Starcraft II

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 838
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Ulakursall » So 31. Júl, 2010, 07:52

valistar napísal:podla mna to vyzera super, pri strategii nejde o to ako to vyzera ale ako sa to hra :) . a ta hudba v bare je daco nenormalne :dance: .
najviac ma mrzi ze tam nie je LAN supp, pri tych poziadavkach by to slo aj na starsich masinach (co este vela ludi ma, alebo ntb) - takze by to bol idealny kandidat na lan party. skoda :(
Ako to ze ti chyba LAN ked tam je MULTI. Vidiet aspon ze to nemas legalne zakupene, lebo cela hra vyzaduje aktivne pripojenie k internetu, ked uz si nikto kupi tuto hru tak neriesi ci tam je Lan alebo nie ked tam je ultimatny Bnet.
HEAD napísal:Spis hra nepodporuje ani 4 jadro.V tom to je.Podporuje jen 2 jadra...
Jinak ten engine je pravdepodobne upravenej z W3 FT(nebo aspon me to ta pripada.Grafika je hodne podobna w3)
Vylepseny war3? To ta od warcraft enginu daleko. nechapem ako nieco taketo mozes povedat.
HEAD napísal:i7 je jina architektura.
Jinak grafika na dnesni pomery opravdu humus a optimalizace prachmizerna. :-)
Age of empires 3- 5 let stara hra vypada o 2 tridy lepe, nez sc2.
Hnus ? ty si asi neni zo Zeme, a optimalizacia je spravena uplne najlepsie ta hra sa da hrat aj na srotoch. Samozrejme blizzard povedalo ze ta hra sa bude dat hrat na kazdom pc, ale pokial budete chcet hrat na najvyssich detailoch s aa a af budete potrebovat uz iny lepsi harware, neviem aky mas ty ale ked tak hovoris o optimalizacii musis mat masinu zapadanu prachom a pacucinami.
HEAD napísal:Test cpu aneb zahrajete si to jen na 4Ghz i5/i7
http://www.techspot.com/review/305-star ... age13.html
Mimoradne sprasenej engine.Podporuje jen 2jadra a je mega-extremne narocnej na vykon cpu.
Na to jakou to ma hnusnou grafiku nemam slov...
Hnusna grafika? A co cakas ze bude mat strategia cry engine 3 + apex clothing ??? Ten sc2 ma ultimatnu grafiku daj si hru na ultra detaily ak ti to hw podporuje a potom hodnot grafiku.
icefire napísal:Neboj Blizzard to este porobi a urcite vyde par patchov aj na engine.
To tazko.
r.b.class napísal:podla tych grafov to naopak vypada na poriadne narocnu hru
Ani nie presne ako BLIZZARD povedal to je.

Užívateľov profilový obrázok
Ajri
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 947
Dátum registrácie: So 12. Sep, 2009, 12:28
Bydlisko: Košice/Nitra

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Ajri » So 31. Júl, 2010, 09:27

Na konfigurácii :
Athlon 3000+ 2.0Ghz, Nvidia 8600gt, 1Gb ram to ide pri 1024x768, low detailoch viac menej hratelne, sem tam to pri kampani sekne. Na nejaké masívne fighty 2v2 môžte pri slabších mašinách zabudnúť...

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7145
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa valistar » So 31. Júl, 2010, 10:16

Ulakursall napísal:
valistar napísal:podla mna to vyzera super, pri strategii nejde o to ako to vyzera ale ako sa to hra :) . a ta hudba v bare je daco nenormalne :dance: .
najviac ma mrzi ze tam nie je LAN supp, pri tych poziadavkach by to slo aj na starsich masinach (co este vela ludi ma, alebo ntb) - takze by to bol idealny kandidat na lan party. skoda :(
Ako to ze ti chyba LAN ked tam je MULTI. Vidiet aspon ze to nemas legalne zakupene, lebo cela hra vyzaduje aktivne pripojenie k internetu, ked uz si nikto kupi tuto hru tak neriesi ci tam je Lan alebo nie ked tam je ultimatny Bnet.
dakujem za takyto utocny post, toto fakt nemam zapotreby od teba pocuvat ;)
pisal som o LAN tak mi tu nevymyslaj o dacom inom. predstav si ze aj ked mam hru zakupenu tak to riesim - a chyba mi to. robim lan party 3-4x za rok a keby sa dal hrat S2 po sieti tak by sa mohol stat hitom aj nasich lan party. takto je to onicom...

