Test Drive Unlimited

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Po 18. Jún, 2007, 09:36

Mam mensi problem. Nainstaloval som TDU na komp ktory nema pripojenie na net, vsetko ide super, az na jednu vec. Asi raz za hodinu ma vyhodi do win, vypise ze sa nepodarilo pripojit na net a ci chcem pracovat offline alebo skusit znova. V nastaveniach TDU som zrusil komunikaciu so servrami, vlastne so vsetkym z netu. Lenze uz aj pri praci vo wine mi zacala vyskakovat ta hlaska. Privitam akukolvek radu ako sa toho zbavit.
Firewall a vsetky tieto netove "doplnky" su vypnute...
Vdaka
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa galen » Po 18. Jún, 2007, 09:48

jergus napísal:Mam mensi problem. Nainstaloval som TDU na komp ktory nema pripojenie na net, vsetko ide super, az na jednu vec. Asi raz za hodinu ma vyhodi do win, vypise ze sa nepodarilo pripojit na net a ci chcem pracovat offline alebo skusit znova. V nastaveniach TDU som zrusil komunikaciu so servrami, vlastne so vsetkym z netu. Lenze uz aj pri praci vo wine mi zacala vyskakovat ta hlaska. Privitam akukolvek radu ako sa toho zbavit.
Firewall a vsetky tieto netove "doplnky" su vypnute...
Vdaka
isto to suvisi s TDU ?
lebo ak to robi vo vseobecnosti, nehladiac na to, ze ci si niesi v TDU, by som povedal, ze ti tam na net hrabe ina aplikacia, pripadne priamo win.
Skus kedtak deaktivovat aj automaticke aktualizacie, synchronizaciu casu so servrami ... aa ... a popripade este popozeraj v task manageri, co vsetko ti v dany moment bezi...
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Št 21. Jún, 2007, 14:55

galen napísal:isto to suvisi s TDU ?
Vsetko mam povypinane, a zacolo to ked som nainstaloval TDU...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
ECI
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Ut 28. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa ECI » So 30. Jún, 2007, 09:42

jedna otazka: chcem mat namiesto pesniciek ktore chodia v radiu pri jazde svoje MP3, viem ze sa to da no nejako mi to nefunguje, skusal to uz niekto?

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martan » So 30. Jún, 2007, 14:12

ECI napísal:jedna otazka: chcem mat namiesto pesniciek ktore chodia v radiu pri jazde svoje MP3, viem ze sa to da no nejako mi to nefunguje, skusal to uz niekto?
Je to v manualy napisane :wink:
Obrázok

Mozes si vytvorit az 4 stanice pre kazdy profil. Zlozku z playlistom alebo hudbou musis vytvorit v savegame. Cela cesta vyzera takto>
"My Documents\Test Drive Unlimited\savegame\PROFIL_NAME\Radio\Tvoja zlozka z hudbou"

Do nej mozes nahadzat
.. MP3
.. M3U playlisty
.. zastupcov mp3
.. zastupcov m3u playlistov

V hre sa potom len preklikas cez radiostanice na tie svoje.
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide 3440x1440@120Hz G-SYNC ascension
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Rector
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 365
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Orava

Príspevok od užívateľa Rector » Ut 03. Júl, 2007, 20:31

Uz som mal hru poriadne rozohranu,nasetrene 2 melony na novy autiak a znicoho nic ma restartlo a ked som sa zase dostal do hry tak jedina moznost ze nova hra,vsetky save zmizli,ma asi jebne :lol:
Deneb @ 3.4 || GA 970-DS3 || 8Gb Kingston 1600 || GA R9 270HD || Crucial BX100 250Gb + WD 500 Gb || Seasonic M12 II 520W || Dell U2412M || Fractal R4

oktavius111

problem s pripojenim:)

Príspevok od užívateľa oktavius111 » So 14. Júl, 2007, 09:42

Chcem sa opytat mozete mi niekto poslat link na aktualizaciu hry..nechce ma to pripojit cez net a chce to aktualizaciu. :idea:

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s pripojenim:)

Príspevok od užívateľa Martan » So 14. Júl, 2007, 13:42

oktavius111 napísal:Chcem sa opytat mozete mi niekto poslat link na aktualizaciu hry..nechce ma to pripojit cez net a chce to aktualizaciu. :idea:

Kód: Vybrať všetko

Dear all

Patch #1 will be released on Monday 16th July. Patch notes will be posted in the forum soon.

We apologise for the delay, and we hope the patch will make your gaming experience more enjoyable.

The Mole - Admin & Corporate Mole
z fora TDU
Takze asi tak, cakat do pondelka.
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide 3440x1440@120Hz G-SYNC ascension
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Vsoft
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa Vsoft » So 21. Júl, 2007, 12:43

Rozbeham toto na X2 3600+ 1GB DDR2 a ASUS EAH2400PRO 256 HTP PCX ???

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 21. Júl, 2007, 13:03

rozbehnes - ano
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » St 25. Júl, 2007, 14:06

http://www.youtube.com/watch?v=Xiskqi4L ... ed&search=

- veeelmi pekne videjko :o

Ze McLeren F1 je najrychlejsi :bye:
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » St 25. Júl, 2007, 16:05

By som predbehol este aj toho prveho.. Treba skusit Sallen S7.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa galen » St 25. Júl, 2007, 17:01

l0k2 napísal:By som predbehol este aj toho prveho.. Treba skusit Sallen S7.
jj, ale povedzme si uprimne, pri 420 je to auto ako pierko vo vetre ...

a S7 nemam rad, ta manualna prevodovka je bohovsky pomalucka :(

vivat Enzo :)
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Št 26. Júl, 2007, 01:22

Presne, ENZO na G25ke je parada. Ako jedno z mala aut kde je klasicky manual a nie sekvencna. So Sallenom mas pravdu.. ale 2ka do 150km.. hmmm :) Inak prave to, dosiahnut 400km a udrzat to na ceste, to je na tom to krasne.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa galen » Št 26. Júl, 2007, 09:20

l0k2 napísal:Presne, ENZO na G25ke je parada. Ako jedno z mala aut kde je klasicky manual a nie sekvencna. So Sallenom mas pravdu.. ale 2ka do 150km.. hmmm :) Inak prave to, dosiahnut 400km a udrzat to na ceste, to je na tom to krasne.
jo, to som sa vcera vecer bavil ...
na severnej strane ostrova, je jeden time-trial za 75,000 penez...
asi 2.5km rovinka od startu, potom pravy uhol odbocka doprava, jedna 90stupnova zase doprava *asi po 500m* a potom bocnou, relativne rovno, zase 2km ...

na Enze som to ledva rozkotulal na 360... ale dobrzdit na tu prvu krizovatku nebol problem...
na saleene som to rozbehol na 400, a ked som bol 400m odtial, dupol som na brzdu, a ledva som to ubrzdil... hehe ...

ale uznavam, na saleene som spravil cas lepsi o 6 sek *1:48* nez na Enze *1:54*

Este kebyze hodim rucnu prevodovku, tak by to mohlo byt podla mna lepsie, lebo, ked na tom saleene podradi, je to uplne zbytocne, tych 1000 bhp co to ma, vpohode slape uz pri nizkych otackach :red:
lava, prava, lava, prava ...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"