Gothic 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » So 04. Nov, 2006, 21:06

som asi 25;reputacia 0,4,32,40,2,0;specializacia na dve zbrave a na lov luk je podla mna the best na Beast aj troll lahol s lukom ani ku mne neprisiel :P no a utocit na teba asi nebudu nosim rebelsku zbroj a vobec si ma nevsimaju a v terlis alebo ako sa to mesto vola (zapadne od montery) je dokoca aj paladin

Užívateľov profilový obrázok
Fester
VIP
VIP
Príspevky: 492
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Pov. Bystrica - Trenčín (30)

Príspevok od užívateľa Fester » Ne 05. Nov, 2006, 18:16

Moj nazor na tuto hru je velmi negativny. S TES_IV Oblivion sa to neda ani porovnat .
Hratelnost je velmi slaba a grafika je o nicom.
Tesil som sa zbytocne
CPU : C2D E8400, MB - zatiaľ žiadna, RAM-zatiaľ žiadna,
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd


Phone : SAMSUNG OMNIA II

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 05. Nov, 2006, 18:21

nj to neni ako v Oblivione kde ta sipka naviguje az k cilu ulohy tu hold musis behat ..grafika onicom?? nechapem
hratelnost zla?? cim pdla teba straca na hratelnosti bo asi nehrame tu istu hru dik

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martan » Ne 05. Nov, 2006, 19:09

Memnon napísal:omfg robi mi to taketo srandy
Obrázok fasa nevie dakto pomoct??
3000+ a64,7600GT,1GB
Mne to robi zas taketo daco. A predtym mi to ficalo tak nefiem.

Neviete radu. Mam catalyst 6.10 ale neni nainstalovany klasicky ale len ako driver + pouzivam Ati TT 1.2.6.940. Verzia Gothicu je 1.7.25755 (Rev. 0), skusal som aj ine nastavenia v Gothicu ale nist. Ostatne hry idu bezproblemovo.

Obrázok
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ne 05. Nov, 2006, 19:30

to martank0:skus odinstalovat drivery,ale uplne a potom nainstaluj.Vsak ti to pred tym faxcilo,tak sa s tym pohraj
to Fester:No ten loading je blbo spraveny,su aj bugy,ale to si si mohol zvyknut uz predtym,ze mas troxa pockat na patx.Grafika je dost dobra,a hratelnost lepsia ako v oblivione.Obe su dobre hry,ale kazdy podla svojho gusta.U mna Gothic
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martan » Ne 05. Nov, 2006, 19:42

abcd napísal:to martank0:skus odinstalovat drivery,ale uplne a potom nainstaluj.Vsak ti to pred tym faxcilo,tak sa s tym pohraj
to Fester:No ten loading je blbo spraveny,su aj bugy,ale to si si mohol zvyknut uz predtym,ze mas troxa pockat na patx.Grafika je dost dobra,a hratelnost lepsia ako v oblivione.Obe su dobre hry,ale kazdy podla svojho gusta.U mna Gothic
Nechcem davat normalnu instalaciu Catalysta lebo potom mi karta ide furt v 2D frek. Neviem preco ale je tomu tak preto mam drivre z 6.10 integrovane do instalacie winu a tak sa mi to podarilo odstranit.

Skusim spravit image particie, svacnut catalysta ale ked mi to da zas 2D frek. tak nist no :red:

EDIT: Uz je to v poriadku ide to. Ale nema to zmysel hrat na 1GB RAM co uz.
Inak na akych nastaveniach hrate ?
Hodte sem screen ;)

Ja som hral na>
Obrázok
A v meste ~25fps
Mimo ~45fps
~ priemerne fps
Samozrejme ze to dost casto padne na 0 to kvoli ramke vtedy to sekne tak na sekundu :(
Naposledy upravil/-a Martan v Ne 05. Nov, 2006, 21:16, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 05. Nov, 2006, 21:10

martank0 napísal: Nechcem davat normalnu instalaciu Catalysta lebo potom mi karta ide furt v 2D frek. Neviem preco ale je tomu tak preto mam drivre z 6.10 integrovane do instalacie winu a tak sa mi to podarilo odstranit.

Skusim spravit image particie, svacnut catalysta ale ked mi to da zas 2D frek. tak nist no :red:
no mne ten uplny uninstal a nasledny install vtedy pomohol
prave s tymto porblemom ako mas ty som sa sem tam stretol (asi v 0,05%) ze sa mi takto natahovali textury pomoct neviem kedze sa to stavalo len vinimocne tak som to ignoroval ...posledna rada skus dat vsetky detaily na total min. (asi si skusal ale ak ne som zvedavy co to spravi

Užívateľov profilový obrázok
Fester
VIP
VIP
Príspevky: 492
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Pov. Bystrica - Trenčín (30)

Príspevok od užívateľa Fester » Ne 05. Nov, 2006, 21:49

Memnon napísal:nj to neni ako v Oblivione kde ta sipka naviguje az k cilu ulohy tu hold musis behat ..grafika onicom?? nechapem
hratelnost zla?? cim pdla teba straca na hratelnosti bo asi nehrame tu istu hru dik
Myslel som to tak, ze hral som TES_IV na mojom kompe a na plnych detailoch bez problemov. V Gothic 3 mi to trhalo ako sibnute, a to som mal default nastavenie.
Pohyby postavicky su o nicom hlavne v boji, prisiel ku mne diviak tri krat ma zasiahol a koniec, padol som màtvy.
Moj nazor je ze tato hra ma umelo vysoke hardwarove naroky.
Tak isto inventar, pozbieral som vsetky veci co som nasiel (mece, sekery, potravu, ..... ) a v pohode som to uniesol - Je to OK?
Ja neviem, je to kazdeho vec, ale mna ta hra sklamala. :beee:
CPU : C2D E8400, MB - zatiaľ žiadna, RAM-zatiaľ žiadna,
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd


