Test Drive Unlimited

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Št 26. Júl, 2007, 09:33

Si zober s S7kou na G25 ktora ma celkom slusny feedback zaradit ten najvyssi prevodovy stupen. To mam celkom aj strach ci to niekde neoprem. Svojho casu som to hraval na projektore, cize zazitok z jazdy bol este viac umocneny.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa galen » Št 26. Júl, 2007, 09:54

l0k2 napísal:Si zober s S7kou na G25 ktora ma celkom slusny feedback zaradit ten najvyssi prevodovy stupen. To mam celkom aj strach ci to niekde neoprem. Svojho casu som to hraval na projektore, cize zazitok z jazdy bol este viac umocneny.
volant nemam, a posunul som priority ... takze volant, hydraulicka brzda na bajk ... su posunute do zabudnutia ..
momentalne setrim na Nikon D80 + nejake objektivy ... chjo
ale co, komp mam taky, ze hadam mi este cosi rok-dva pojde ...
a potom ? potom bohvie ...

ale ak pojdes cez zilinu s volantom, kludne sa zastav, ja si to pre ten pocit oskusam :lol:
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Št 26. Júl, 2007, 12:16

Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
Rector
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 365
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Orava

Príspevok od užívateľa Rector » Po 30. Júl, 2007, 17:43

Vyletel som pocas preteku z cesty a takto to dopadlo :lol:

Obrázok
Deneb @ 3.4 || GA 970-DS3 || 8Gb Kingston 1600 || GA R9 270HD || Crucial BX100 250Gb + WD 500 Gb || Seasonic M12 II 520W || Dell U2412M || Fractal R4

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa technoboy » Ut 31. Júl, 2007, 11:54

Mam problem. Kupil som si originalku a dal som tam PATCH 1.66 + CZ a hned v prvom zavode mi to tzv. zamrzne - sekne sa takym sposobom ze dojdem na urcene miesto zavodu a bac... nic sa nedeje hraje hudba a kamera ostane na vozovke kde sa premavaju auta :p co s tym ?
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Ut 31. Júl, 2007, 12:22

skus to bez toho cesku patchu, je urceny pre verziu 1.66?
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa technoboy » Ut 31. Júl, 2007, 12:36

ano je to CZ pre verziu 1.66
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
vaaana
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Ne 27. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa vaaana » Pi 10. Aug, 2007, 13:00

chalani poradte mi....ked spustim hru tak uvodna obrazovka Atari v pohode,pak ostane total tmava a nie je na nej nic vidiet,iba dva blede pasy z menu v hre....co to moze byt?hm?

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Pi 10. Aug, 2007, 15:20

mozno mas nejaku zlu verziu, skus ju u niekoho ineho a keD to bude to iste tak vies na com si...

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Pi 10. Aug, 2007, 15:33

Ja mam vacsi problem nainstalujem hru aj vsetko ostatne je v pohode ale potom musim ist na prvy pretek a tam ma to uz dalej nepusti a proste iba je tam startovna ciara a auta cez nu prechadzaju ale inak sa nic nedeje
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Ne 12. Aug, 2007, 22:33

Fakt nikto nic neviete co s tym??? mam este niaky patch tam dat?
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Po 13. Aug, 2007, 07:01

A2C napísal:Fakt nikto nic neviete co s tym??? mam este niaky patch tam dat?
Precitaj si stranu ci dve dozadu...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Po 13. Aug, 2007, 07:51

Diki uz som to vyriesil trebalo tam prekopirovat jednu zlozku :red:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Ut 14. Aug, 2007, 01:08

Ako vidim tak nie som jediny ktoremu sa to stava zostava z podpisu doteraz vsetko islo ako malo ale naraz proste neda viac ako 30fps ked sa hybem
predtym som mal zapnute AAA 4x aj HDR a bolo 40fps priemerne
tu su ostatny
Toman napísal:Tak som to vyskusal, s HDR to je krasa

-mam ale problem:

- je viac menej jedno ake mam rozlisenie(800x600, 1024x768 HDR on/off) skratka mam pocit ze nikdy nepresiahne 20fps a semtam to riadne trhne a riadenie je akesi opozdene.....
- skusane na AMD64 3200+ s miernim OC a GF6800 s miernim OC a 2.5GbRam
- pritom NSF je hratelne vpohode
barco napísal:Hmmm, a ja som zasa narazil na zvlastny a VELKY problem :(

Normalne hram, idem 40fps, a zrazu z nicoho nic pokles na 5 fps - cize nehratelne... Na 5 fps to ide tak 10 s, a potom znova tak cca 3 min. normalne. Ked som to vcera skusal, tak to nerobilo. Cim to moze byt? Nie je ta nasa verzia len nejaka "beta"? stretli ste sa s tymto problemom aj vy? :E

Jak sa to riesi??? :?
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Ut 14. Aug, 2007, 20:22

Zvlastne podtaktoval som CPU a ide to na tych 40fps priemerne :roll:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"