Gothic 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 07. Nov, 2006, 13:18

a co :x TY SI NECITAL co som pisal?? ak mas 1.08 problem je vyriseny ak mas 1.07 pouzivaj Luk na Beast a ak ti nevyhovu ani jedna varianta tak to napr. odinstaluj kym neopravia bugy inym patchom alebo skus spojazdnit tenj patch je to na tebe

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ut 07. Nov, 2006, 13:55

Ja to hram s orig,xcem ti len povedat ze je aj crack na 1.08,dufam ze uz coskoro vide novsi patx,dnes som sa rozculil jak svina.zabijal som s Gornom trolov a goblinov,no jeden co som ho nevidel zostal a ked som bral poklady,tak ma dorazil(nedoplnil som si health) a Gorn cely cas na to cumel!A este dlho som to nesavol(40 min).To nastve
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 08. Nov, 2006, 18:05

heh to nasere vela krat sa mi stalo ale len tazko som sa krotil agggrrrr :E

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 09. Nov, 2006, 01:07

nevie nikto kde je MAZIN ??? je to brat brat obchodnika Mirzana v meste Gel... dikes

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Št 09. Nov, 2006, 08:57

Vysiel novy patx,ale vyzera to tak ze neopravuje toho moc,len xybu pri ukladani hry.To je vsetjo?Na 2 tyzdne dost malo.Nemozem stale spravit vela questov.Shy deer,Marik a loajalita obxodnikov,a fajn bugovy Okara need more poeple(jeden blb co som mal pre neho zabit nasty wild boars mi ho nezadal,aj ked som ix zabil,napisalo sucess,pridem za nim a on nic,uz mi xyba len on aby isiel do Okary.
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11029
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Št 09. Nov, 2006, 12:32

Pis po Slovensky lebo nieco otrasne po tebe citat a dalsia vec za ten Crack hore si si vysluzil slepucha...neviem ci uz nebolo X krat povedane ZIADNE WAREZ, ZIADNE CRACK a podobne nezmyselnosti... :E

Niektori z Vas su padnuti na hlavu...to je zrejme a ocividne...nic v zlom.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Št 09. Nov, 2006, 13:36

Neviete niekto ci je quest na oslobodenie Faringu?Nikde nablizku som nevidel ziadnych rebelov.Sorry za tu zlu stylistiku,no pisal som to cez mobil(na prednaske(veelmi nudna)).Zabil som 2 drakov v jaskiny pod Cape Dun,no ziaden poriadny predmet.Da sa niekde naucit ako otravit mec?
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 09. Nov, 2006, 17:55

hej da sa no nevim teraz kde myslim ze u alchymistu v tom meste na Geld alebo ako ucia tam aj resistenciu proti jedom a oslabeniu

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Št 09. Nov, 2006, 20:48

Memnon:Tak aky si level?Tusim si si dal xvilu oddyx,ked nedavas ziadne zazitky a lokacie magickyx predmetov do obehu.Ja sa prave xystam na sever,pokoxat sa krajinou,pospinit sneh krvou :) Oslobodzoval si Vengard?Taka nadherna bitka.
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 09. Nov, 2006, 21:23

veru mas pravdu posledne dva dni som sa je*kal s PC co skladam pre jedneho typka (je to robota vyse hlavy ale uz to mam za sebou s poslednou vecou mi pomohol Ajsti)

inak odolnost na chlad uci nejaky Severan v tom meste co ma na erbe luk...
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 12. Nov, 2006, 15:27

boha vcera som to hodinu a pol ne-save-ol ma asi porazi

inak nevim cim to je ale na 35lvl som dostal 20 skill points ma to tak byt??
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 12. Nov, 2006, 19:28

opalati sa kupit PALADI'S ARMOR (100,100,100) stoji sice 150 000 ale myslim si ze je fakt dobra vie niekto este o dakej inej ktora sa da kupit??
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 16. Nov, 2006, 15:50

hmm... to tu nik nehra gothicka??
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
pepek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: St 18. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: UK

Príspevok od užívateľa pepek » So 18. Nov, 2006, 14:05

Memnon napísal:hmm... to tu nik nehra gothicka??
cakaju na cca 1GB patch , ktory opravy tu tonu chyb :wink:

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 18. Nov, 2006, 14:38

mno asi tak ...
alebo maju new instal Wina a nemaju cas na G3 :D
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"