Need for Speed 11 - DEMO OUT !!!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » So 03. Nov, 2007, 13:24

s10 napísal:Slabota. Toto demo sa im vobec nepodarilo. Grafika ujde ale moznosti su velmi obmedzene. Tfuj
no je pravda ze v deme je toho malo ale myslim ze fyzicky a graficky je to fajn len trosku treba zvyknut na ovladanie predsa rozdiel oproti prepadakovemu Cabronu je citit ...ja osobne sa tesim co priniesie full NFS ProStreed :)
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3436
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 03. Nov, 2007, 14:05

No teda prve pocity nic moc, cakal som ovela viac, naviac to demo je priserne optimalizovane :roll:

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3436
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 03. Nov, 2007, 14:13

Test vykonu:

Obrázok

zdroj
Naposledy upravil/-a foboss v So 03. Nov, 2007, 17:09, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
googlle
Ban
Ban
Príspevky: 369
Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: NMnV

Príspevok od užívateľa googlle » So 03. Nov, 2007, 14:21

mam win xp momentalne a vyhadzuje mi chybu nfs.exe...vzdy ma vrati do windowsu...poradte niekto

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » So 03. Nov, 2007, 14:22

mne robi to iste... dostanem sa aj tam k tej tribune kde su auta ale ked chcem uzh hrat tak pri nacitavani trate mi vypise to iste co "googlovi"... :roll:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
googlle
Ban
Ban
Príspevky: 369
Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: NMnV

Príspevok od užívateľa googlle » So 03. Nov, 2007, 14:28

mas pohodku ja sa nedostanem ani potial:D

Užívateľov profilový obrázok
jardacarda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 423
Dátum registrácie: Po 13. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jardacarda » So 03. Nov, 2007, 15:32

takze ja mam zostavicku v popise a ide mi to na hogh okrem vyhladzovania na rozliseni 1280x1024, prierne mam 26 obrazkov ale neklesa to pod 23. takze super
PC1>DOSKA>Asus P5K PRO, CPU>Intel E2160@3.2Ghz, 1,35V Vcore, RAM>A-Data 2x1GB PC6400 a 1x2gb adata pc6400, VGA>Palit radeon HD3870, DISK>WD 160GB SATA2 8MB cahce, Samsung 640GB F1 DVD-RW>LG GSA L62N, PSU> Fortron bluestorm II 400W, Monitor>Asus 223T, KEYBOARD>Genius, MYŠ>Logitech RX250, Repro>Hercules XPS 2.100SilverWIFI>Tompcom Skycer 4001g
TLACIAREN>HP laserjet 1022n

Užívateľov profilový obrázok
googlle
Ban
Ban
Príspevky: 369
Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: NMnV

Príspevok od užívateľa googlle » So 03. Nov, 2007, 16:58

tak som to vyriesil...dal som ovladace na grafu co mam k nej a ide to ale tiez problem ako ma miqra

Užívateľov profilový obrázok
rastamax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 406
Dátum registrácie: Po 30. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: PRESOV ghetto3
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa rastamax » So 03. Nov, 2007, 17:47

no mna niejako nezaujalo to demo som sa na neho tesil a nic moc uvidime co bude s full gameskou 8)
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » So 03. Nov, 2007, 23:08

No ja si to asi nezahram do najblizsieho upgairdu
bo ked som hral demo tak na najnizsom rozliseny a vypnutych detailoch a raz za cas seklo :(
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Ne 04. Nov, 2007, 00:14

Takze demo ma prijemne prekvapilo...je kratke ale je to sakra len demo...podla mna na vyskusanie dostacujuce.
Aby som to zhrnul:

+ Grafika - prijemne okolie a aj auta
+ Zvuk - pokrok oproti starsim
+ Vacsia realistka fyziky aut
+ prostredie a spracovanie hry
+ prijemna hratelnost
+ navrat k starsim NFS
+ nie az take HW naroky
+ konecne realisticke podanie rychlosti jazdy(uz v 200km/h citite ze fakt letite)
+ demolicie aut

- nie prilis realisticky dym
- jednorazove pouzitie N2O
- otrasny tachometer(podla mna)
- zatial som ich viacej nepostrehol a dufam ze ani uz niesu

Takze to bola moja mini recenzia...urcite si to treba zahrat mna to chytilo...
Tu prikladam screeny co som porobil...su pri grafike 1280x1024,A. filt.,vsetko na high...(len skoda tej velkej kompresii frapsu...mal som dat radsej BMP)

Kód: Vybrať všetko

http://www.subory.sk/download/13271/NFS.ProStreet.rar
Naposledy upravil/-a r1z1ko v Ne 04. Nov, 2007, 02:31, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Ne 04. Nov, 2007, 00:21

r1z1ko napísal:-jednorazove pouzitie N2O[/code]
hmm myslim ze tak je to viac realisticke povedz ci aj v skurocnosti sa ti doplni po jeho vyminuti :P

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Ne 04. Nov, 2007, 00:58

Ano to beriem, ale myslel som to skor tak ze keD to stlacis tak sa ty minie cela davka...teda ju nemozno davat postupne...
Ale je to tak prealistickejsia...ako keD mas iba 2 flase nitra...

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7458
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 04. Nov, 2007, 01:02

r1z1ko napísal:
-nie prilis realisticky dym

No ten dym veru vypada jak parodia na dym...nejaky divny sa mi vidi.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"