FPS program

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

FPS program

Príspevok od užívateľa Xenon » So 05. Máj, 2007, 10:30

Cawte. mohli by ste mi poradit, aky program je dobry na meranie FPS???
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa Jofo » So 05. Máj, 2007, 10:36

Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
br4n0
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 799
Dátum registrácie: Ut 20. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava V

Príspevok od užívateľa br4n0 » So 05. Máj, 2007, 10:59

ati tray tools

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 05. Máj, 2007, 11:17

a este jeden nvtray... :)
aha tak na ati nie...
hm kde je delete prispevku :?
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
kantor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 75
Dátum registrácie: Št 15. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra (31)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kantor » So 05. Máj, 2007, 13:05

nManJofo napísal:FRAPS
Jednoznacne. Pridavam sa.
Intel Celeron D 2,8@3,4Ghz, ABIT GD8 Pro, 512MB Kingmax CL4, 80GB/8MB Seagate, Inno3D GeForce 7600GS 256DDR2 400/666@510/860, Samsung SH-S182D, LC Power 6420 Black Silent

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3363
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 05. Máj, 2007, 13:21

Tak tak FRAPS je najlepsi, mozes s nim aj benchmarkovat, ukladat priebeh hry do .avi, robit screenshoty ....

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 05. Máj, 2007, 14:04

Meloon napísal:Tak tak FRAPS je najlepsi, mozes s nim aj benchmarkovat, ukladat priebeh hry do .avi, robit screenshoty ....
ale iba v plnej verziii
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » So 05. Máj, 2007, 14:05

nj, FRAPS

mozes tam robit skoro vsetko co pisal meloon, len videjka sa obmedzene na 30s ... samozrejme ak mas plnu verziu tak pokial disk staci :)

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » So 05. Máj, 2007, 19:41

a co tak nejaku starsiu verziu FRAPS-u?
som to niekde tu cital ze vtedy to bol este freeware.....
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 05. Máj, 2007, 19:42

fraps 1.9D
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Ne 06. Máj, 2007, 09:42

burningsoul napísal:a co tak nejaku starsiu verziu FRAPS-u?
som to niekde tu cital ze vtedy to bol este freeware.....
zas starsia uz nepodporuje niektore hry ako BF2, CoH a ine

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"