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3620
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa zwARO » So 31. Júl, 2010, 10:52

napoj PCs na net a mozte hrat cez Bnet spolu :) //ale to je dost komplikovane riesenie, uznavam //

Užívateľov profilový obrázok
HEAD
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa HEAD » So 31. Júl, 2010, 12:50

Ulakursall napísal:
Hnus ? ty si asi neni zo Zeme, a optimalizacia je spravena uplne najlepsie ta hra sa da hrat aj na srotoch. Samozrejme blizzard povedalo ze ta hra sa bude dat hrat na kazdom pc, ale pokial budete chcet hrat na najvyssich detailoch s aa a af budete potrebovat uz iny lepsi harware, neviem aky mas ty ale ked tak hovoris o optimalizacii musis mat masinu zapadanu prachom a pacucinami.

Hnusna grafika? A co cakas ze bude mat strategia cry engine 3 + apex clothing ??? Ten sc2 ma ultimatnu grafiku daj si hru na ultra detaily ak ti to hw podporuje a potom hodnot grafiku.

.
Ano grafika je daleko horsi, nez u 5 let stare hry age of empires 3.Stacilo by aby hra vypadala aspon jako 3 roky stary cnc3.

pro tvoje info mam:
phenom2 x4 3.7Ghz
4GBram
2x5870 cossfire
A nemam problem mit 20fps v kampani.Optimalitace je primo hruzostrasna a grafika hnusna.Hra nepodporuje 4 jadra a ani nepodporuje nativne AA.

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 838
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Ulakursall » So 31. Júl, 2010, 13:02

Ajri napísal:Na konfigurácii :
Athlon 3000+ 2.0Ghz, Nvidia 8600gt, 1Gb ram to ide pri 1024x768, low detailoch viac menej hratelne, sem tam to pri kampani sekne. Na nejaké masívne fighty 2v2 môžte pri slabších mašinách zabudnúť...
Tak to co mas je minimum na spustenie, tak sa necuduj.
zwARO napísal:napoj PCs na net a mozte hrat cez Bnet spolu :) //ale to je dost komplikovane riesenie, uznavam //
To nieje ziadne komplikovane riesenie len nato by chlapik potreboval mat original sc2. Na to samozrejme viditelne nema.
HEAD napísal: Ano grafika je daleko horsi, nez u 5 let stare hry age of empires 3.Stacilo by aby hra vypadala aspon jako 3 roky stary cnc3.

pro tvoje info mam:
phenom2 x4 3.7Ghz
4GBram
2x5870 cossfire
A nemam problem mit 20fps v kampani.Optimalitace je primo hruzostrasna a grafika hnusna.Hra nepodporuje 4 jadra a ani nepodporuje nativne AA.
Tak ale co cakas od strategie aku grafiku jak v crysis? Uz som to raz pisal inak. A to ze mas 5870CF nic neznamena ked mas shitny procesor tak co cakas. Hra je dost zavysla od cpu. Pouziva pokrocilejsi HAVOK co prispieva k vecsej zatazi celej hry na cpu. Ked si noob tak tu hru nektitezuj, a bez si hrat stary cnc3 a age of empires ktory ma podla teba lepsiu grafiku. U strategii 98% ludi nehodnoti hru podla grafiky nic v zlom ale to takemu ako ty darmo budem hovorit, ktory hral 3-4 strategie a este k tomu ich hodnotil podla grafiky to je dost ubohe.

Užívateľov profilový obrázok
HEAD
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa HEAD » So 31. Júl, 2010, 13:05

Aha takze phenom2 x4 3.7Ghz je shitny procesor..Dobre ty :hysterical: Nenapadlo te spis, ze je to shitna optimalize?
Nechci grafiku jako v crysis.Staci mi aby hra vypadala jako 5 let stare age of empires3 a nebo cnc3 ;)
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7267
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa icefire » So 31. Júl, 2010, 14:15

