Test Drive Unlimited

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
_Matthew_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Matthew_ » Št 29. Mar, 2007, 22:52

Pani hram to na zostave v popise HDR, AA, vsetko na max., 1280x1024 a ziadny problem som nepostrehol a to uz mam 32% odjazdene. Nic nemam pretaktovane. Cital som predosle prispevky a na podobnych, alebo dokonca vykonnejsich zostavach to kazdopadne musi ist bez problemu.
Super hra. Prave so pokoril ten milionovy zavod. Tak to je paradicka. 200Km okolo ostrova.
MB MSI K8N Neo4 F CPU Dual Core AMD Opteron(tm) 180 2,44 Ghz RAM 4x 1024 CL2 Kingston HyperX PC3200 HDD KINGSTON SSD120GB, Seagate 120GB SATA, SAMSUNG HM120GB VGA MSI N250GTS DVD-RW LG GSA 4165B PSU ATX Fortron 400W MONITOR Flatron W1942S

Užívateľov profilový obrázok
Thrall
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Št 29. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: DCA

Príspevok od užívateľa Thrall » Pi 30. Mar, 2007, 11:21

Ludia hra to tu niekto online? zo zostavou v podpise idem tiez na plne detaily akurat to sem tam potrhne co je podla oficialneho FAQ sposobene dualcorom :( dufam ze na to vydaju patch. taka otazocka pre tych co hraju online da sa nejako vypnut zvuk ludi co sa vypravaju na zvukovom serveri?

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 30. Mar, 2007, 13:58

nemam ziadne "trhanie obrazu" aj napriek tomu, ze mam DC

- skus priradit aplikaciu (TDU) len na CPU1 :wink: malo by to pomoct keD ti to sposobuje CPU ...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Tomax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 893
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Tomax » So 31. Mar, 2007, 10:03

Jazdi niekto z Vas uz aj na motorkach?

Lebo ja mam odjazdene 40% hry a este motorky nemozem kupovat, alebo treba odjazdit este nejake percenta z hry?
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » So 31. Mar, 2007, 11:28

Tomax napísal:Jazdi niekto z Vas uz aj na motorkach?

Lebo ja mam odjazdene 40% hry a este motorky nemozem kupovat, alebo treba odjazdit este nejake percenta z hry?
nie, najprv musis objavit vsetky obchody kde sa predavaju auta............
na mape ich mas vyznacene, takze neni problem...............
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
stanlord
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa stanlord » Št 05. Apr, 2007, 21:07

no na to ze to nema nejak extra grafiku na dnesnu dobu tak mi to ide dost uboho (hlavne v meste je to miestami aj 10 FPS co je nehratelne) na X1650Pro s DDR3... a to nemam ani plne detaily... neviem ako vam...
no a ovladanie motorky katastrofa... to su asi vsetky negativa, inak neni hre moc co vytknut
Naposledy upravil/-a stanlord v So 19. Máj, 2007, 22:59, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Št 05. Apr, 2007, 21:17

mna tiez ta hra moc neocarila ,je dost neprehladna ,mozno len na prvy pohlad , ale predsa, taky most wanted - vzdy ste vedeli kam stlacit :lol: , mne to na mojom stroji ide v poho , na plne detaili , 1280.1024 , ale len a AA , s HDR to uz je mierne trhane , ale sa mi to s HDR VOBEC nepaci ,taky kockate akoby to malo 100r ta hra :-&
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 05. Apr, 2007, 21:31

mne to zacalo trhat ked som zapol na volante "forcefeatback" po vypnuty FF ide volant v pohode.
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » So 07. Apr, 2007, 17:42

nevie mi niekto povedat preco mi ide CPU vkuse na 100% ked mam zapnuty TDU?
strasne ma to serie, lebo cela ta hra je plna bugov............
na 100% to ide aj vtedy ked stlacim alt+tab...........
ale pri medieval 2 total war, co je hra velmi narocna na cpu, mi to nerobi.................pls poradte :cry: .........danke
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Po 09. Apr, 2007, 16:11

Ako sa da dostat na mensi ostrov na juhu v zalive pri pristave, vedie nan most, ale na jeho zaciatku su ZATARASI!!!! (nikde inde v hre som take nevidel!!!

AKO NA TO????

T. :?:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » Po 09. Apr, 2007, 17:01

Toman napísal:Ako sa da dostat na mensi ostrov na juhu v zalive pri pristave, vedie nan most, ale na jeho zaciatku su ZATARASI!!!! (nikde inde v hre som take nevidel!!!

AKO NA TO????

T. :?:
musis mat level champion.....
vtedy ti pride sprava ze mas ten testovaci okruh otvoreny.......
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Po 09. Apr, 2007, 17:02

su aj ine zatarasi? (dalsie zamknute lokacie) co sa este postupne odomika? (okrem motoriek)

T. :)
Naposledy upravil/-a Toman v Ut 10. Apr, 2007, 19:22, upravené celkom 1 krát.
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Ut 10. Apr, 2007, 19:20

Takze:
- su 2 zamknute lokacie
- Ford Island a Oahu Speedway

- Ford Island island sa otvory po ziskany 10 zlatych medajli
- Oahu Speedway nemam stale otvorenu tak neviem
- ak prejdete komplet vsetky cesty (zmodraju) tak dostanete prijemny bonus + za mi zvisil ranking z pro(3/5) na expert(4/5) (a to mam prejdenich len 10 pretekou)

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
fLex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 508
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fLex » Pi 13. Apr, 2007, 15:20

prosim vas ludia kde je servis na ferrari ? asi stvrtinu vsetkych ciest do podrobna aj kde by ste to necakali som presiel a uz fakt neviem kde mam hladat.. prosim vas pomozte mi urychlit hladanie

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » Pi 13. Apr, 2007, 16:04

trtko napísal:prosim vas ludia kde je servis na ferrari ? asi stvrtinu vsetkych ciest do podrobna aj kde by ste to necakali som presiel a uz fakt neviem kde mam hladat.. prosim vas pomozte mi urychlit hladanie
na tretej strane tohto threadu mas mapu, a podla toho sa riad......
powered by AMD & ATI

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"