Spider-Man 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3363
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Spider-Man 3

Príspevok od užívateľa foboss » Po 07. Máj, 2007, 18:05

No tak vsetky postrehy a tipy z hry prosim sem.

BTW.: ako je to s tou narocnostou ? . Doporucuju vraj az C2D 6700. Zajtra to budem mat, tak som zvedavy

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 07. Máj, 2007, 18:10

s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
nEph06
Ban
Ban
Príspevky: 604
Dátum registrácie: Ne 20. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Príspevok od užívateľa nEph06 » Po 07. Máj, 2007, 18:10

Vraj to na 8800gtx seka. :8O:
no LOL

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 07. Máj, 2007, 20:07

:)
Podla mna je to hlavne hra narocna na CPU, v mnohych scenach sa fps pri nastavovani grafiky nemenili a najviac grafiku ovplyvnuje nastavenie "city detail" to zvacsuje dohladnost a detailnost mesta ako je uz z nazvu poznatelne a textury vo vyssom rozliseni. Ja to hram a bavi ma to no treba sa zmierit s tym ze v meste to ide vacsinou 19 alebo 20fps ked je hrac na zemi.
Ale hratelne je to vyborne :wink:
PS: Nemyslim tym ze je to hratelne vyborne na 19fps :D ale ze sa hra dobre ovlada najme s gamepadom, az na blaznive poskakovanie kamery vo vnutornych lokaciach

EDIT: Nejake screenshoty:
ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázokObrázok

V tejto hre je ale najkrajsia na grafike animacia samotneho spidermana a radost z lietania screenshoty ju zabijaju pokial niesu dobre vyfotene a taky zaber vo vzduchu je tazke spravit.
Screenshoty som fotil mam dojem na city detail low a 1280x1024 a 4xAA ak sa nemylim, ale ako pozeram tak na niektorych je AA vypnute
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3363
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ut 08. Máj, 2007, 20:05

No tak som to teda nainstaloval ,len mam jeden problem:

Nikde som nenasiel redefinovaie klavesov. (konretne hned na zaciatku ked uz vyjdem z tej prvej miestnosti a pomocou Capslock + LMB pobijem tych neborakov mi hodi "PRESS TO ACTIVATE YOUR SPIDER SENSE" , ale nenapise aka je to klavesa :? a len tak stojim na mieste a nemozem sa pohnut). Co tam mam robit ???

S tou HW narocnostou to vyzera zatial v poho ,aj ked som zatial nebol von v meste, FPS mam niekde na 45 pod OS Vista 64bit na max detaily s dolu uvedenou zostavou

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 08. Máj, 2007, 21:43

Meloon napísal:...
45?? :? Hra ma nastaveny flamelimiter na 30fps viac nejde, ani fraps neukaze nikdy viac nez 30fps. taky problem som nemal, presiel som to na klavesnici ten zaciatok a ked som sa dostal von zacal som hrat hru s gamepadom
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
MengelE
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 505
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Kalna/nad Hronom 93532
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MengelE » Ut 08. Máj, 2007, 22:02

tak podla screnov tuto hru nemusim abud to bolo low nastavenie alebo je to fakt :-&
Nikdy neni tak zle aby nemohlo byt horsie

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 08. Máj, 2007, 22:10

MengelE napísal:tak podla screnov tuto hru nemusim abud to bolo low nastavenie alebo je to fakt :-&
Graficky hra vyzera podobne ako GTA 4 z traileru, len tolko k tomu poviem :wink: samozrejme ale na full nastaveni, moje screenshoty su na 1280x1024 a 4xAntialiasing , nieco high ale bez zapnutych tienov a city detail LOW a to ovlivnuje grafiku najviac
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3363
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 12. Máj, 2007, 14:49

Ako mam prejst ten tutorial ?, uz som sa pohol dalej ale teraz pre zmenu som sa sekol na tom mieste kde je ta zena priputana k tym bombam a mam stlacit stredne tlacitko na mysi , stlacim,rolujem,drzim a nic, padnem dolu do ohna a reload

Edit1: \\ Som si musel nastavit na mysi middlebutton vo Win :roll:

Edit2: \\ Inak je to perfektna hra ! vrele odporucam, skvela hratelnost.. hrate to tu vobec niekto ?

Edit3: \\ rozdiel v plynosti pri 6xAA a 0xAA je takmer nulovy :? zvlaste...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"