Baldurs gate pod Win XP

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
DONcorleone
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Baldurs gate pod Win XP

Príspevok od užívateľa DONcorleone » Ut 27. Feb, 2007, 20:07

Chalani- aka krivda sa mi stala. :cry: Konecne som si zohnal Baldurovu branu s datadiskom. Volzim cd- nabehne autorun-dam install a NIc sa nedeje. Da sa BG vobec spustit pod Win XP? A keD neda, tak co mam urobit, aby to slapalo?

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11029
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Ut 27. Feb, 2007, 21:33

Musi ist ..teda jedna sa o prvu cast? Ja mam original prvu cast aj s datadiskom...zajtra ak bude cas supnem dovnutra ci to pojde. BGII isiel v pohodicke.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 27. Feb, 2007, 22:23

gabriel napísal:Musi ist ..teda jedna sa o prvu cast? Ja mam original prvu cast aj s datadiskom...zajtra ak bude cas supnem dovnutra ci to pojde. BGII isiel v pohodicke.
Mala by ist aj jednotka, hraval som to dost davno, ale pokial si dobre pamatam, tak som to pustal uz na XP a nie ME

Užívateľov profilový obrázok
HEAD
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa HEAD » Ut 27. Feb, 2007, 22:42

JJ taky sem to hral na xp.

Užívateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 619
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Baldurs gate pod Win XP

Príspevok od užívateľa sweet » Ut 27. Feb, 2007, 23:12

DONcorleone napísal:Chalani- aka krivda sa mi stala. :cry: Konecne som si zohnal Baldurovu branu s datadiskom. Volzim cd- nabehne autorun-dam install a NIc sa nedeje. Da sa BG vobec spustit pod Win XP? A keD neda, tak co mam urobit, aby to slapalo?
mne robi pri niektorych programoch tiez ze dam install a nic sa nedeje.vypnem firewall(kerio) a instalacia sa hned spusti
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Ut 27. Feb, 2007, 23:22

PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
DONcorleone
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa DONcorleone » Ne 04. Mar, 2007, 18:49

Toman napísal:treba to zaplatat

http://www.bioware.com/games/baldurs_ga ... l?faqID=40

T. :wink: [/img]
ako to mam zaplatat, keD mi to nejde nainstalovat? :?

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20659
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 04. Mar, 2007, 18:57

malo by to ist uplne v pohode, dokonca aj bez zaplat...
nieco som sa toho nahral...
pokial to nejde naistalit je chyba niekde inde, napr. zle CD
skoda ze to nepodporuje WS :roll:
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Baldurs gate pod Win XP

Príspevok od užívateľa diablik » Po 05. Mar, 2007, 02:05

DONcorleone napísal:Chalani- aka krivda sa mi stala. :cry: Konecne som si zohnal Baldurovu branu s datadiskom. Volzim cd- nabehne autorun-dam install a NIc sa nedeje. Da sa BG vobec spustit pod Win XP? A keD neda, tak co mam urobit, aby to slapalo?
bg 1 aj 2 aj oba datadisky idu pod XP bez problemov
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

raider

Príspevok od užívateľa raider » Št 31. Máj, 2007, 00:03

Zdarec,
kupil som som Baldurs Gate 4 in 1 boxset. Mam Win XP. Nainstalujem hru, nainstalujem datac, spustim a beng...This version will only run on English language operating systems!
Pozriem na zadnu stranu obalu a naozaj - malymi cervenymi pismenkami tam stoji ... vyzaduje anglicku verziu operacneho systemu Windows :o
Skusil som prenastavovat prostredie, jazyky, vsetko mozne, ale nejako sa nedari.
Moze prosim niekto poradit, alebo mam doma 4 nove podpivniky? :lol:

edit:takze sa to nakoniec vyriesilo stiahnutim patchu, vDaka VikiHC

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3970
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 31. Máj, 2007, 01:24

mno musi samozrejme bezat aj pod XP ak mas tuto hoistoricku vychytavku na nejakych starych CD skus si z toho spravit Image a cez to to instalovat ...s BG1 som ale podobny problem nezazil
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Bishop

Príspevok od užívateľa Bishop » Št 31. Máj, 2007, 09:58

Tiez sa priklanam ze BG1+Datadisky idu pod WinXP odskusane asi pred mesiacom :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"