Need for Speed 11 - DEMO OUT !!!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cingi15 » Ne 04. Nov, 2007, 18:14

jj je to dost ked tocis raz dolava a raz doprava aby si presiel. covam uz vsetko odpadlo?? :-D mne uz kapota predny naraznik a zadny naraznik a este nejaka neidentifikovatelna skatula :-D
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Ne 04. Nov, 2007, 20:10

to googlle - a to mam hrat na low detailoch? :) no skusim no :)
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
Monster
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1117
Dátum registrácie: So 22. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: PD

Príspevok od užívateľa Monster » Ne 04. Nov, 2007, 20:31

NFS uz dlho s nicim dobrym neprislo a mam taky pocit ze ani toto nebude nieco extra, demo je uplne nudne.Vazne kde su stare NFS kde nechybalo aj vnutro auta. :x
Razer Blade i7-6700HQ, GTX1060, QHD+, 1Tb ssd.

Užívateľov profilový obrázok
googlle
Ban
Ban
Príspevky: 369
Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: NMnV

Príspevok od užívateľa googlle » Ne 04. Nov, 2007, 20:54

2 miqra- ako vidim tvoj cpu..tha asi nemas inu moznost..ja to mam 640*480 85hz vsetko high iba AA mam vypnute a damage je vypnuty a ide to ako tak plynule to teda neni jedine v tunely:)

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Ne 04. Nov, 2007, 21:40

no 640x480 setko low - 51FPS :) tajkze ide to... ale taktiez mam tie tzv. swapy, pri tom je detailnost textur uplne "beee"... :roll:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Ne 04. Nov, 2007, 23:55

to danno: podla mna to je schvalne tak spravene aby si si mohol nejaku tzv. peknu koliziu trosku pozastavit...ale tiez dufam ze fullka bude lepsia...
to miqra: pamatam sa keD som mal este stary PC tak som NFS MW hral tiez na 640 a vsetko mediu....alebo ja doom na 640, keD sa na to takto spatne pozriem tak je to hroza...ale poviem ty ze o nic neprichadzas...je to presne ako s vecami, keD ich mas tak uz niesu pre teba take zaujimave ako keD si ich chcel, a tak to je aj s grafikou v hrach...teraz mi idu skoro vsetky hry na plne...avsak co s toho mam... :roll: :roll:

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7596
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa newmi » Po 05. Nov, 2007, 20:22

no, stiahol som, nainstaloval, presiel jeden zavod a vamazal, vacsiu blbost som uz davno nehral. Obycajna B-ckova arkada
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14129
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Snake » So 10. Nov, 2007, 13:04

newmi napísal:no, stiahol som, nainstaloval, presiel jeden zavod a vamazal, vacsiu blbost som uz davno nehral. Obycajna B-ckova arkada
nic ine nez suhlasit, toto je uz kruta somarina





.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3436
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » St 21. Nov, 2007, 17:51

Recenzia na BonusWebe

a ........... Tradadada, bullshit-nost dema sa naplnila aj vo fullke :

69%

skoda, ocividne flegmaticky pristup EA k NFS zrejme tuto seriu raz pochova :roll:

Ach, kde je NFS Porsche 2000 :( (najlepsia zavodna hra)

cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cingi15 » Pi 23. Nov, 2007, 15:49

ludia mne sa full hrozne lubi. ale mam najradsej znalcov typu jeden zavod a delete. :-D lamaz
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » So 24. Nov, 2007, 12:17

Hra ma nieco do seba, ale treba jej dat sancu :wink:
sentimentálna spomienka - valid cpu

Brblosko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Brblosko » So 24. Nov, 2007, 13:43

Ach boze, samozrejme, ze treba zo zaciatku prejst nejaky nudny zavod (prvy level) a potom sa odomkne nakup auta, DYNO, a hlavne aero tunel. Bez nastavenia prevodovky by si nemal na dragu sancu dobre a rychlo preradovat a o drifte ani nehovorim. Kym som sa to naucil (drift) tak mi to trvalo par dni (nastavovanie, celkovo ovldanie), i ked boli chvile keby som ten komp s volantom najradsej je*ol von oknom. Konecny Drift som prehral o dva body, no neje*ne vas? A konecny zavod s tym bosom bolo nieco uplne ine ako doteraz, staci mala chyba a ste v prdeli, a horkotazko ho dobehnete. Ta Wheelie mi nekonecne zrala nervy a az po dalsom nastaveni vozidla nebol problem udrzat tu kraksnu s 980 konmi po cely zavod na zadnych kolesach. Uzasne, ja by som dal 8,5/10. Ma to par much a to v AI, ked sadnem za vozidlo, ktore ma o polovicu menej koni a trat je plna roviniek a pomaly supera prebehnem o kolo, nie je nieco v poriadku. Ale co uz, aj taky musi byt zivot...
Nekupujte si ZONDU ludia, to auto ma namiesto podvozku vibrator. Na konci ak ste dobry, bude jedno nemenovane Bugatti alebo McLaren... :wink:
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11283
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 24. Nov, 2007, 13:51

chlapi mam taky problem ze vzdy mi pri tejto hre ked odohram 10minut tak mi zamrzne pc.... secko ide ine normal .. nestretol sa s tym niekto????

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"