Laserovy hlavolam

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Laserovy hlavolam

Príspevok od užívateľa Toman » Št 17. Máj, 2007, 13:41

Laserovy hlavolam

Treba ukladat zdkadla, a hranoli aby sa rozsvietili vsetky ziarovky, celkom ma to chitilo.

som zaseknuty v 9 Leveli.....

Obrázok

T. :?
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Št 17. Máj, 2007, 17:26

No ja som 9 level presiel, ale mal som inak ulozene kocky ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 17. Máj, 2007, 18:07

- prezrad prosim riesenie, alebo daj heslo na dalsi level
- ako je mozne ze si mal inak kocky?? sak tie su pevne. ?

T. :)

EDIT JAAAj, nom sa zle pozeral, neviem prejst Level 11 mas heslo do 12-tky??
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Príspevok od užívateľa Muhyng » Št 17. Máj, 2007, 18:38

ja som sice este len v tretom leveli, ale moja rada - kukni co vsetko mas v PC a jedno z toho mozno bude heslo :D

:!: ty sem vzdy postnes taku chytlavu vec...

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 17. Máj, 2007, 19:28

mam 11!!! (som v 17)

T. :D

PS: ucte sa protokoli!
Naposledy upravil/-a Toman v Št 17. Máj, 2007, 19:50, upravené celkom 1 krát.
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Príspevok od užívateľa Muhyng » Št 17. Máj, 2007, 19:49

mna asi ... som v tej 11ke nahodne daco kdesi polozil, ze vyskusam to inak a blik!

kua ale 15ka mi zacina liezt na nervy, kto si ma davat pozor este aj na tie bomby :E

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 17. Máj, 2007, 20:47

17 a koniec..... ale nejak sa to urcite bude dat,
15 je v pohode, to som spravil tak ze mi ostal 1 nepouzity prvok
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1231
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Št 17. Máj, 2007, 22:57

Spravil uz niekto 17?
Edit: prave som ho zlomil :))
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 17. Máj, 2007, 23:31

ako? daj obrazok, alebo aspon nasepkaj
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1231
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Pi 18. Máj, 2007, 15:30

Dam obrazok, pre lenivych je tam aj heslo. Snad len tolko, ze mna to stalo stvrt hodinu myslenia a to som bol po robote. Myslet niekedy fakt boli :))
http://i40.photobucket.com/albums/e236/ ... 03/001.jpg
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Pi 18. Máj, 2007, 21:12

vobec nechapem 10. level , ako mam dostat ten luc dolava ,ale zaroven ho mat aj vpravo ?
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Príspevok od užívateľa NemesiS » Pi 18. Máj, 2007, 21:13

presne tu istu dilemu uz riesim asi hodinu...nemate niekto screenshot?
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 18. Máj, 2007, 21:39

Ja mam problem s 3. levelom. :red:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » So 19. Máj, 2007, 09:31

uz to maam , akurat uz si asi 2 hodky lamem hlavu so 17.
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » So 19. Máj, 2007, 10:28

20 level sme vcera vecer zlomili .. :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"