Medieval II Total War

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Medieval II Total War

Príspevok od užívateľa burningsoul » Ut 21. Nov, 2006, 18:15

Hral ju uz niekto? Podla mna je to doslova sokujuco dobre :8O: . Predtym som hral (az do teraz) Rome - Total War a myslim ze je to fakt dobre.
Hoc zatial som este z toho trocha mimo, neviem si tu hru vynachvalit. Cakam vase nazory o nej, som zvedavy ci dakto vobec strategie hra.
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Ut 21. Nov, 2006, 18:16

no,ja mam strategie rad,ale ani Rome:total war ani medieval sa mi nepacia,ale grafika je fakt pekna
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 29. Nov, 2006, 19:16

este som ju nehral ...
nakolko sa mi vsak Rome TW velmi pacil - rozmyslam :D

- Review by firingsquad.com

skoda toho AI :( , mohli ho zlepsit
cakal som viac, aj moznosti opevnenia miest mohli trochu prepracovat :roll:

co uz ...

Final Verdict:
Fact is though, it´s probably the best game of the series despite its more modest score. It is more challenging, the battles are more interesting and balanced, and the graphics and sound are fantastic.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3968
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 29. Nov, 2006, 21:24

rome TW sa mi tiez velmi pacil no len zo zaciatku potom to bolo uz len take monotonne plienenie miest a najviac sa mi tam asi nepacili tie Perzske slony stacilo ked som ich mal v armade cca 20 a vyhra bola ista no tipujem ze tuna to bude lepsie dotiahnute tak az sa to ku mne dokotula tak to vyskusam
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » Ne 10. Dec, 2006, 03:20

Tak uz to nejaky ten tyzden hram a je to vcelku sranda...je to obrovsky zrut casu a tie boje fakt nemaju chybu.Len ma dost stve odflaknuta diplomacia kde sa neda spolahnut vobec na nic. (AI ma tazko u riti ze mate uz 100rokov allianciu proste im rupne v bedni a vojna).Predchadzajuce diely som nehraval takze mozno aj preto ma to teraz totalne pohltilo :o
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 10. Dec, 2006, 11:39

nj :D
s diplomaciou to bolo aj v Rome tak
cize ziadna zmena :( alebo len minimalna ...

btw: standartne bojujes v Campaign za aku rasu ?
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » Ne 10. Dec, 2006, 14:32

Prvu hru som hral za ANGLICKO (ale to som sa len ucil co a ako) a teraz hram za SICILIU.Hram dlhu campaign (cize 45 regionov musim ziskat).

Musim povedat ze si neviem vynachvalit ASSASINOV,ked si ich clovek vytrenuje na nejakych diplomatoch a podobne tak je to veeelmi uzitocna jednotka...Dokonca sa my podarilo vyzabijat celu vladnucu rodinu a tym prestal existovat cely narod :P
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » So 03. Nov, 2007, 17:06

viem ze odpoveD asi nedostanem, ale za pokus to stoji....
zopar veci som si pomenil v descr_strat.txt subore, ale zabudol som si urobit backup :roll:
zial na najvacsom Total War fore nemaju dovolene zdielat subory, takze stade nic pozitivne necakam...
ak by nahodou dakto ten subor mal a poslal mi ho, bol by som velmo vdacny :)
powered by AMD & ATI

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"