Starcraft II

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 955
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Pixel » Po 02. Dec, 2013, 20:18

Fakt nema nikto vysledovane ci blizzard dava podobne akcie aj na vianoce ? :)
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6039
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 03. Dec, 2013, 23:53

a co ti brani prejst eshoy predajcov hier? nebud lenivy.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 955
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Pixel » St 04. Dec, 2013, 00:01

Netreba SC kupim cez vianoce akcia na WoL a HotS 19.99 + 20 plati az do 1.1.2014 takze casu habadej ...
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

kukecSK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 50
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2010, 02:03
Bydlisko: Prievidza

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa kukecSK » St 18. Dec, 2013, 00:14

Zdravim vsetkych,
prosim vas da sa Starcraft II zahrat aj na FHD na HD 4600 (i5 4670) ? :D

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 955
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Pixel » St 18. Dec, 2013, 02:35

Malo by to ist http://www.youtube.com/watch?v=uRw1mkBsycE]... Skus este pogooglit isto niesi sam kto ma tento problem ;)
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

kukecSK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 50
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2010, 02:03
Bydlisko: Prievidza

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa kukecSK » Pi 20. Dec, 2013, 00:34

Pixel napísal:Malo by to ist http://www.youtube.com/watch?v=uRw1mkBsycE]... Skus este pogooglit isto niesi sam kto ma tento problem ;)
....to ano..pogooglil som :-) ale praveze som nasiel rozporuplne vysledky a chcel som feedback od niekoho z prvej ruky kto takto hrava :-D

To je aj dovod preco som napisal tu na forum

Užívateľov profilový obrázok
embe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa embe » Pi 20. Máj, 2016, 22:20

:facepalm: abathur do co-op 5 E :furious:

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6598
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa LordKJ » So 21. Máj, 2016, 00:37

sak treba zarobit, ne :D
[......]

Užívateľov profilový obrázok
embe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa embe » Ne 22. Máj, 2016, 16:30

uz beru za mission packy - nova covert opts 15E ...to by sa este dalo pochopit ale ten abathur je fakt masaker :D

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 6782
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa gammaray » Po 23. Máj, 2016, 10:52

kukecSK napísal:Zdravim vsetkych,
prosim vas da sa Starcraft II zahrat aj na FHD na HD 4600 (i5 4670) ? :D
ja som hraval FHD na HD4000 uplne v pohode.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i3-3225 3,3 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S223L, GPU: MSI 580 GTX TWIN FROZR II/OC, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: 24" LCD SAMSUNG P2470HD, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Logitech X-230, Myš: Logitech G400, OS: Windows 10 Pro 64bit

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6598
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 23. Máj, 2016, 12:55

tha hd5500 fullhd, ked uz toho je viac tak to solidne seka, ale zas ntb cpu teda len 2 jadra
[......]

Užívateľov profilový obrázok
embe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa embe » Po 23. Máj, 2016, 18:34

v 2013tom riesil... chudak ... po 3rokoch odpoved... ale mozno mu to pomohlo :D

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 6782
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa gammaray » Po 23. Máj, 2016, 20:58

:D som si to nevsimol :red:
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i3-3225 3,3 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S223L, GPU: MSI 580 GTX TWIN FROZR II/OC, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: 24" LCD SAMSUNG P2470HD, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Logitech X-230, Myš: Logitech G400, OS: Windows 10 Pro 64bit

Užívateľov profilový obrázok
embe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: KE
Kontaktovať užívateľa:

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa embe » Ut 24. Máj, 2016, 06:42

to vobec nevadi - sak to je super ze si mu odpisal :good: podla mna je cudne ze je tu tak mrtvo - diablo thread zije - a ked si to tak zoberies stale je to iste - pridaju novu sezonu, neake nove guildy questy...a funguje to...tuto to vylepsuju roky -cca kazde tri roky nove misie (pribeh?) - nova rasa(ale asi to bude tym ze to tak malo ludi hra...) som si kupil void collectors ed a na blu ray vysvetluju ze je to ich srdcovka...ze to zalozilo E-sport cenu - ze toto nikto necakal...ze to co to spustilo po vydani v Koreii ze neveria ze sa nieco este take podari... KRAL RTS.... najlepsia vec co kedy bola ...KULT ... a neako sa to na SK nepresadilo... su hry co sa tu proste nehraju... basketbal, kraft, zlostne vtaky (nemyslim mine..) :D Pozrel som si cisla - diablo 3jka 12 milionov predanych kusov - starcraft 11 mil.. (bohuzial 1tka ...ten z 1993) 2jka - 6 mil... diablo 2 mala 4 miliony... ked nad tym tak rozmyslam tak toto je moj 4ty prispevok k starcraftu tu a to som tu veteran na fore :D
v kazdom pripade od vcera v co-op mutation draken laser drill... na brutal to neviem prejst, oblivion express bol o dost lahsi podla mna :)

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 9730
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Starcraft II

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ut 24. Máj, 2016, 13:13

nastpujem na SCvlak po dlhom case a idem hned potrapit kerigenovú :D a abathur je typek! oblubený char ;)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"