REFRESH RATE v hrach

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Mikr0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenèín, [17]
Kontaktovať užívateľa:

REFRESH RATE v hrach

Príspevok od užívateľa Mikr0 » Ne 13. Máj, 2007, 22:49

no ked spustim napr CS tam monitor prepne z 85 hz na nizkych 60 hz. ked som mal XP tak som si to takto vyriesil LINK
stiahol som si ten instalacny register a jednoducho som si zvolil v akom rozliseni ma behat monitor. lenze teraz mam vistu a neviem to najs v nvidii. nemozem najs kde sa prepinaju 2 rozne zobrazenie od nVidie s nazvom nView Settings. mam ten klasicky kde na lavo je "strom" ako v priskumnikovy jak sa rovyjaja. na tom linku je aj jpg kde je zobrazene jak to vlastne vypada. lenze tam je to druhe zobrazenie ktore sa vysuva smerom do lava ponuka funkcii z toho isteho okna. neviete kde si to mam prepnut alebo jednoducho ako najs ten refresh rate ???? help pls

upraveny link by crux: roztahoval zbytocne stranku
XT Ultimate:: CPU: AMD 3500+ AM2 @ 2519 MHz Cooling: Freezer 64 PRO MB: MSI K9N Neo Case: Midi by Mkr, 2x8cm, 2x12cm PSU: 400W FAN, PFC RAM: DDR2 Kingston 2x512MB CL4@ 609MHz 1T+ cooled Th GPU: PCI-E MSI 7600GT 256MB DDR3@ 620MHz/1640MHz+ cooled box fan Sound: inter, 5.1 Creative P5800+ Sony MDR-CD280, Micrak HDD: IDE WD800 SE 80GB, Buffer 8MB DVD+/-RW: IDE ASUS DRW-1608P3S black Display: CRT Real Flat 17" IBM black 0.25mm KEY 'n' MOUSE, plate: Logitech KEY black, Logitech MX1000 Laser -NA PREDAJ 1200 Sk- QcK steeL by Mkr Game device: Volant Trust 380 ForceFeedback -NA PREDAJ 1200 Sk- My love: girl 'n' EVO IX MR, chlapi cs 1.6 nonst server niven.sk (rulezz niven for ever ;] ) niekedy je down http://www.niven.sk/

Užívateľov profilový obrázok
S4ne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa S4ne » Po 14. Máj, 2007, 14:01

uprav ten link sak to roztahuje stranku jak gaca

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Po 14. Máj, 2007, 14:22

kup si LCD...
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7569
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa newmi » Po 14. Máj, 2007, 15:09

hehe, tiez myslim, ked mas problem kup LCD :D
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
Mikr0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenèín, [17]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mikr0 » Po 14. Máj, 2007, 16:19

ale ste mudri vsetci :P idem nahodit XP na tej Viste zatial dost 80% veci nefakci spravne. treba si este pockat
XT Ultimate:: CPU: AMD 3500+ AM2 @ 2519 MHz Cooling: Freezer 64 PRO MB: MSI K9N Neo Case: Midi by Mkr, 2x8cm, 2x12cm PSU: 400W FAN, PFC RAM: DDR2 Kingston 2x512MB CL4@ 609MHz 1T+ cooled Th GPU: PCI-E MSI 7600GT 256MB DDR3@ 620MHz/1640MHz+ cooled box fan Sound: inter, 5.1 Creative P5800+ Sony MDR-CD280, Micrak HDD: IDE WD800 SE 80GB, Buffer 8MB DVD+/-RW: IDE ASUS DRW-1608P3S black Display: CRT Real Flat 17" IBM black 0.25mm KEY 'n' MOUSE, plate: Logitech KEY black, Logitech MX1000 Laser -NA PREDAJ 1200 Sk- QcK steeL by Mkr Game device: Volant Trust 380 ForceFeedback -NA PREDAJ 1200 Sk- My love: girl 'n' EVO IX MR, chlapi cs 1.6 nonst server niven.sk (rulezz niven for ever ;] ) niekedy je down http://www.niven.sk/

Užívateľov profilový obrázok
Mikr0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenèín, [17]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mikr0 » Ut 15. Máj, 2007, 20:37

mozes LOCK/kos
XT Ultimate:: CPU: AMD 3500+ AM2 @ 2519 MHz Cooling: Freezer 64 PRO MB: MSI K9N Neo Case: Midi by Mkr, 2x8cm, 2x12cm PSU: 400W FAN, PFC RAM: DDR2 Kingston 2x512MB CL4@ 609MHz 1T+ cooled Th GPU: PCI-E MSI 7600GT 256MB DDR3@ 620MHz/1640MHz+ cooled box fan Sound: inter, 5.1 Creative P5800+ Sony MDR-CD280, Micrak HDD: IDE WD800 SE 80GB, Buffer 8MB DVD+/-RW: IDE ASUS DRW-1608P3S black Display: CRT Real Flat 17" IBM black 0.25mm KEY 'n' MOUSE, plate: Logitech KEY black, Logitech MX1000 Laser -NA PREDAJ 1200 Sk- QcK steeL by Mkr Game device: Volant Trust 380 ForceFeedback -NA PREDAJ 1200 Sk- My love: girl 'n' EVO IX MR, chlapi cs 1.6 nonst server niven.sk (rulezz niven for ever ;] ) niekedy je down http://www.niven.sk/

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 15. Máj, 2007, 20:52

Mikr0 napísal:mozes LOCK/kos
nebude sa lockovat, nakolko moze mat aj niekto iny taky isty problem a nemusi preto zakladat Dalsi thread, ale moze riesit ten isty problem tu.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Mikr0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenèín, [17]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mikr0 » Ne 20. Máj, 2007, 16:21

nie moc tykajuca sa vec do tohto vlakna ale ma to spolocne z CS. Mne osobne kde spustim Hl.exe tak prepne obrazovku a navyse zapne zrychlenie mysky. Neviem ci zrychlenie ale nieco pomeni, kurzor beha ako blaznivy, so sensitivitou to nema nic spolocne v main menu hry. Ta citlivost je naozaj dost vysoka oproti Win. ak mate nejake skusenosti ta write HERE pls
XT Ultimate:: CPU: AMD 3500+ AM2 @ 2519 MHz Cooling: Freezer 64 PRO MB: MSI K9N Neo Case: Midi by Mkr, 2x8cm, 2x12cm PSU: 400W FAN, PFC RAM: DDR2 Kingston 2x512MB CL4@ 609MHz 1T+ cooled Th GPU: PCI-E MSI 7600GT 256MB DDR3@ 620MHz/1640MHz+ cooled box fan Sound: inter, 5.1 Creative P5800+ Sony MDR-CD280, Micrak HDD: IDE WD800 SE 80GB, Buffer 8MB DVD+/-RW: IDE ASUS DRW-1608P3S black Display: CRT Real Flat 17" IBM black 0.25mm KEY 'n' MOUSE, plate: Logitech KEY black, Logitech MX1000 Laser -NA PREDAJ 1200 Sk- QcK steeL by Mkr Game device: Volant Trust 380 ForceFeedback -NA PREDAJ 1200 Sk- My love: girl 'n' EVO IX MR, chlapi cs 1.6 nonst server niven.sk (rulezz niven for ever ;] ) niekedy je down http://www.niven.sk/

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"