Test Drive Unlimited

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
nEph06
Ban
Ban
Príspevky: 604
Dátum registrácie: Ne 20. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Test Drive Unlimited

Príspevok od užívateľa nEph06 » So 03. Mar, 2007, 11:26

Hram to neseka, ale zvuk mi nejako chraplavo ide co s tym ??
no LOL

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 03. Mar, 2007, 11:39

pokial viem tak oficialne hra este nevysla a aj Beta program uz vyprsal ...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » So 03. Mar, 2007, 12:43

Test Drive ma zatial zo vsetkych platforiem najlepsi rating na PC. :wink:
PC
Xbox360
PS 2

V zahranici uz asi vysiel
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
janci11
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1067
Dátum registrácie: Št 24. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Príspevok od užívateľa janci11 » So 03. Mar, 2007, 13:52

hra uz vysla ja to od vcera drtim a ide mi to celkom dobre a z tym zvukom co ja viem skusal si preinstalovat ovladace
CPU: AMD Ryzen R5 3600 CPU Cooler: SilentiumPC Fortis 3 MB: Asus Strix X370-F Gaming RAM: Corsair VENGEANCE® RGB 2x8GB @ 3800MHz CL16 GPU: Asus Strix GTX1070 8GB SSD: Adata XPG SX8200Pro NVMe 512GB + Crucial MX500 1TB+500GB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: NZXT S340 Elite White

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3600
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » So 03. Mar, 2007, 14:58

crux2005 napísal:pokial viem tak oficialne hra este nevysla a aj Beta program uz vyprsal ...


U nas este nie ale v USA uz asi ano lebo na torrentoch to uz frci vo vlekom.

hra uz vysla ja to od vcera drtim a ide mi to celkom dobre a z tym zvukom co ja viem skusal si preinstalovat ovladace
co znamena "ide celkom dobre" nastavenia ? FPS?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » So 03. Mar, 2007, 18:02

Ako ste na tom s HDR ??? Mne ide vsetko pekne v pohode ale ked zapnem HDR tak je obraz uplne v keli...vsetko blika a vypadavaju textury. :E

EDIT: Takze tie vypadavajuce textury sa vyriesili zvysenim screen refresh rate na 75.Ale teraz my zase po xvilke hrania vypadne komplet cely obraz a je cierny (vidim len rychlomer a otackomer).V inach hrach my HDR problem nerobi.
Naposledy upravil/-a EightBall v So 03. Mar, 2007, 18:16, upravené celkom 1 krát.
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
nEph06
Ban
Ban
Príspevky: 604
Dátum registrácie: Ne 20. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Príspevok od užívateľa nEph06 » So 03. Mar, 2007, 18:14

Zapol som HDR a ide to to preto asi mas geforce ati to vedia lepsie.
no LOL

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » So 03. Mar, 2007, 18:29

nEph06 napísal:Zapol som HDR a ide to to preto asi mas geforce ati to vedia lepsie.
Ked ti na X1600PRO ide HDR lepsie jak mne tak klobuk dole ATI...Skusil som najnovsie ovladace ale stale to iste...v OC to podla mna nebude lebo my to blbne len a len v tejto hre
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » So 03. Mar, 2007, 19:35

EightBall napísal:
nEph06 napísal:Zapol som HDR a ide to to preto asi mas geforce ati to vedia lepsie.
Ked ti na X1600PRO ide HDR lepsie jak mne tak klobuk dole ATI...Skusil som najnovsie ovladace ale stale to iste...v OC to podla mna nebude lebo my to blbne len a len v tejto hre
No kvoli OC to byt moze. Mne tiez skoro ziadna hra neblbne len Oblivion ked zapnem HDR a mam OC grafiku tak zcerna obraz ked vypnem HDR a dam Antialiasing tak ide v poriadku
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » So 03. Mar, 2007, 20:06

MichiGen napísal:
EightBall napísal:
nEph06 napísal:Zapol som HDR a ide to to preto asi mas geforce ati to vedia lepsie.
Ked ti na X1600PRO ide HDR lepsie jak mne tak klobuk dole ATI...Skusil som najnovsie ovladace ale stale to iste...v OC to podla mna nebude lebo my to blbne len a len v tejto hre
No kvoli OC to byt moze. Mne tiez skoro ziadna hra neblbne len Oblivion ked zapnem HDR a mam OC grafiku tak zcerna obraz ked vypnem HDR a dam Antialiasing tak ide v poriadku
Tak som vypol OC a stale to robi...a tak nezblaznim sa aj bez HDR na 4XAA to vyzera slusne :P
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Test Drive Unlimited

Príspevok od užívateľa Martan » So 03. Mar, 2007, 20:10

nEph06 napísal:Hram to neseka, ale zvuk mi nejako chraplavo ide co s tym ??
Musis nastavit hardwarovu akceleraciu zvuku vo WIN.

Vid obrazok dole ;-)

<a href="http://www.directupload.net/file/d/990/Pf6i8hN7_jpg.htm" target="_blank"><img src="http://www.directupload.net/images/0703 ... 6i8hN7.jpg" border="1" alt="Kostenlos Bilder hochladen bei directupload.net"></a>
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide 3440x1440@120Hz G-SYNC ascension
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3600
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » So 03. Mar, 2007, 21:43

EightBall napísal:Ako ste na tom s HDR ??? Mne ide vsetko pekne v pohode ale ked zapnem HDR tak je obraz uplne v keli...vsetko blika a vypadavaju textury. :E

EDIT: Takze tie vypadavajuce textury sa vyriesili zvysenim screen refresh rate na 75.Ale teraz my zase po xvilke hrania vypadne komplet cely obraz a je cierny (vidim len rychlomer a otackomer).V inach hrach my HDR problem nerobi.
Tie texturi vypadavaju aj mne ked zapnem HDR...alebo ked zmenim rozlisenie...kedy ako....proste pri zmene nastaveni grafiky to zacne dakedy blbnut. Pomoze vacsinou ked sa v menu nastavi grafika bez toho aby si zapol karieru a restartujes hru.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » So 03. Mar, 2007, 22:26

Takze uz mam po probleme...vypol som OC v rivatunery chvilu som hral,potom som zase zapol plny OC a uz ide vsetko ako ma aj s HDR.

Inac musim pochvalit vyvojarov ze nato ako ta hra vyzera a aka je rozlahla tak ziadny LAG ani LOADING sa nekona...Celkovo som moc nezavodil ale vychutnavam si pohodovu jazdu po ostrove.Raz za cas ma zastavy nejaka "top modelka" a za poukazku na oblecenie ju odveziem kam treba.

Aj jazdny model je podla mna dost prepracovany az nato ze sa my stale zda ze auto trochu odbaca (AUDI TT) ale nato sa da v poho zvyknut...

TEST DRIVE vracia uder a valcuje NFS na celej ciare :o
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
Monster
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1104
Dátum registrácie: So 22. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: PD

Príspevok od užívateľa Monster » So 03. Mar, 2007, 22:57

hosi nejaky link na demo?
Razer Blade i7-6700HQ, GTX1060, QHD+, 1Tb ssd.

Užívateľov profilový obrázok
nEph06
Ban
Ban
Príspevky: 604
Dátum registrácie: Ne 20. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Príspevok od užívateľa nEph06 » Ne 04. Mar, 2007, 09:27

Hm a ako mam nastavit tu akceleraciu mam to secko na plno.
no LOL

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"