Supreme commander

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Pi 16. Feb, 2007, 12:10

Uz hravam full verz. ktora je nejakych neduh usetrena, takze je to celkom slusne hratelne. Jedine co je minus, je obrovska hw narocnost. Dokonca tu znacne citit SC a DC procesory.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Dobra gameska...

Príspevok od užívateľa technoboy » Pi 16. Feb, 2007, 18:43

Jo jo je to sakra narocne hlavne take boje 200 na 200 je celkom haluz !

PS: Ale zda sa mi to trosku stereotip !

PS 2: Na akej obtiaznosti hravate Single Player??
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » Pi 16. Feb, 2007, 19:41


Pedritho
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Sarisske Michalany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pedritho » Št 17. Máj, 2007, 21:56

zdravim vsetkych
tiez mam jeden problem s touto hrou a to ze ked ju zapnem tak vidim len ciernu obrazovku a kurzor z SC. Nic ine. Jedine na co to reaguje je ESC potom vyskoci okno zo SC s klasickou hlaskou are you sure you want to quit.
pustam to na C2D E6400, R x1950pro+najnovsie ovladace
prijmam kazdu radu. dakujem

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Št 17. Máj, 2007, 22:11

fakt dobra hra ale ta NEOPODSTATNENA HW narocnost .. nech sa na mna nehnevaju ale take uzasne to nieje aby to chcelo pomaly quad procak a pod.. :roll:
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
Blekota
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 10. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa Blekota » Ne 20. Máj, 2007, 22:12

tak tak HW narocnost je uplne chora..

ta hra seka na c2d @ 3Ghz 2gb ram a 8800vke a to na malych mapach s viacero jednotkami ani nehovoriac.. pekna slideshow.. na mojom kompe prakticky po hodine hrania uz nehratelne.. par jednotiek navyse na mape a pekna slideshow..

a pritom napr. stalker mi ide na uplne vsetkom max pri 1280x1024 bez cuknutia..
athlon64 san diego 3500+/2200mhz @ 4919+/3146mhz -1.45volta - prime 95 stable 16 hodin(viac neskusane)- ale bezim na 3300mhz/5300+ hry a ostatne rockstable(aj ked prime prdne za 5sec) - max 3400mhz ale to uz nie moc stable / Asus 1950pro DDR3 @615/1540 / Asus A8R-MVP / SB Audigy / 2GB Ram A-data DDR 535 dual channel 3-4-3-5 CR2/ 3com 100Mbits lan / 17" IBM monitor - taky jaky maju pri pokladni /

Užívateľov profilový obrázok
pista6104
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 911
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava-Ruzinov(18)

Príspevok od užívateľa pista6104 » Ne 20. Máj, 2007, 23:13

No neviem mne ide na C2D@3GHZ,2GB ram,X1950pro na max,na velkych mapach a s vela jednotkamy :wink: Ale na 1GB ramke alebo nebodaj menej je to skoro nehratelne...
THE POWER OF INTEL,INTEL C2D@3600MHZ THE AMD QUAD FX PLATFORM KILLER
Mainboard:ASUS P5B Deluxe,Procesor:Intel Core 2 Duo E6300@430*7=3060mhz 1,280v 520*7=3640mhz 1,6v stabilne 12h v orthose!,GK: Asus X1950PRO Pamete: 2x1GB GEIL ULTRA CL4@1200mhz CL5 or 920 CL4 ,DISK:2x hitachy 160GB in raid 0,ZDROJ:Forton bluestorm II 500w,CASE:Thermaltake XASER V5000D + catodes,CPU FAN:Noctua U12F,Samsung 203B,Klavesnica:Zboard + 1 keyset,Mouse:Internet Explorer 2,0 Microsoft,zvuk TEAC HP-11,zaflexovane setky kable
IBM ThinkPad,Pentium M 1333mhz,256mb ram,integrate GPU...

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Po 21. Máj, 2007, 18:15

Ta hra narocnostou predbehla dobu :( Co mi mozno este trosku vadi je pohyb vacsieho mnozstva jednotiek. Koordinacia a hromadne utoky su hroza. Zasa na druhej strane s letectvom je to trosku lepsie.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Roman1302

Príspevok od užívateľa Roman1302 » Ne 09. Sep, 2007, 21:55

ja som to hral so spoluzikom cez hamacha a islo to na 100% bez seku akurat som musel kupit novy chladic na CPU bo to ozaj trochu hru s pomalilo ale to preto lebo sa mi hrial procesor uz to ide ok a to sme hrali tak ze 150 lodi na 200 lodi a 500 lietadiel na 750 lietadiel a islo to v pohode super hra doporucujem kto sce hrat cez hamacha tak siet je supreme1302 heslo je 1 inak mam zostavu pentium D 3,2 1GB ram a 8500 GK a podla mna je to len na grafiku a procesor a ramka je az na 3 mieste a somzrejeme disk obcas sa mi stalo ze mi to seko keD sa nacitavalo z HDD ale to len nekedy raz za 5 hier:D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7091
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa shiro » Po 10. Sep, 2007, 00:01

Blekota napísal:tak tak HW narocnost je uplne chora..

ta hra seka na c2d @ 3Ghz 2gb ram a 8800vke a to na malych mapach s viacero jednotkami ani nehovoriac.. pekna slideshow.. na mojom kompe prakticky po hodine hrania uz nehratelne.. par jednotiek navyse na mape a pekna slideshow..

a pritom napr. stalker mi ide na uplne vsetkom max pri 1280x1024 bez cuknutia..
Seka to aj mne...
Dakde som cital ze to robi kvoli tomu, ze napr. kazdy vystrel z tanku ma presne pocitanu trajektoriu a kolizie atd.
Prosto to vytazi CPU na maximum, a potom kvoli tomu nevladze tahat hru a generovat data pre graficke operacie, a preto to cele seka.

Ak je viacero jednotiek, tak sa este da, ale ked sa zacne strielat, tak to kvicne na 5fps. Dobry priklad je poslat tak 20 bomberov na nepriatelsku zakladnu, ktora ma celkom dost AA veziciek. Pekna slideshow. A ked sa dostirelalo, tak to zrazu vyletelo na 62fps.

Ako neviem preco nemohli to strielanie spravit ako napr. v Tiberium wars. Mne je fuk, ako leti projektil, niesom nejaky nadrzany fyzik, ze by som sa vytesoval nad tym, ako krasne si po vystrele drzi ten naboj svoj vektor alebo co :lol:

Staci to normalne jednoducho a hotovo.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"