Two Worlds

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Two Worlds

Príspevok od užívateľa MichiGen » So 12. Máj, 2007, 22:16

Je tomu par dni co vysla tato ocakavana hra, zdiela podobnosti Oblivionu a Gothic 3 , dnes som ju vyskusal a zatial ju hodnotim docela kladne.

Stranka hry
Prve dojmy z hry
IGN Preview

Takze dnes som hru vyskusal a tu su moje prve dojmi:
-Tak isto ako u Gothic 3 mi vadi dohladnost, nie nieje to rozmazanost v dialke alebo nejaka trapna ciara ale je viditelne ako pred hracom rastie trava napr, s travou to nieje tak zle ale to ze pred hracom rastu a zase miznu stromy je docela dost rusive.

-Hudba je celkom zaujimava hlavne pocas instalacie ta sa k fantasy skoro vobec nehodi ale je dobra :-D

-Grafika je pekna , modely vsetkeho su pekne len postavy mi pridu take jednotvarne napriklad Oblivion ma neskutocne velke mnozstvo mimiky a tvare postav.

-Ovladanie je dobre trosku podobne MMORPG hram i ked trochu nezvyk zatial som neprisiel na moc veci, o vyvoji postavy zatial nemozem napisat vobec nic ibaze sa leveluje docela rychlo a treba zabijat vsetku zver vlkov atd lebo ked sa hrac dostane dalej tak ho taky vacsi vlk velmi lahko zabije a to nehovorim o medvedoch.

-Optimalizacia, hre staci mam taky pocit 1GB RAM, nemal som zatial zabratych viac ako 40% no aj tak sa hra obcas trhala, nie tak ako gothic ale trhala radsej by mala vyuzivat viac RAM, grafika je narocna dost no ved kazdy uvidi ked ju vyskusa :wink:

Pridavam zopar screenshotov zo zaciatku hry:
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok[/b]
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
s10
VIP
VIP
Príspevky: 333
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Michalovce

Príspevok od užívateľa s10 » So 12. Máj, 2007, 23:23

Hram ju uz nejaky den. Hodnotim kladne ale jazda na koni je strasna. Zisiel by sa dalsi patch (jeden som uz nahodil), lebo pozrite screen. Toho kona tam radsej nemali ani davat. Doplnanie zivota a many je riesene skvele, taktiez umieranie. :)
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » So 12. Máj, 2007, 23:40

Heh :lol: po kona som sa este nedostal uvidim, mne zatial vadi iba to take trhave zoomovanie ked zacnem mierit s lukom nieje ten zoom plynuly ale trhany a poctom fps to nebude fps bolo asi 40

EDIT: Da sa v hre nejako blokovat utoky mecom?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
FuLLi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Po 16. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Pressburg,Sommerein

Príspevok od užívateľa FuLLi » Ne 13. Máj, 2007, 09:37

aj ja ju hram nejaky ten den... zatial ma to bavi...ale priroda sa mi strasne nepaci, stromy , kriky,su otrasne...

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 13. Máj, 2007, 11:13

Mne jedine co sa nepaci na prirode je to ako je vidno ako pred tebou rastu a miznu stromy a kriky chcelo by to niekde v ini nastavit vykreslovanie vzdialenosti, inak vyzera grafika pekne takai na stylizacia ale chcelo by to vychytat este bugy s konom a nejake ine drobnosti
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 13. Máj, 2007, 13:54

Po par hodinach hrania mozem povedat ze je to dobra hra, chce to ale vychytat nejake bugy napriklad s konom alebo s grafikou a pod.
Interface hry je velmi prehladny a rychly je to taka "diablovka" v have Oblivionu v ktorej nieje vobec nezvycajne aby sa na hraca hrnulo 10banditov naraz a dotoho sa zapojilo par vlkov a inej havede, je tam system waypointov a hrac moze pri sebe nosit teleportacny kamen vdaka ktoremu sa moze napriklad teleportovat k hociktoremu waypointu na mape ktory objavil.

Veci ktore rovnako vyzeraju sa daju spajat a zvysuju sa im atributy, levelovanie je rychle za cca necele dve hodiny mam 7levelov a je to zabava,system respawnovania je vymysleny dobre,ovladanie kona je originalne ale nieje bez chyb, jedine k comu by som mal trochy vyhrady su take nezivo posobiace postavy a dabing ktory sa Gothicu ani Oblivionu rovnat podla mna nemoze, este som v hre nenarazil na ziadnu zensku postavu tak som zvedavy ako bude nadabovana a ako bude posobit.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Po 14. Máj, 2007, 19:01

som hral 45 min. ale vsimol som si ze pery postav nie su synchronizovane s recou

a inak neviete ako sa tak na spodnu listu pridat ikonka nejakeho skilu ci kuzla?

grafika mi pripada slabsia ako gothic3, ale zasa pri high nastaveniach neseka ani s 1 gb ram ako gothic3

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 14. Máj, 2007, 19:17

Neviem zatial som nato neprisiel :lol: ale ked klikas na kolecko prehadzujes dalsie panely takze sa tam toho moze dat vela.

