Strana 1 z 1

Rainbow Six: Lockdown

Napísané: Ne 25. Mar, 2007, 12:30
od užívateľa MarekT
hladam, hladam, ale tuto hru som tu este nenasiel, tak zakladam,
- 1 otazka ide tato hra aj na integrovanych grafikach? Mam na mysli tie id Intelu (Intel Graphics Media Accelerator 950)

Napísané: Ne 25. Mar, 2007, 13:27
od užívateľa miqra
no ist to pojde ale co som sa ja bavil s nastaveniami nakl aj na min detajloch na mojej 6600GT to slo v rozliseni 640x480 sekane v akcnych scenach... aj ked ono tam moze byt aj limitacia CPU... takze spustit spustis ale bude ti to velmi sekat :wink:

Napísané: Ne 25. Mar, 2007, 13:51
od užívateľa MichiGen
No na 6600GT som to hral v podstate na max bezproblemov

Napísané: Ne 25. Mar, 2007, 14:15
od užívateľa MarekT
ono, zapnem, ukaze mi ten obr. este vo win. a potomvyhodi v notpade take hlasenie:

Lockdown caused an Access Violation in module Lockdown.exe at 001b:0056540e.
Command Line : "C:\Games\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe"
Exception handler called in Main Thread.
Error occurred at 3/25/2007 14:14:02.
C:\Games\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe, run by Marek T.
2 processor(s), type 586.
1016 MBytes physical memory.
Read from location 00000000 caused an access violation.

Registers:
EAX=bf000000 CS=001b EIP=0056540e EFLGS=00210202
EBX=00400000 SS=0023 ESP=0012f950 EBP=02031b00
ECX=00000000 DS=0023 ESI=0203f678 FS=003b
EDX=bf000000 ES=0023 EDI=0201c330 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
8b 11 50 ff 92 a4 00 00 00 8b 4e 2c 8b 51 04 6a

atd................

a inak co som mal predtym stroj tak Celeron 1,7Ghz a FX5500 tak tam to slo tak medium a 1024

Napísané: Ne 25. Mar, 2007, 14:22
od užívateľa dexterav
MichiGen napísal:No na 6600GT som to hral v podstate na max bezproblemov
ale I950 ma velmi daleko od 6600 :)

Napísané: Ne 25. Mar, 2007, 18:04
od užívateľa MarekT
mne nekde o to ze ako to pojde ci low a 640 ale co sa to da vobec spostit na tej integrovanej vga

Napísané: Ne 25. Mar, 2007, 18:23
od užívateľa dexterav
pustit to pojde ...
ale ako to pojde...
mal som i910 a ten zvladal poriadne max. porsche 2000 :roll:

Napísané: Po 26. Mar, 2007, 13:43
od užívateľa MarekT
inak mne ta I950 zlada aj FEAR - 1024 a low (sem tam med) na tajkych 20fps ata FX co som mal predtym ta ani 640 low (tam to boli slideshow) ale taku istu chybu mi roby aj pri Carbon-e a aj BF2 a tez CoD2 ale zato NFS:MW ide, tomuto nechapem