Poradte nejaku autovu hru

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Poradte nejaku autovu hru

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 20. Máj, 2007, 18:59

no uz fakt nemam co hrat a mam celkom dobry wolant..... zahral by som si nieco ako nfs, kde sa da aj po prejdeny hry hrat nejaka volna jazda... :?: poznate nieco take :?:
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » Ne 20. Máj, 2007, 19:04

Test Drive Unilimited, alebo este Flatout 2.... :wink:
a preco nehras niektoru hru z nfs serie?
powered by AMD & ATI

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3365
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 20. Máj, 2007, 19:06

Jj, Flat-Out 2 je v pohode hra. Ale ak chces vidiet svoj "dobry" volant v akcii tak skus Richard Burns Rally :wink:

Užívateľov profilový obrázok
pista6104
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava-Ruzinov(18)

Príspevok od užívateľa pista6104 » Ne 20. Máj, 2007, 19:07

Ked mas dobry volant s forcefeedback atd. skus GTR 2 ale je to skor simulacia ako arkadove zavody...
Potom TOCA 3 je super hra,zahram si ju obcas aj teraz.A mozes hrat po nete aj ked nemas original :) Normalne cez hru.
THE POWER OF INTEL,INTEL C2D@3600MHZ THE AMD QUAD FX PLATFORM KILLER
Mainboard:ASUS P5B Deluxe,Procesor:Intel Core 2 Duo E6300@430*7=3060mhz 1,280v 520*7=3640mhz 1,6v stabilne 12h v orthose!,GK: Asus X1950PRO Pamete: 2x1GB GEIL ULTRA CL4@1200mhz CL5 or 920 CL4 ,DISK:2x hitachy 160GB in raid 0,ZDROJ:Forton bluestorm II 500w,CASE:Thermaltake XASER V5000D + catodes,CPU FAN:Noctua U12F,Samsung 203B,Klavesnica:Zboard + 1 keyset,Mouse:Internet Explorer 2,0 Microsoft,zvuk TEAC HP-11,zaflexovane setky kable
IBM ThinkPad,Pentium M 1333mhz,256mb ram,integrate GPU...

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 20. Máj, 2007, 21:42

Jednoznacne Test Drive Unlimited alebo Richard Burns Rally.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 20. Máj, 2007, 21:55

jj forcefeedback mam :) a v tom test drive je aj neaka volna jazda ze len tak sa vozim po meste ?
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » Ne 20. Máj, 2007, 21:59

Jasne ze je...cela ta hra je o tom ze sa vozis po ostrove a ked sa ti xce das si nejaky zavod. (asi ako GTA)
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 20. Máj, 2007, 22:56

a zahram si ju na max detailoch ? ? ( AA nepotrebujem )
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270

Užívateľov profilový obrázok
pista6104
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava-Ruzinov(18)

Príspevok od užívateľa pista6104 » Ne 20. Máj, 2007, 23:08

bongo-man napísal:a zahram si ju na max detailoch ? ? ( AA nepotrebujem )
Pochybujem...Ale Tocu 3 si zahras na max :D
THE POWER OF INTEL,INTEL C2D@3600MHZ THE AMD QUAD FX PLATFORM KILLER
Mainboard:ASUS P5B Deluxe,Procesor:Intel Core 2 Duo E6300@430*7=3060mhz 1,280v 520*7=3640mhz 1,6v stabilne 12h v orthose!,GK: Asus X1950PRO Pamete: 2x1GB GEIL ULTRA CL4@1200mhz CL5 or 920 CL4 ,DISK:2x hitachy 160GB in raid 0,ZDROJ:Forton bluestorm II 500w,CASE:Thermaltake XASER V5000D + catodes,CPU FAN:Noctua U12F,Samsung 203B,Klavesnica:Zboard + 1 keyset,Mouse:Internet Explorer 2,0 Microsoft,zvuk TEAC HP-11,zaflexovane setky kable
IBM ThinkPad,Pentium M 1333mhz,256mb ram,integrate GPU...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"