Ulakursall napísal:Blablabla, nomnomnom.
Ver tomu, ze budu vychadzat aj ine ako gameplay patche, kludne sa s tebou mozem stavit. Vezmi si napr. take Diablo 2 :rolleyes:
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 838
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Ne 01. Aug, 2010, 07:38

icefire napísal: Ver tomu, ze budu vychadzat aj ine ako gameplay patche, kludne sa s tebou mozem stavit. Vezmi si napr. take Diablo 2 :rolleyes:
Casom mozno daju patch na podporu 4 cores. Ake diablo 2 co mas na mysli, konkretizuj to!
HEAD napísal:Aha takze phenom2 x4 3.7Ghz je shitny procesor..Dobre ty :hysterical: Nenapadlo te spis, ze je to shitna optimalize?
Nechci grafiku jako v crysis.Staci mi aby hra vypadala jako 5 let stare age of empires3 a nebo cnc3 ;)
Obrázok
35FPS hm, tak napis do supportu blizzardu, ze si neni spokojny s optimalizaciou, urcite ti aj odpisu :laugh: . A nechapem sak sc2 ma ovela lepsiu grafiku ako ageofempires 3 :D navyse hratelnost tej hry je nulova :D taktiez cnc3 odkedy robi cnc3 EA ide to uz hooodne dlho dole vodou s tymi cnc. Teraz co je to najnovsie to neviem naco vobec vydali taka noob hra.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15019
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 01. Aug, 2010, 13:23

Ulakursall napísal:
zwARO napísal:napoj PCs na net a mozte hrat cez Bnet spolu :) //ale to je dost komplikovane riesenie, uznavam //
To nieje ziadne komplikovane riesenie len nato by chlapik potreboval mat original sc2. Na to samozrejme viditelne nema.
Absolutne si nepochopil situaciu. Pozri si napriklad nase LAN-ky (rozumej pretaktovanie.sk). Vymenuj mi jednu, kde bol dostupny internet, okrem docasnych rieseni typu "cez mobil". Ano, bolo ich 0 (slovom nula). LAN sa casto organizuju na miestach, kde nie je internet, a bez internetu sa ako napojis na BattleNet ? Skus trochu rozmyslat pred tym, nez zacnes bezhlavo utocit a nadavat ludom do piratov/warezakov.
Odstranenie LAN moznosti je bohuzial modernym prvkom novych hier, takze bohuzial podobne hry z LANiek bez internetu zmiznu.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7145
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 01. Aug, 2010, 13:48

presne tak, prave som to siel pisat ... vy ste vsetci niekedy tak strasne mudri ale asi ste nikdy neorganizovali taku lan party ;) .
ked tam nahodou aj je internet tak je to nejake 2Mbps cez wifi tak to chcem vidiet ako cez to budes hrat na X pocitacoch naraz na nejakom remote blizzardackom serveri...

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 838
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Ne 01. Aug, 2010, 15:13

Tak to co ste napisali je sice pravda, ale biznis je biznis, hry robia preto tak lebo Net ma uz takmer kazdy, aky taky ale ma. Lan sa pri novych hrach rusi, v dosledku velmi vysokeho rastu internetu vo svete, kedze vsetko smeruje k streamovaniu vsetkeho online. To je jeden dovod, a druhy je uz spominany warez (LAN).

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 19440
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 01. Aug, 2010, 17:33

hlavne warez je výhovorka na úplne všekto :wallbash:
no a stým netom to tiež nie je až také ružové ako sa niekto tvári alebo si myslí už len preto že nieje net ako net
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 5960x@4,4GHz,X99 E-WS, Kingston 32GB DDR4 2666, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, EVO 850 1TB, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7559 + FiiO10 + SoundMagic E50,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 838
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Ne 01. Aug, 2010, 19:47

Dexter to si naco skopiroval moje slova :hysterical:

Užívateľov profilový obrázok
NuSuey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 611
Dátum registrácie: So 28. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa NuSuey » Ne 01. Aug, 2010, 23:26

ach, konecne som to presiel ;) nieco uzasnee.. kebyze mozem, dam ihned blizzardu peniazky na dalsie pokracovanie ;)

mnamky.. fajnovuckee :)

uznavam ze som musel na svojom dell xps 1530 vyuzivat take tie horsie detaily, ale nevadi.. nech to ide plynule, o grafiku v hre mi nikdy v prvom rade neslo :)

mam ale nutkanie si v buducnu poskladat komp, a znova si singlac zabavit, prave s lepsimi datailami :)

no.. kazdopadne, snad sa coskoro vrhnem do multiplayera :)
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"