Test Drive Unlimited

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » Po 12. Mar, 2007, 21:58

Hmmm, a ja som zasa narazil na zvlastny a VELKY problem :(

Normalne hram, idem 40fps, a zrazu z nicoho nic pokles na 5 fps - cize nehratelne... Na 5 fps to ide tak 10 s, a potom znova tak cca 3 min. normalne. Ked som to vcera skusal, tak to nerobilo. Cim to moze byt? Nie je ta nasa verzia len nejaka "beta"? stretli ste sa s tymto problemom aj vy? :E

Užívateľov profilový obrázok
_Matthew_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Matthew_ » Ut 13. Mar, 2007, 01:51

Tipujem na velkost ram. Ked ti seka pozri na hdd ledku ci blika, alebo svieti. Ked ano, cita z disku z virtualnej pamate a preto seka.
MB MSI K8N Neo4 F CPU Dual Core AMD Opteron(tm) 180 2,44 Ghz RAM 4x 1024 CL2 Kingston HyperX PC3200 HDD KINGSTON SSD120GB, Seagate 120GB SATA, SAMSUNG HM120GB VGA MSI N250GTS DVD-RW LG GSA 4165B PSU ATX Fortron 400W MONITOR Flatron W1942S

Užívateľov profilový obrázok
mike307
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ut 13. Mar, 2007, 08:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mike307 » Ut 13. Mar, 2007, 08:26

Ja tipujem na graficku . Geforce 7600GS neni neviem jaka karta ale je slaba. Ja mam Radeon x1800gto a hru mam nastavene na 1280 x 1024 , HDR on, AA 4x a mam okolo tich 30-40fps 8)

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Ut 13. Mar, 2007, 12:33

mike307 napísal:Ja tipujem na graficku . Geforce 7600GS neni neviem jaka karta ale je slaba. Ja mam Radeon x1800gto a hru mam nastavene na 1280 x 1024 , HDR on, AA 4x a mam okolo tich 30-40fps 8)
podla mna pri tom nastaveni to mas jak keby si zakladal diapozitivy (obrazne). :bye:

Inak uz som nasporil na McLaren F1 GTR

Obrázok
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
HEAD
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa HEAD » Ut 13. Mar, 2007, 12:38

Jo to je kravina aby mel tolik fps :o .

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » Ut 13. Mar, 2007, 17:07

RAM asi nie, to by sa sekalo napr. ked idem do mesta - nestihalo by to zapisovat do RAM, ale toto robi pravidelne aj pri nenarocnych scenach... A moja 7600GS je nataktovana na 7600GT, takze by to malo aspon nejako frcat ;)

(a s tou X1800GTO si ma fakt dostal :D)

Užívateľov profilový obrázok
fLex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 508
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fLex » Ut 13. Mar, 2007, 20:36

takze volant som sprovoznil a na klavesnicu som sa vysral..
zaujimalo by ma este na akych detailoch to hravate vy ?
ja mam zpanute HDR, 1024x768(1280x1024 je moc), AA 2x a HIGH..
hra je v pohode hratelna dokonca aj pri AA4x ci pri vyssom rozlisku(ako tak hratelna), ale velmi ma prekvapuje to spomalenie hry pri zapnutom AA.. hra sa zda byt nejaka spomalena a pozadu.. inac to hram na a64 x2, 2gb ram, 1950pro

edit: barco ja by som hladal problem v tvojom CPU na dnesnu dobu je slaby + 7600GT nie je ziadna slava mal som ju tiez.. nemas nahodou spyware ?

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 13. Mar, 2007, 21:22

mike307 napísal:Ja tipujem na graficku . Geforce 7600GS neni neviem jaka karta ale je slaba. Ja mam Radeon x1800gto a hru mam nastavene na 1280 x 1024 , HDR on, AA 4x a mam okolo tich 30-40fps 8)
Hned prvy prispevok a hned take vyzdvihovanie ATI :wink:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martan » Ut 13. Mar, 2007, 21:23

Na mojej zostave sm hral 1360x768.

Teraz hram na 1280x768 a mna tiez serie ze mi to obcas padne na 19 fps ale len obcas. Priemerne to je asi tych 30fps.
HDR, HIGH D., 4xAA

CPU> 2500MHz
RAM> 250MHz/DDR 500
VGA> 640/1600MHz
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide 3440x1440@120Hz G-SYNC ascension
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 13. Mar, 2007, 21:45

jedno ma ale zaujima ....

ako mozete prosim hrat bez AF ?!! :8O:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Ut 13. Mar, 2007, 21:54

crux2005 napísal:jedno ma ale zaujima ....

ako mozete prosim hrat bez AF ?!! :8O:
nie kazdy ma pc za 1000000 Sk ako ty s E6600 a 8800GTX , niekomu to proste pc neutiahne , nato si asi nemyslel co :roll:
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » Ut 13. Mar, 2007, 22:01

Inac to s tym compom je pravda ne kazdy na to ma vykon...Ja osobne si AF zapinam ale AA uz na sedmickovej rade s HDR nefrci takze :cry: A ked si mam vybrat medzi vyhladzovanim hran a HDR tak tesne vyhra to HDR...
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
HEAD
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa HEAD » Ut 13. Mar, 2007, 22:39

matej21 napísal:
crux2005 napísal:jedno ma ale zaujima ....

ako mozete prosim hrat bez AF ?!! :8O:
nie kazdy ma pc za 1000000 Sk ako ty s E6600 a 8800GTX , niekomu to proste pc neutiahne , nato si asi nemyslel co :roll:
No bez AF to vypada strasne.(Ale to kazda hra).Stacit mit lepsi GK a muzete si nastavit 16af bez problemu.Na cpu vubec nezalezi ten nefiltruje obraz :wink: .

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 13. Mar, 2007, 22:45

haha ... neutiahne AF ...

na X1900XT s 512MB Vram ? :roll:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ut 13. Mar, 2007, 23:44

Tak som to prave vyskusal a je to super :) hram bez HDR lebo s HDR mi cernal obraz tak isto ako v Oblivione asi to bude pretaktovanim grafiky, ale nevadi s HDR a bez HDR som si prvych 10min hry vsimol len minimalny rozdiel hram to na 1280x1024 4xAA+Multisampling+16xAF a paci sa mi to :) nieje to dych beruce co sa grafiky tyka ale modely aut su super a konecne nejaka poriadna zavodna hra lebo NFS Carbon :beee:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"