Mam len lvl 8 ale uz som krizom prebehol celu mapu od hora az dole k nemrtvym(nasiel som nejaku vecicku s nazvom "air element" :D zatial neviem naco mi je ale asi bude dost cenna) a na pust a mozem hru zatial zhodnotit nasledujuco:

Klady:
-pekna grafika
-dobry hudobny sprievod
-dobre ovladanie,interface
-je to zabavne
-multiplayer
-zopar originalnych napadov + originalna jazda na koni
-velke herne prostredie


Zapory:
-jazda na koni nema vychytane bugy
-v hre som nestretol zatial ani jednu zensku postavu(obrazok zenskej pri instalacii hry nepocitam :roll: ) co ma trochu irituje, Oblivion je ich plny.
-postavy sa mi zdaju trochu ploche
-nezaujimavy zaciatok pribehu
-v porovnani s Oblivionom a Gothicom slabsi design prostredia
-suchy dabing postav

Neviem ale ked som prebehol oblast nemrtvych a pust a nenarazil som na ani jedno NPC
! ale len na par skupiniek nepriatelov ktori niekde stoja a cakaju az pride hrac a zacne sa s nimi mlatit citil som sa ako keby som hral MMORPG odkial akosi vymyzli vsetci hraci mozno aj preto ma hra multiplayer, multiplayer moze byt zabavny a moze byt velkym ozivenim, no neskusal som ho tak nemozem posudit.

Mozno sa NPC a veci spawnu na mapu az ked zoberiem quest neviem ale polka mapy ktoru som krizom prebehol bola velmi prazdna naozaj ako hrat sam nejake MMORPG no este velku cast mapy som nepreskumal aj tak ale pri pohlade na mapu a pocet a velkost miest ma to sklamalo, singleplayer sa podla mna rovnat Oblivionu ani Gothicu rovnat asi nebude moct , multiplayer moze byt nieco ako Guild Wars.

-Celkovo namna tato hra posobi ako Diablo 2 v grafike Oblivionu, ale aj so zapormi Diabla cize malo NPC a po par prejdeniach nuda kedy musi prist na radu multiplayer, ale naproti tomu je hra akcna a zabavna a to sa ocenuje(dalsia podobnost s diablom).
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Po 14. Máj, 2007, 19:31

takze prostredie nezije vlastnym zivotom ako v gothicu

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 14. Máj, 2007, 19:36

marduk napísal:takze prostredie nezije vlastnym zivotom ako v gothicu
Podla mna ani v Gothicu moc nezije ale samozrejme vidiet ako bojuje zver proti sebe navzajom je pekne takisto ked postavy obcas daco robia na svojom uzemi, Oblivion to je ina kava postavu ktoru som stretol v nejakom meste stretnem neskor v uplne inom v krcme ako kradne napriklad...
Ale pravda tejto hre chyba zivot, no mozno jej ho da multiplayer
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Bonta-kun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 362
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Bonta-kun » Po 14. Máj, 2007, 23:12

moj subjektivny pocit:hra je dobra. taky ze oblivion aj gothic dokopy (gothic obzvlast-tam sa vsetko presne opakovalo od mesta k mestu, co mi hru znechutilo tak, ze som ju ani nedohral :E ) sa mozu skovat v porovnani s TW. aj ked nejake vyhrady mam, celkovo som z nej nadseny :o

MichiGen: zda sa ze npc je tam aspon ako v oblivione.. aj ked presne som ich nepocital :)

inak treba sa dostat na uroven concelor v magii v ktorej mas nejake 5 level utocne kuzlo.. kapu potom jedna radost.

bol som aj na miestach kde som exol z prvej rany takze ziadny level scaling sa tu nastastie nekona.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 15. Máj, 2007, 06:52

Bonta-kun napísal:....
Este sa s tym pohram spravim novu postavu lebo ten "battle mage" ktoreho mam rozrobeneho je na prd :E okrem toho mi zmyzol jeden dobry stit :( spravim si asi fire maga a uvidim, dufam ze tam dalej bude dost NPC, inak strasne ma stvu lucistnici maju velky dostrel a ked vypali par sipov naraz a trafi ma lezim mrtvy
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Bonta-kun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 362
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Bonta-kun » Ut 15. Máj, 2007, 09:54

ak to nemas velmi zle rozohrate, staci prist do hlavneho mesta a tam je mag kyory ti za mensi poplatok vygumuje skills. volne body si hodis potom nanovo ako chces. som teraz na takej urovni, ze ked idu pomne napr. kostlivci, tak sa snazim udriet tak aby som zachytil co najviac kusov- kapu na jednu ranu :o . hodim tiez aj nejake obrazky neskor.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 15. Máj, 2007, 15:07

Bonta-kun napísal:ak to nemas velmi zle rozohrate, staci prist do hlavneho mesta a tam je mag kyory ti za mensi poplatok vygumuje skills. volne body si hodis potom nanovo ako chces. som teraz na takej urovni, ze ked idu pomne napr. kostlivci, tak sa snazim udriet tak aby som zachytil co najviac kusov- kapu na jednu ranu :o . hodim tiez aj nejake obrazky neskor.
Ok som zvedavy :wink: btw ktore je hlavne mesto? :red: na mape nieje ziadne nejako extra vacsie nez tie ostatne
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

ANONYM_a1

Príspevok od užívateľa ANONYM_a1 » Ut 15. Máj, 2007, 16:14

A odkial mate tu hru ak sa smiem spytat?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"