Two Worlds

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 24. Jún, 2007, 14:30

zdar mohol by mi dakto poradit jak sa v meste ASHOS dostat do YATHOLEN TEMPLE?? ------ neaktualne----

kde najdem tie krystaly na vyvolanie BIeleho Draka??----neaktualne---
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 25. Jún, 2007, 01:24

POOOMOOC!!!!!!
potrebujem technicku pomoc, hra mi na uplnom konci PADNE
ked sa vykecavam s REISTOM v tej Satanistickej Hviezde tak mam po rozhovore 2 moznosti
a)zachranit seba a Kiru alebo za b)zachranit svet ....kazdopadne nech zvolim hociktoru po zabiti bud Reista alebo paladinov ma hra v okamihu kickne ndo uvodneho menu ale polozka Start New Game a Load Game su nedostupne.... kde je chyba?? to ma byt ako ukoncenie???

edit: skoda ze som si nestihol precitat Xenonov post urcite to bola zase daka perla

Edit: pri hladani riesenia problemu mimo tohto fora som nasiel dalsi zaujimavy aspekt a to ze v tej hre vraj je aj intro--nevie dakto ako sa dopracujem k tomu aby sa aj pustilo?? (na youtube to neni)
Naposledy upravil/-a Memnon v Po 25. Jún, 2007, 15:35, upravené celkom 2 krát.
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 25. Jún, 2007, 13:10

premazane

@Xenon: Pravidla sekcie Hry
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 25. Jún, 2007, 20:05

presiel to vobec dakto?? nekonci ta hra nahodou animackou?? to by potom davalo zmysel, bo ak to konci animackou a mne nejak nejdu tak po ich rozbehnuti by sa to dalo kuknut (Michigen ani ty? to potom na tiscali robil recenziu niekto s tvojim nickom)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 25. Jún, 2007, 23:22

Memnon napísal:presiel to vobec dakto?? nekonci ta hra nahodou animackou?? to by potom davalo zmysel, bo ak to konci animackou a mne nejak nejdu tak po ich rozbehnuti by sa to dalo kuknut (Michigen ani ty? to potom na tiscali robil recenziu niekto s tvojim nickom)
Nebol som to ja , aj ked by som rad...
Ale hru som este nepresiel nebol cas, pisal som si s niekym cez ICQ uz ani neviem kto to bol proste mi napisal a pytal sa ma na nieco kde to najde konkretne air element ktory som nahodne nasiel takmer hned od zacatia hry s novou postavou ked som si prezeral krajinu, hra sa vraj konci myslim ze definitivne a neda sa pokracovat dalej tak ako napriklad v STALKERovi ale to som pocul , sam to overene nemam.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 25. Jún, 2007, 23:40

mno to by sedelo s tym ze sa neda pokracovat ale mne by vlastne stacilo keby ze viem to zci je na zaciatku hry alebo pocas nej nejaka ANIMACKA v tom pripade by hra koncila "outtrom" ktore asi ukaze dosledok finalnych cinov hrdinu..... ak tam su tie animacky tak uz len musim prist na sposob ako ich rozbehnut... mno snad to dakto pisne

(to ze hra konci defnitivne berem ako lesiu moznost nez volne pokracovanie a badanie po svete - ak chce clovek dabadat tak proste nedokonci posledny Q)

a za dalsie Air Elemnt od zacatia hry? to sa bud hra generuje nahodne alebo si mal dost tulave cesty svetom kedze Air Element sa nachadza v Dragon Nest (ktore je zasite v riadnej riti)

Su tam animacky? rozbehol ich dakto komu najprv nesli?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 26. Jún, 2007, 00:04

to ILCO: do gorlinu sa da dostat dvomi sposobmi mimo tych ktore by si hra priala
1)zabit straznika pri brane(nie vsetky NPC treba nechat nazive)
2) humannejsia- je to taky bug v oploteni teda palisade Gorlinu cize tam na vhodnom mieste mozes skocit a na inom vyskocit, ak by bolo treba ze si ten problem este nezvladol urobim ti screeny

to BONTA-KUN:ciez si myslim ze si problem s vajickami uz zvladol ale ak ne tak staci ist juzne od toho miesta kde si mal vyvolat Bieleho draka pojdes dole cez tu skaru v horach az do nejakeho temneho lesa a to hniezdo je priamo po ceste tiez ak si to este nespravil mozem spravit screen

<a href="http://www.directupload.com/files/wzz4y ... .jpg"><img src="http://www.directupload.com/thumbs/wzz4 ... 32moq0.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting"></a>
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ut 26. Jún, 2007, 19:31

