Resident Evil 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Pi 23. Mar, 2007, 10:50

Memnon napísal:Vedel by mi dakto poradit?? mam totiz problem pri prehravani videii v RE4 ked sa spusti daka animacia tak zacne napr. v pohode ale po 5sec sa vypne a vidim len in-game zabery na ktorych nik nie je

vdaka za pomoc bo inak su niektore suboje s bossmi vytrhnute z kontextu :?
Mal som ten isty problem odinstaluj a nainstaluj kodeky :wink:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Pi 20. Apr, 2007, 17:41

Takze nechal som sa trocha uniest a narobil vam screenshoty :) vsetky su robene v rozliseni 1280x1024 s 8xAA , 16xAF kvalita v ovladacoch na high quality, gamma antialiasing a supersampling AA, uf :D no to je asi vsetko ale to podstatne je ze je to s patchom 1.1 :wink:

ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok

Ako vidite rozdiel je to naozaj markantny a ak byste nahodou nevideli :roll:

Bez patchu nalavo a s patchom napravo
ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

Dalej porovnanie jednej a tej istej sceny

PS2:
Obrázok
GameCube:
Obrázok
Nepatchovana PC:
Obrázok
Patchovana PC verzia:
Obrázok
:wink:

Viem , trochu dlhsi prispevok ale tato udalost si ho urcite zasluzila :wink:
Len podotknem ze najlepsie na tom je ze pri vsetkych tych pridanych shader efektoch neklesol vykon hry, a to ani pri jadre grafiky na 550MHz(bezim na 350W noname zdroji) a CPU podtaktovane na 2GHz
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Gabriel85
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 96
Dátum registrácie: Pi 30. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa Gabriel85 » Ne 22. Apr, 2007, 17:36

Tak ten PAtch je skvely a hra vyzera omnoho lepsie ....

Este zohnad kompletny navod v Sk alebo v CZ na hru a som happy ?

Nema niekto ten navod ???

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 22. Apr, 2007, 17:53

Gabriel85 napísal:Tak ten PAtch je skvely a hra vyzera omnoho lepsie ....

Este zohnad kompletny navod v Sk alebo v CZ na hru a som happy ?

Nema niekto ten navod ???
Navod nemam, ale prejdi si to sam bez pomoci ukratil by si sa o hadanky nech to nieje len o strielani :) alebo ak sa niekde seknes tak sem napis. Ja som sa pred pol rokom sekol v Silent Hill 4 navod som nehladal a odinstaloval som ju a stale neviem ako dalej :D ale raz ju nainstalujem a pridem nato alebo pohladam ten navod :(
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3970
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 22. Apr, 2007, 18:27

Gabriel hral si to vobec?, bo to neni jak residenty predtym, nie ze by tie boli nejak extra tazke ale tento je oproti nim asi ako DOOM ziadne hadanky, zaseky porsto nic

este jedna vec Michigen- tie minihry boli vlastne naco?? som to dako nepochopil len som to radsej spravil(myslim tu strelnicu)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 22. Apr, 2007, 19:00

Memnon napísal:Gabriel hral si to vobec?, bo to neni jak residenty predtym, nie ze by tie boli nejak extra tazke ale tento je oproti nim asi ako DOOM ziadne hadanky, zaseky porsto nic

este jedna vec Michigen- tie minihry boli vlastne naco?? som to dako nepochopil len som to radsej spravil(myslim tu strelnicu)
To je pravda hadaniek je tu pomenej, uvidime aky bude Resident Evil 5 dufam ze sa ho na PC dockame :)
Na tej strelnici ziskavas figurky od toho pocestneho obchodnika take figurky na vrchnacikoch kazda vydava nejaky zvuk mozes si ich pozriet tam kde mas poklady a najdene veci ako kluce atd
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3970
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 22. Apr, 2007, 22:59

heh no nic skoda ja som to hral tak hlava nehlava bo ma to dost chytilo tak som to predal u vendora bez blizsieho preskumania
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 23. Apr, 2007, 06:09

Moja kratka uzivatelska recenzia, aj s par screenshotmi nacmaral som ju za par minut sorry za gramaticke chyby :D
http://www.sector.sk/user/uzivatelia_cl ... 3&hra=2356
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Gabriel85
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 96
Dátum registrácie: Pi 30. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa Gabriel85 » Po 23. Apr, 2007, 15:19

Ja to hrajem pomalicky, akurat sa na mna ruti taky velky balvan a snazim sa prednim ujist. ALe musim len spravne postlacat tlacitka a bude to. No budem mat gamepad tak cakam naneho a bude to SUPER

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 23. Apr, 2007, 19:00

Gabriel85 napísal:Ja to hrajem pomalicky, akurat sa na mna ruti taky velky balvan a snazim sa prednim ujist. ALe musim len spravne postlacat tlacitka a bude to. No budem mat gamepad tak cakam naneho a bude to SUPER
S gamepadom je to perfektne, inak existuje patch na podporu mysi ale nepaci sa mi to s tym
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
toxik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Št 09. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Ziar nad Hronom

Príspevok od užívateľa toxik » Št 16. Aug, 2007, 22:19

xxx

Edit by jararak : si snad robis prdel, nabuduce nastudovat pravidla a warez nech tu uz ani nevidim, nabuduce bude babnan

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 16. Aug, 2007, 22:28

toxik napísal:Nema niekto CD key?????? pomozte pls
warez sa tu neriesi:

Pravidla sekcie

pozorne si ich precitaj ...
Naposledy upravil/-a crux2005 v Št 16. Aug, 2007, 22:29, upravené celkom 1 krát.
s pozdravom, crux.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Št 16. Aug, 2007, 22:29

toxik napísal:Nema niekto CD key?????? pomozte pls
Ak mas originalku tak ho musis mat niekde na DVD
Ak originalku nemas tak ... ( radsej to sem ani nepostuj :bleh: )

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"