Strana 1 z 1

Spider-Man 3

Napísané: Po 07. Máj, 2007, 18:05
od užívateľa foboss
No tak vsetky postrehy a tipy z hry prosim sem.

BTW.: ako je to s tou narocnostou ? . Doporucuju vraj az C2D 6700. Zajtra to budem mat, tak som zvedavy

Napísané: Po 07. Máj, 2007, 18:10
od užívateľa crux2005

Napísané: Po 07. Máj, 2007, 18:10
od užívateľa nEph06
Vraj to na 8800gtx seka. :8O:

Napísané: Po 07. Máj, 2007, 20:07
od užívateľa MichiGen
:)
Podla mna je to hlavne hra narocna na CPU, v mnohych scenach sa fps pri nastavovani grafiky nemenili a najviac grafiku ovplyvnuje nastavenie "city detail" to zvacsuje dohladnost a detailnost mesta ako je uz z nazvu poznatelne a textury vo vyssom rozliseni. Ja to hram a bavi ma to no treba sa zmierit s tym ze v meste to ide vacsinou 19 alebo 20fps ked je hrac na zemi.
Ale hratelne je to vyborne :wink:
PS: Nemyslim tym ze je to hratelne vyborne na 19fps :D ale ze sa hra dobre ovlada najme s gamepadom, az na blaznive poskakovanie kamery vo vnutornych lokaciach

EDIT: Nejake screenshoty:
ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázokObrázok

V tejto hre je ale najkrajsia na grafike animacia samotneho spidermana a radost z lietania screenshoty ju zabijaju pokial niesu dobre vyfotene a taky zaber vo vzduchu je tazke spravit.
Screenshoty som fotil mam dojem na city detail low a 1280x1024 a 4xAA ak sa nemylim, ale ako pozeram tak na niektorych je AA vypnute

Napísané: Ut 08. Máj, 2007, 20:05
od užívateľa foboss
No tak som to teda nainstaloval ,len mam jeden problem:

Nikde som nenasiel redefinovaie klavesov. (konretne hned na zaciatku ked uz vyjdem z tej prvej miestnosti a pomocou Capslock + LMB pobijem tych neborakov mi hodi "PRESS TO ACTIVATE YOUR SPIDER SENSE" , ale nenapise aka je to klavesa :? a len tak stojim na mieste a nemozem sa pohnut). Co tam mam robit ???

S tou HW narocnostou to vyzera zatial v poho ,aj ked som zatial nebol von v meste, FPS mam niekde na 45 pod OS Vista 64bit na max detaily s dolu uvedenou zostavou

Napísané: Ut 08. Máj, 2007, 21:43
od užívateľa MichiGen
Meloon napísal:...
45?? :? Hra ma nastaveny flamelimiter na 30fps viac nejde, ani fraps neukaze nikdy viac nez 30fps. taky problem som nemal, presiel som to na klavesnici ten zaciatok a ked som sa dostal von zacal som hrat hru s gamepadom

Napísané: Ut 08. Máj, 2007, 22:02
od užívateľa MengelE
tak podla screnov tuto hru nemusim abud to bolo low nastavenie alebo je to fakt :-&

Napísané: Ut 08. Máj, 2007, 22:10
od užívateľa MichiGen
MengelE napísal:tak podla screnov tuto hru nemusim abud to bolo low nastavenie alebo je to fakt :-&
Graficky hra vyzera podobne ako GTA 4 z traileru, len tolko k tomu poviem :wink: samozrejme ale na full nastaveni, moje screenshoty su na 1280x1024 a 4xAntialiasing , nieco high ale bez zapnutych tienov a city detail LOW a to ovlivnuje grafiku najviac

Napísané: So 12. Máj, 2007, 14:49
od užívateľa foboss
Ako mam prejst ten tutorial ?, uz som sa pohol dalej ale teraz pre zmenu som sa sekol na tom mieste kde je ta zena priputana k tym bombam a mam stlacit stredne tlacitko na mysi , stlacim,rolujem,drzim a nic, padnem dolu do ohna a reload

Edit1: \\ Som si musel nastavit na mysi middlebutton vo Win :roll:

Edit2: \\ Inak je to perfektna hra ! vrele odporucam, skvela hratelnost.. hrate to tu vobec niekto ?

Edit3: \\ rozdiel v plynosti pri 6xAA a 0xAA je takmer nulovy :? zvlaste...