Splinter Cell a SM 3.0

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Splinter Cell a SM 3.0

Príspevok od užívateľa Xenon » So 05. Máj, 2007, 10:09

Cawte. Mam tuto hru. Ked mi vsak zacne nacitavat hru, ukazka v jednej casti sekne a vybehne okienko, ze nemam podporovane Vertex Shader. Mam len SM 2.0, ale SM 3.0 som vypol v subore Splintercell4.ini tak , ze som zmenil polozku Simpleshader=False na Simpleshader=True. Potom som dal v hre vsetko vypnut, grafiku na minimum a nic. Stale robi to iste. Prosim, poradte.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » So 05. Máj, 2007, 10:17

a naco si to menil? Ta hra ide bez problemov aj na kartach s SM2.0, aspon teda s patchom 1.5 ci 1.05..si to uz nepamatam presne. Ale viem, ze som ju hral este na x800gto2@850xt

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » So 05. Máj, 2007, 10:24

Ale aj ked som nic neurobil, tak mi to neslo. Skusim este. Ale ta X 800 ma SM 2.0b. A po nainstalovani mi ukaze v hodnoteni zostavy vsetko v zelenom, ale karta je v cervenom, lebo nemam SM3.0.
Sorry nenapisal som, ze mam DOUBLE AGENT!!!!!!!!!!!!! Je to ta najnovsia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 05. Máj, 2007, 17:18

double agetn vyzaduje SM3 na X800 to nerozbehas...


Supported OS: Windows® XP (only)
Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers.
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 9.0c-compatible (EAX" recommended) - PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio.
DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard
Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster


*Supported Video Cards at Time of Release

ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » So 05. Máj, 2007, 17:50

aha, som myslel, ze mas Splinter Cell 3 chaos theory

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » So 05. Máj, 2007, 18:01

Splinter Cell Double Agent, Rainbow Six Vegas, Spiderman 3 to su hry SM 3 only, ak mi nejake chybaju opravte ma :wink:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 05. Máj, 2007, 18:03

Mtex napísal:aha, som myslel, ze mas Splinter Cell 3 chaos theory
mozno nevie ze su 4 diely...
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 06. Máj, 2007, 18:06

Nie viem, len som to zabudol uviest. Ale da sa to takto:
Po nainstalovani otvorte SplinterCell4.ini a zmente riadok
SimpleShader=False
na
SimpleShader=True


Urobil som to a nic. Vsetko som v hre povypinal a stale to robi.
Inac mam chaos theory a co je lepsie: Shader model 1.1 a AA alebo Shader model 2.0 bez AA??? Neviem preco mi AA ide len pri Shader model 1.1. DIKI.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3362
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 06. Máj, 2007, 18:12

-> tu hru proste na VGA so SM2.0 nepustis.

-> s tou kvalitou by som rozhodne volil radsej SM2.0 bez FSAA ako SM1.1 s FSAA.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 06. Máj, 2007, 18:44

Meloon napísal:-> tu hru proste na VGA so SM2.0 nepustis.

-> s tou kvalitou by som rozhodne volil radsej SM2.0 bez FSAA ako SM1.1 s FSAA.
Ked pise ze ma Chaos Theory tak to pusti na akejkolvek VGA so SM 2 v menu je na vyber tusim 1.1 alebo 3
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3362
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 06. Máj, 2007, 19:44

MichiGen napísal:
Meloon napísal:-> tu hru proste na VGA so SM2.0 nepustis.

-> s tou kvalitou by som rozhodne volil radsej SM2.0 bez FSAA ako SM1.1 s FSAA.
Ked pise ze ma Chaos Theory tak to pusti na akejkolvek VGA so SM 2 v menu je na vyber tusim 1.1 alebo 3
Sorry, splietol som si to z Double Agentom

Mohol by si si prosim ta premenovat nazov threadu ? nech sme v obraze ! Splinter Cellov je 4 ! a nie jeden !

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 06. Máj, 2007, 21:38

Viem. To s 1.1 a s 2.0 som myslel v chaos theory.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"