warez nie je, tak ake lock?:( ja nemam problem s tym, ze mi to nejde kvoli tomu, ze nemam original, aj keD, ale vravim, tym to nie je..:) ten swap, ci co, fuuuu, tak to vobec neviem, ze co, kde ako, nikdy som take nastavenia nemenil, tak ja neviem, kde to hladat, ci menit, no skratka to som nikdy nebabral, tak tiez to viac menej vylucujem..:) ale skusim este typ od jergusa, vratit procik a ramky na default, lebo som si vlastne teraz uvedomil, ze kym som to mal na starom prociku a doske A3000+ sock. 754 tak to islo, to len teraz ako mam tuto zostavu dole v podpise, tak to nejde.. hmm, akoze absurdita, ale ja to idem vyskusat, teda dat default nastavenia..:)

re jergus

Napísané: Ut 29. Máj, 2007, 11:05
od užívateľa Fanthomass
myslel si nespravne, lebo ja myslim, ze to prave moj problem bol..
akoze fakt dik, neviem, keby si ty nenapisal tento typ, asi to uz nikdy nespustim, lebo toto by ma fakt nenapadlo.
este raz dik jergus. :ok:

no a teraz k veci - akoze zazil som uz kadeco, ale aby som musel dat procik a vlastne vsetko na default aby to islo prvykrat zapnut a potom uz to ide na hocjakej frekvencii hoccoho, akoze a toto co ma byt?he

lebo fakt, ako to jergus napisal, tak uplne presne tak isto sa to sprava, teda prvykrat na default, druhykrat a potom uz stale to ide na hocjakom nastaveni..

fuuuu, preco to tak je?

re a vlastne dik vsetkym za rady, nazory, prezentacie. :)



EDIT Bikermotyl : je sice pekne, ze si to rozbehal, netreba to ale davat najavo postom plnym smajlov. Ide to napisat aj "rozumnejsie".
Takze zredukovanie poctu smajlov v poste a unosnu "ludsku" mieru.

Napísané: Ut 29. Máj, 2007, 22:05
od užívateľa jergus
som rad ze ti to pomohlo. mne vsak pisalo inu hlasku, najskor Program provedl naplatnou bla bla bla, a pri zobrazeni detajlov tam pisalo nieco ohladom cpu.
Avsak prvy diel som hraval este na nepretaktovanom kompe, tak ma to napadlo...Neviem preco je to tak, ale ako vidim, tak funguje to aj u inych...
Pekne hranie :wink: