Need for Speed 11 - DEMO OUT !!!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11283
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 04. Nov, 2007, 10:38

mne sa zda cela hra nejaka divna... ako dobre mam 25 fps co je pri tejto hre celkom fajn na all medium + nieco vysoke(ano ano je to tym sempronom :lol: )ale .. pripada mi to tak ako keby ti kazdu sekundu laglo a islo dalej ... ale nelaguje to .. proste .. zda sa mi to straaasn neprirodzene a to hlavne ta default kamera lol .
Za hratelnost by som dal max 3/10 , vsak fyzika auta ako taka na urovni king je dle meho zvladnuta na 1.ku... grafika tez pekne

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Ne 04. Nov, 2007, 11:08

aha nemyslis lag alebo "swap" ale ti to na chvylku spomali (ako keby bullet time na pol sekundy) a potom zase zrychli a to sa deje v nejakych intervaloch... toto sa da vacsinou odstranit pomocou novych alebo lepsie povedane inych ovladacov na grafiku... :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11283
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 04. Nov, 2007, 11:15

no swap ne .. mam 2gb rami ak si myslel iny swap tak potom asi jo :P proste mam STRASNE NERVI na to ..nevim nevim .. dufam ze to doladia lebo mam 7.10ny ovladace a .. novse su neni :beee: .

A to je tam fakt az jedna trat s jednym autom to je vsetko? alebo som kripel a nevim to tam naist??? :x este nevisla ani full a uz tu hru nenavidim

Este edit.. nnevite jak vypnem to poj*bane trasenie celej obrazovky strasne moc ma to tam serie...
Naposledy upravil/-a Broslowski v Ne 04. Nov, 2007, 11:16, upravené celkom 1 krát.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3436
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 04. Nov, 2007, 11:16

@ Broslowski: skus vypnut Motion-Blur ak sa da, mne to v Carbone robilo to iste , pomohlo az vypnutie MB ...

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11283
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 04. Nov, 2007, 11:30

ale kde to tam vypnem kua .. sak to sa pytam..
Takze mi to robi pravdepodobne to poj*bane trasenie obrazovky .. ako to vypnem nevem kedze v tom deme sa da nastavit holy .....
Naposledy upravil/-a Broslowski v Ne 04. Nov, 2007, 11:44, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa technoboy » Ne 04. Nov, 2007, 11:31

Moje dojmi:

- vsetko na FULL grafika je otrasna ! - ked to porovnam s DIRT-om tak sa smejem :lol:
- DAMAGE velmi divny...
- hratelnost a spravanie aut - podivne... :?
Naposledy upravil/-a technoboy v Ne 04. Nov, 2007, 14:38, upravené celkom 2 krát.
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Ne 04. Nov, 2007, 11:42

to technoboy: zase ta grafiak nieje taka otrasna...vykreslenie aut a hlavne okolia sa ovela zlepsilo napriek starsim NFS..
A co sa tyka hratelnosti tak to ma uz trosku dalej od arkadovky...co sa mi paci....no nie kazdemu to sadne.

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa technoboy » Ne 04. Nov, 2007, 12:13

arkada je jedna vec a chovanie aut v 180Mph je ina vec ! a ta mi vadi... auto co ma 19 kola a je to nebodaj M6 :!: sa na ceste netrase !!!!!
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
googlle
Ban
Ban
Príspevky: 369
Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: NMnV

Príspevok od užívateľa googlle » Ne 04. Nov, 2007, 13:10

2miqra- rozlisenie som si mohol dat ake chcem ked som ostatne nenastavoval a nehal ako je tak mi to islo a nehodilo ma do windowsu tak skus mao by to frcat..

cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cingi15 » Ne 04. Nov, 2007, 14:09

takze dnes som skusal demo na mojej raketovej grafike ... a bolo to asi takto - 1024x768 neco vypnute nieco medium a dalo sa to hrat. musim povedat ze to ovladanie je jednoznacne ine ako na carbone. grafika ... hm o tej asi ja pomlcim :-D a dufam ze full bude pecka lebo som si to boh vie ako neuzil. ja som hral od undergroud 1 az po carbon setky koplet 100% a poradie od naj po najhorsie je asi tekto:

1.NFS U2
2.NFS Carbon
3.NFS U1
4.NFS Most Wanted

A na Pro street sa estre uvidi. som zvedavy. a zas nemozete porovnavat simulatory k NFS.
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 04. Nov, 2007, 15:20

Broslowski napísal:mne sa zda cela hra nejaka divna... ako dobre mam 25 fps co je pri tejto hre celkom fajn na all medium + nieco vysoke(ano ano je to tym sempronom :lol: )ale .. pripada mi to tak ako keby ti kazdu sekundu laglo a islo dalej ... ale nelaguje to .. proste .. zda sa mi to straaasn neprirodzene a to hlavne ta default kamera lol .
to je tym "uzasnym" enginom :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Ne 04. Nov, 2007, 15:38

ja som zas celkom spokojny.. mam hrozne rad NFS seriu :) grafika sa mi celkom paci. a hratelne na gamepade je to slusne..
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
Blade6591
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 708
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Blade6591 » Ne 04. Nov, 2007, 15:58

no prve pocity su dost :roll: ... Grafika je OK,je to ale priserne optimalizovane...ale na mojej "vykonej" zostave to islo na hight a 4xAA +-25fps..

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Ne 04. Nov, 2007, 17:13

nic moc , ani mna to nejak nenadchlo,grafika ok , no neviem , uvidi sa vo FULL verzii
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
rastamax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 406
Dátum registrácie: Po 30. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: PRESOV ghetto3
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa rastamax » Ne 04. Nov, 2007, 17:43

jj nic moc slabota a to ovladanie aut us je biedne musis davat bacha stale aby si neviletel s cesty :o :lol:
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"