FarCry a VPU Recover

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

FarCry a VPU Recover

Príspevok od užívateľa Xenon » St 09. Máj, 2007, 13:48

Mam problem s touto hrou. Z nadsenia z CRYSIS som si ju nainstaloval. Je to podobny engine ako v Crysis. Nema tolko efektov, ale nevadi. A pri hrani mi vybehlo zname ATI upozornenie VPU Recover. Je to nejaka strata odozvy medzi ovladacmi a hrou alebo tak nejako. Neviete mi poradit??? Robilo mi to aj pri GTA San Andreas. Hovoria, ze to nie je ziadny problem. Ale robi to aj Vam???
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7114
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa shiro » St 09. Máj, 2007, 14:04

Reinstal ovladacov grafiky na najnovsie by mal pomoct.
ATi je povestna sprasenymi ovladacmi...

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » St 09. Máj, 2007, 16:04

Ked nainstalujem nove ovladace, robi mi toto: Vsetko v pohode. Ked ale zapnem klonovanie a zapnem si hru ktora ma ine rozlisenie ako vo WIN, tak po jej vypnuti sa rozlisenie neobnovi na to co mam vo WIN ale na to ake mala hra. Ked vypnem klonovanie, tak vsetko v pohode. Robilo mi to od 7.2!!!!!!!!!!
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: FarCry a VPU Recover

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 09. Máj, 2007, 17:21

Xenon napísal:Je to podobny engine ako v Crysis. Nema tolko efektov, ale nevadi.
rofl

tak potom aj Source engine je podobny Crysis enginu ...
--------------------------

mas pretaktovanu graficku kartu ?
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » St 09. Máj, 2007, 21:54

Po1.: Dost OT. Po 2.: Je to cryengine1, a preto sa dost podoba cryengine2. Nema, ale tolko efektov ako DirectX 10. Prostredie je podobne ako v CRYSIS.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » St 09. Máj, 2007, 22:18

Pocuvaj akeho dost OT? Nezda sa ti, ze si trocha husty? Vidis vobec s kym pises? Tak davaj na to pozor co pises a chovaj sa. Snazia sa ti tu pomoct a ty si tu ides rozkazovat? Sa zobud chlapce ... ty tu ides splietat o DX10, ked este ani DX10 nie je, tak tu neOTckuj ty.
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » St 09. Máj, 2007, 22:24

Taze tu mame superuzasnyvykonny nforce3 chipset... hned po via najlepsi.. dalej superuzasnevykonnu dx10 vga X550, ktorej jadro je snad z cias HL2

chvilka historie
KT600+ jadra 9550/9600 = pruser > vypneme FW a AGP dame na 4x

chvilka teoretizovania
nforce3 + rovnake jadro = asi tiez pruser

***sedlacky rozum loading

vypneme fw a nastavime agp na 4x... ?
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » St 09. Máj, 2007, 22:38

po1.: nemam Nforce 3, ale 4!!!! po2.: Mam PCI-e verziu. po3.: Za to, ze mas C2D nemusis hned machrovat. :beee: po4.: Bolo to OT. po5.: Za to, ze si moderator, nemusis sa nad ostatnych vyvysovat. A bolo to OT. Zatial je tu 1 post ohladom VPU Recover.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » St 09. Máj, 2007, 22:48

ja si mozem do podpisu napisat aj, ze mam leguanov ruzovy rozmnozovaci organ v bedni a pritom ho mozem mat v skrini, alebo som leguana ani nevidel, alebo si myslim, ze je to zelenina.. pako budem tak, ci onak

v kazdom pripade ma vpu recover stal mnoho preinstalovani driverov, nastavovania biosu a furu googlovania..tusim pri GTA SA to tiez bolo... uplny pokoj bol, az ked som vymenil MB

//btw, x550 a x600 su pcie verzie 9550/9600.. ak si to nepletiem nejak
Naposledy upravil/-a Scorp v St 09. Máj, 2007, 22:50, upravené celkom 1 krát.
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » St 09. Máj, 2007, 22:48

Ja sa tu vobec nevyvysuejm nad ostatnych, ale snazim sa tu branit Tebe pomahajucich ludi ... Ale ako chces, pojdes na riesenie ... :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
Perseus
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 169
Dátum registrácie: Ut 13. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Perseus » St 09. Máj, 2007, 23:03

nechapem preco sa tu hadate na engine Fra Cry-cryengine1-vytvoril crytek a Crysis-cryengine2 vytvoril taktiez crytek myslim si ze porovnavat ich nemozno ale taktiez cryengine porovnat s source enginom je blbost ale podla mna oto tu nejde!!!!!!!!!!! Je potrebne tu riesit ten VPU Recover podla mna ja som to vyriesil tak ze som ho vypol :D
CPU:AMD Athlon 64 4000+Brisbane 2100MHz@2680MHz MB:Biostar TF 560 Nvidia Nforce 560 socket AM2 RAM:2X1GB GoodRAM DDR800 CL 5 Dual Chanel VGA:Saphire Radeon X1650Pro 600/694 HDD:Hitachi Deskstar ATA 160GB DVD-ROM:LG GSA-4160B TV-Karta:FlyDVB-T Hybrid Monitor:Samsung 943NW black Zdroj: Delux DLP-388 420WNotebook Lenovo G570

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Št 10. Máj, 2007, 09:57

Kde si ho vypol???
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11031
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Št 10. Máj, 2007, 09:58

Xenon napísal:po1.: nemam Nforce 3, ale 4!!!! po2.: Mam PCI-e verziu. po3.: Za to, ze mas C2D nemusis hned machrovat. :beee: po4.: Bolo to OT. po5.: Za to, ze si moderator, nemusis sa nad ostatnych vyvysovat. A bolo to OT. Zatial je tu 1 post ohladom VPU Recover.
Posledne upozornenie uz priamo odo mna. Ako vidis nitko sa tu nad teba nevyvysuje, OT si moze Admin a Mod pisat kde len chce nemas co pripomienkovat. Ak sa tato diskusia nerozbehne normalne hlavne co sa tyka teba..budeme to riesit uz inak.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Št 10. Máj, 2007, 10:03

To, ze moze ADMIN a MODERATOR pisat mimo temy som nevedel.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11031
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Št 10. Máj, 2007, 10:15

Xenon napísal:To, ze moze ADMIN a MODERATOR pisat mimo temy som nevedel.
Vsetko sa da s prehladom a kludom...na to je forum aby sa diskutovalo v klude a mieri nie? Dufam ze diskusia bude pokracovat normalne.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"