Ktore povolanie je podla Vas najlepsie? Neviem, ktore si vybrat. Najviac sa mi paci GUARD, ci ako sa vola. Ktore je zaujimave?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ut 26. Jún, 2007, 19:54

Ako dlho Vam instalovalo tuto hru? Mne od zaciatku naskoci 28%. A ked sa dostanem na 38%, tak mi to rychlo zbehne na 100%. Vsetko OK. Vypise, ze instalacia je uspesna. A ked spustim hru, tak my vypise, ze: Vyskytol sa problem s aplikaciou twoworlds.exe atd........... V com je problem?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 26. Jún, 2007, 20:27

Memnon napísal: a za dalsie Air Elemnt od zacatia hry? to sa bud hra generuje nahodne alebo si mal dost tulave cesty svetom kedze Air Element sa nachadza v Dragon Nest (ktore je zasite v riadnej riti)

Su tam animacky? rozbehol ich dakto komu najprv nesli?
Bola to dost tulava cesta :D natrafil som na neho uplne nahodne ved sa pozri sam.Myslim ze som ho nasiel niekde v okoli toho "praveho uhla" na druhom obrazku :) Proste haluz isiel som stale v podstate iba jednou cestickou zaujimalo by ma aka je sanca ze to tak niekto najde.

ObrázokObrázok
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Bonta-kun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 362
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Bonta-kun » Ut 26. Jún, 2007, 20:55

Memnon napísal: to BONTA-KUN:ciez si myslim ze si problem s vajickami uz zvladol ale ak ne tak staci ist juzne od toho miesta kde si mal vyvolat Bieleho draka pojdes dole cez tu skaru v horach az do nejakeho temneho lesa a to hniezdo je priamo po ceste tiez ak si to este nespravil mozem spravit screen

<a href="http://www.directupload.com/files/wzz4y ... .jpg"><img src="http://www.directupload.com/thumbs/wzz4 ... 32moq0.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting"></a>
diky Memnon ale hru som uz vymazal. draka som dal na dve rany dole a prestalo ma to bavit zrazu.. :cry:

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 26. Jún, 2007, 21:43

mno kedze som uz zistil ze animacky tam su totiz siom ich nasiel v program files ale nejdu mi prehrat ide len zvuk tak sa znova spytam idu niekomu animacky? ak ano ake ma kodeky??

defile z TWO WORLDS:
<a href="http://www.directupload.com/files/y3jzm ... .jpg"><img src="http://www.directupload.com/thumbs/y3jz ... dmehzz.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting"></a> <a href="http://www.directupload.com/files/oorqv ... .jpg"><img src="http://www.directupload.com/thumbs/oorq ... gjtmw1.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting"></a> <a href="http://www.directupload.com/files/mgzny ... .jpg"><img src="http://www.directupload.com/thumbs/mgzn ... nzyh2n.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting"></a> <a href="http://www.directupload.com/files/jzmdt ... .jpg"><img src="http://www.directupload.com/thumbs/jzmd ... ydhjmi.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting"></a> <a href="http://www.directupload.com/files/1thgn ... .jpg"><img src="http://www.directupload.com/thumbs/1thg ... mhimom.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting"></a>
pobehal som vsetky vedlajsie cestiky a vzal vsetky Q az na par Q vsetko hotove, dugeonov som spravil asi len 2/3
cistych 22hodin hrania (neviem kde v recenzii mohli nabrat ze 30-40h)

PS: hra sa da prejist za cca 1h ale finalneho bossa by clovek zabijal asi len tazko :)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 26. Jún, 2007, 23:13

Hmm pekne vychodene cesticky , co takto obcas raz odbocit aj do prirody ? Ved ako pozeram vychodil si iba cesty ale po lesoch a tak podobne si nechodil skoro vobec, tam sa urcite da najst nejaka vec, quest alebo nieco podobne.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 27. Jún, 2007, 00:00

mno to by som musel postupne odhalit celu mapu vychodil som kazdu cestu aj tie slabo vyznacene jedine kde som siel mimo cesty bola Pust bo do tej som proste musel ist a pokladal som zbytocne behat po nejakych titernych Q ked prakticky od lvl 40+ som dungy len vyprasil a lootoval len bednicky, ani skilly som suz nemal kam davat napr. luk a pasce som v hre absolutne nevyuzival a to je hned 45skill pointov
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
ThroniX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 248
Dátum registrácie: Ne 01. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Červeník <-> Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ThroniX » Po 23. Júl, 2007, 13:50

Ako si v hre mozem posuvat ten zlaty kruh ktory je v lavom dolnom rohu?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"