ARMED ASSAULT

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Mirokel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi 17. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Turèianske Teplice

ARMED ASSAULT

Príspevok od užívateľa Mirokel » Pi 17. Nov, 2006, 12:26

Vas nazor na tuto hru a jej hardwarove naroky? :o

Užívateľov profilový obrázok
Ledy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Kalná nad Hronom, Dlhá 11
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ledy » Pi 17. Nov, 2006, 14:04

Este som to nehral, zato hral som povodny Flashpoint aj s datadiskami. Pokial islo tam o HW narocnost tak musim povedat, ze 5km dohlad a AA s AF som si nedovolil na mojej zostave, a pritom ta hra je stara uz 5 rokov. Max. co som z toho vytiahol bolo 1280x1024 s 2QxAA a 8xAF pri dohlade 1500m.

Predpokladam, ze ArmA bude o nieco lepsie vyladene na novsie karty a ten dohlad nebude tak kriticky zasahovat vykon, ale vsak uvidime, zatial co som cital fóra tak to ma dost problemy s grafikami ATI.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W

Užívateľov profilový obrázok
Mirokel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi 17. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Turèianske Teplice

AA

Príspevok od užívateľa Mirokel » Pi 17. Nov, 2006, 14:50

tak ja som hral tiez OFP aj Resistance a teraz som si kupil aj AA a grafika je fakt krasna akurat si ju nemozem vychutnat tak ze to mozem hrat akurat na najnizsie detaily tak teraz spekulujem nad novim PC

teraz do toho zainvestujem lebo ten terajsi PC sa uz neoplati dako upravovat a dalsie 2roky budem mat pokoj :?
Naposledy upravil/-a Mirokel v Po 16. Apr, 2007, 21:38, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » Pi 17. Nov, 2006, 14:52

OT - ber C2Duo, nie AM2 - core je s vykonom uplne inde...
:OT:

Užívateľov profilový obrázok
Mirokel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi 17. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Turèianske Teplice

AA

Príspevok od užívateľa Mirokel » Pi 17. Nov, 2006, 17:22

vsak prave este som sa nerozhodol ci sa rozhodnem pre ten Atlon AM2 4600 alebo Intel core duo 6400 co je lepsie na hry??? :?

majso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa majso » Pi 17. Nov, 2006, 17:23

uz vysla? ak hej aka je?? :? ..je kvalitna ako OF? pojde mi?..

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AA

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 17. Nov, 2006, 17:32

Mirokel napísal:vsak prave este som sa nerozhodol ci sa rozhodnem pre ten Atlon AM2 4600 alebo Intel core duo 6400 co je lepsie na hry??? :?
smer - nakupna poradna
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Mirokel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi 17. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Turèianske Teplice

AA

Príspevok od užívateľa Mirokel » Pi 17. Nov, 2006, 20:34

uz vysla? ak hej aka je?? ..je kvalitna ako OF? pojde mi?..
podla mna na tej hre urobili kus prace a hlavne graficky i ked vela ludi ju povazuje len za betaverziu lebo je tam strasne vela bugou ale v OFP to bolo tiez take a potom vydali patchy a bolo to super.
Myslim si ze na tej tvojej zostave si to moc neuzijes podobne ako ja myslim ze ti to pojde pohode jedine na najnizsie detaily

ja mam celeron 2,66ghz ,DDR 1.5GB,ATI 9550

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AA

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 17. Nov, 2006, 23:36

Mirokel napísal:Tak asi sa rozhodnem pre nieco taketo co vy na to???

Procesor: INTEL Core 2 Duo E6400 - 2,13GHz, 1066MHz, 2MB, S.775,Conroe

Zaklad.doska: Gigabyte Intel 965G-DS3, 775-C2D, PCIE, DDRII,GLAN, ATX

Graf.karta: VGA Gigabyte 7600 GT, PCIE, 256MB, 128bit, DDR3, Silent Pipe 2

Ram: 2x1GB DDR2-750MHz Kingston HyperX CL4


Zdroj- 500W

HDD- 160GB
:E nakupna poradna :E
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Mirokel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi 17. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Turèianske Teplice

ok

Príspevok od užívateľa Mirokel » Ne 03. Dec, 2006, 18:13

OK :wink:
Naposledy upravil/-a Mirokel v Po 01. Jan, 2007, 14:55, upravené celkom 5 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Re: AA

Príspevok od užívateľa Gogi » Po 04. Dec, 2006, 14:27

Mirokel napísal:podla mna na tej hre urobili kus prace a hlavne graficky i ked vela ludi ju povazuje len za betaverziu lebo je tam strasne vela bugou ale v OFP to bolo tiez take a potom vydali patchy a bolo to super.
Myslim si ze na tej tvojej zostave si to moc neuzijes podobne ako ja myslim ze ti to pojde pohode jedine na najnizsie detaily

ja mam celeron 2,66ghz ,DDR 1.5GB,ATI 9550
podla recenzie ma zevraj AI dost problemov(netreba rozpisovat sak si to najdete, nechem robit reklamu), ja osobne povazujem OFP za jednu z najlepsich hier vobec, aj ked sa mi resistance nepodario stabilne rozbehat, pred nedavnom som kupit platinovu ediciu a hodlam kupit aj armu ale ece chvilu pockam kym poopravuju chyby bo si nechcem pokazit vzpomienky na OFP
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
Mirokel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi 17. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Turèianske Teplice

a

Príspevok od užívateľa Mirokel » Po 01. Jan, 2007, 14:38

tak aj toto sa stava nepomohlo ani 4x4 :D

DELETE
CPU:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz@3,02GHz Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 775 2MB dual MB:ASUS P5B Deluxe RAM:CORSAIR DDR2 4x1024MB 800@860MHz TWIN2X 5-5-5-18 CL5 VGA:MS RX1950XTX-VT2D512E, DDR4 500@675/600@1080MHz, 2xDVI Zdroj:Fortron 500W Blue storm II HDD: 250GB+150GB+80GB Monitor:BENQ 19"FP91G X DVD-RW+DVD-ROM:2xLG

Užívateľov profilový obrázok
FuLLi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Po 16. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Pressburg,Sommerein

Príspevok od užívateľa FuLLi » Pi 16. Mar, 2007, 15:48

o5 som si nainstaloval Armed Assault... no teraz ked to idem spustit mi vyskoci tato chyba:
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Mirokel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi 17. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Turèianske Teplice

Príspevok od užívateľa Mirokel » Št 22. Mar, 2007, 12:29

a aku mas graficku kartu?
CPU:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz@3,02GHz Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 775 2MB dual MB:ASUS P5B Deluxe RAM:CORSAIR DDR2 4x1024MB 800@860MHz TWIN2X 5-5-5-18 CL5 VGA:MS RX1950XTX-VT2D512E, DDR4 500@675/600@1080MHz, 2xDVI Zdroj:Fortron 500W Blue storm II HDD: 250GB+150GB+80GB Monitor:BENQ 19"FP91G X DVD-RW+DVD-ROM:2xLG

Užívateľov profilový obrázok
FuLLi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Po 16. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Pressburg,Sommerein

Príspevok od užívateľa FuLLi » Št 22. Mar, 2007, 14:22

Mirokel napísal:a aku mas graficku kartu?
6800GT

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"