Need for Speed 11 - DEMO OUT !!!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » So 01. Dec, 2007, 23:59

Hram tuto hru na 30FPS, ale aj tak to obcas sekne asi na pol sekundy. Mimo tychto seknuti ide hra plynule. Nechapem, to akoze nestiha graficka karta alebo co?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 02. Dec, 2007, 12:53

nie, za to moze engine
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 02. Dec, 2007, 22:14

A ked za to moze engine, kedy to prestane tak trhat? To trha tak kazdemu?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Monster
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1117
Dátum registrácie: So 22. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: PD

Príspevok od užívateľa Monster » Ne 02. Dec, 2007, 23:41

no pravdepodobne to bude odstranene patchom, alebo pri silnom compe to nerobi, lebo ja som nieco take nespozoroval.
Razer Blade i7-6700HQ, GTX1060, QHD+, 1Tb ssd.

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Po 03. Dec, 2007, 00:50

Ja hranie bez problemov na full...
Co sa hry tyka dost ma chytila, a ako vravi Brblosko, treba si najskor par veci poodomykat. Prave som porazil DRAG KINGA, pomerne dost jednoduche ked som mal corvettu so 800 konami :red:
Ale co sa tuningu aut tyka, ovela viac sa mi pacilo underground2, tam sa dalo hadam menit vsetko...
BTW: co hovorite na tie pretuned auta. Podla mna dost otras, v reali by som taku pocmaranu plechovku teda nechcel...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1251
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Ut 04. Dec, 2007, 17:31

Dnes som tuto gamesku odskusal a tie iste problemy ako u dalsich userov.hra nastavene vse na HIGH 8xAA 1024x768 od 40-85FPS a miestamy gameska trhne,stiahol som detail na LOW bez AA FPS skoro stale na 85 ,zapnuta V-synch a zasekavanie tak isto ako na HIGH,ziadne ze trosku menej to zasekava,stale rovnake zasekavanie..

ako tu pisete patch by to mal vyriesit,dufam ze ano ,lebo gameska sa paci mojej holke a rada by si to uz zahrala bez trhnutia :D
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: GT 440 2GB , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: Corsair HX650w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa zwARO » Št 06. Dec, 2007, 20:32

no aj moja holka by si to rada zahrala ae zial :D hardware to nezvlada...v 1680*1050 sa mi to ani nepusti :D a 1024*768 to ide ae low low low :) a aj tak seka

1900+XP.512Ram.6600GT

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Št 06. Dec, 2007, 23:14

Shoty napísal:Dnes som tuto gamesku odskusal a tie iste problemy ako u dalsich userov.hra nastavene vse na HIGH 8xAA 1024x768 od 40-85FPS a miestamy gameska trhne,stiahol som detail na LOW bez AA FPS skoro stale na 85 ,zapnuta V-synch a zasekavanie tak isto ako na HIGH,ziadne ze trosku menej to zasekava,stale rovnake zasekavanie..

ako tu pisete patch by to mal vyriesit,dufam ze ano ,lebo gameska sa paci mojej holke a rada by si to uz zahrala bez trhnutia :D
No ved toto, ze by mi to islo ako tak aj na Medium 800x600, lenze to trha ci hram na 640x480 LOW alebo na 800x600 MEDIUM.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Pi 07. Dec, 2007, 10:07

Ja sa zas mozem pochvalit ze sa to celkom normalne pohybuje. Cim viac to hram tym to je lepsie a lepsie. S muscle car sa mam problem udrzat na ceste.. :wink: tak to ma byt.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Pi 07. Dec, 2007, 10:18

l0k2 napísal:Ja sa zas mozem pochvalit ze sa to celkom normalne pohybuje. Cim viac to hram tym to je lepsie a lepsie. S muscle car sa mam problem udrzat na ceste.. :wink: tak to ma byt.
Ja mam na dragu 800 konovu korvetu, a tu je problem udrzat na styroch kolesach :lol:
Problemy s grafikou ziadne...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » So 08. Dec, 2007, 01:29

Za kolko davas tak priemerne 1/4 milu? Mne sa najviac osvedcila zatial impreza, ale to asi iba preto lebo som na zaciatku :)
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » So 08. Dec, 2007, 09:51

l0k2 napísal:Za kolko davas tak priemerne 1/4 milu? Mne sa najviac osvedcila zatial impreza, ale to asi iba preto lebo som na zaciatku :)
Na tej korvete bezne davam s nitrom tak 7.10-7.80, bez nitra tak okolo 8.30 a rekord mam 6.88...
A jazdu po zadnych som dal na celu dlzku trate :D
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » So 08. Dec, 2007, 12:47

Zaujimave, ja som skusal demo ale 15 min. na HD3870, all max 1280x1024 4xAA 16xAF a cely cas plynulost, dokonca ani ono "trhanie" som nepocitil :)

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 21. Dec, 2007, 16:55

Takze vysiel patch na tuto hru. Verzia 1.1. 16 novych aut a 2 nove trate. Lenze po instalacii a spusteni hry vypise znamu hlasku a dam neodoslat. Ide vam tento patch?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Cvacho
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 685
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2004, 14:00
Bydlisko: Pieštany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Cvacho » St 26. Dec, 2007, 10:42

Xenon napísal:Takze vysiel patch na tuto hru. Verzia 1.1. 16 novych aut a 2 nove trate. Lenze po instalacii a spusteni hry vypise znamu hlasku a dam neodoslat. Ide vam tento patch?
presne ten isty problem !!! ak ma niekto riesenie sem s nim prosim

vopred Dakujeme
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"