Phone : SAMSUNG OMNIA II

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martan » Ne 05. Nov, 2006, 21:54

Fester napísal:
Memnon napísal:nj to neni ako v Oblivione kde ta sipka naviguje az k cilu ulohy tu hold musis behat ..grafika onicom?? nechapem
hratelnost zla?? cim pdla teba straca na hratelnosti bo asi nehrame tu istu hru dik
Myslel som to tak, ze hral som TES_IV na mojom kompe a na plnych detailoch bez problemov. V Gothic 3 mi to trhalo ako sibnute, a to som mal default nastavenie.
Pohyby postavicky su o nicom hlavne v boji, prisiel ku mne diviak tri krat ma zasiahol a koniec, padol som màtvy.
Moj nazor je ze tato hra ma umelo vysoke hardwarove naroky.
Tak isto inventar, pozbieral som vsetky veci co som nasiel (mece, sekery, potravu, ..... ) a v pohode som to uniesol - Je to OK?
Ja neviem, je to kazdeho vec, ale mna ta hra sklamala. :beee:
S tym inventarom mas uplnu pravdu, to som ani ja nepochopil. Ale inak sa mi ta hra paci co sa tyka grafiky. Kazdy vedel ako dopadne ta hra. JoWood je povestny svojim hw narocnymi a hlavne zabuggovanymi hrami hold co uz :red:
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 05. Nov, 2006, 23:32

Fester napísal:
Memnon napísal:nj to neni ako v Oblivione kde ta sipka naviguje az k cilu ulohy tu hold musis behat ..grafika onicom?? nechapem
hratelnost zla?? cim pdla teba straca na hratelnosti bo asi nehrame tu istu hru dik
Myslel som to tak, ze hral som TES_IV na mojom kompe a na plnych detailoch bez problemov. V Gothic 3 mi to trhalo ako sibnute, a to som mal default nastavenie.
Pohyby postavicky su o nicom hlavne v boji, prisiel ku mne diviak tri krat ma zasiahol a koniec, padol som màtvy.
Moj nazor je ze tato hra ma umelo vysoke hardwarove naroky.
Tak isto inventar, pozbieral som vsetky veci co som nasiel (mece, sekery, potravu, ..... ) a v pohode som to uniesol - Je to OK?
Ja neviem, je to kazdeho vec, ale mna ta hra sklamala. :beee:
zo sklbanim so s tebou za jedno no inventear je neobmedzeny vzdy mne sa to tak sice lubi tebe ne no nic uz
a mam taky pocit ze ty nemas tak uplne legalny Gothic bo s patchom 1.08 sa toho dost opravi ak sa mylim tak ma oprav

Užívateľov profilový obrázok
Bako
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 03. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Bako » Po 06. Nov, 2006, 19:41

Fester napísal:
Memnon napísal:nj to neni ako v Oblivione kde ta sipka naviguje az k cilu ulohy tu hold musis behat ..grafika onicom?? nechapem
hratelnost zla?? cim pdla teba straca na hratelnosti bo asi nehrame tu istu hru dik
Myslel som to tak, ze hral som TES_IV na mojom kompe a na plnych detailoch bez problemov. V Gothic 3 mi to trhalo ako sibnute, a to som mal default nastavenie.
Pohyby postavicky su o nicom hlavne v boji, prisiel ku mne diviak tri krat ma zasiahol a koniec, padol som màtvy.
Moj nazor je ze tato hra ma umelo vysoke hardwarove naroky.
Tak isto inventar, pozbieral som vsetky veci co som nasiel (mece, sekery, potravu, ..... ) a v pohode som to uniesol - Je to OK?
Ja neviem, je to kazdeho vec, ale mna ta hra sklamala. :beee:
nic vzlom ale tebe asi seria gohtic absolutne nic nehovori a najlepsie je na tom ze ludia co to hraju 5 min hnet vedia ze je to totalna blbost.Inventar bol v kazdom dieli nekonecny a g3 nemal byt ale fanusikovia chceli ten nekonecny inventar zanechat a urcite to vedsine vyhovuje nie ako v oblivione kazdu chyvilu utekat z plnym inventarom k nejakej truhle :( G3 je proti predchazajucim dielom horsi ale ako oblivion urcite nie.Diviak sa riesil us tolko krart a myslim ze to posledny patch naparvil takze :idea:

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 06. Nov, 2006, 20:46

Bako napísal:nic vzlom ale tebe asi seria gohtic absolutne nic nehovori a najlepsie je na tom ze ludia co to hraju 5 min hnet vedia ze je to totalna blbost.Inventar bol v kazdom dieli nekonecny a g3 nemal byt ale fanusikovia chceli ten nekonecny inventar zanechat a urcite to vedsine vyhovuje nie ako v oblivione kazdu chyvilu utekat z plnym inventarom k nejakej truhle :( G3 je proti predchazajucim dielom horsi ale ako oblivion urcite nie.Diviak sa riesil us tolko krart a myslim ze to posledny patch naparvil takze :idea:
to mas teda pravdu vzdy ti co hraju 5min hru najlepsie posudia tie iste reakcie aj od znamych na predchadzajuce diely (typu je tam blby princim subojov,skareda grafika,....) ale seria G je vazne dobra
aj ked som vazne zaujaty bo som maximalny fanusik

este jedna vec ak si nevies poradit s diviakom a patche nejdu (koli tvojej "oficialnej" verzii) riesit sa to da velmi lahko a to tym ze sa naucis LOV a potom tych blbych diviakov sepalis z dostatocnej vzdialenosti --- a tomu ver ze proti luku zatial neodolal ziaden BEAST (troll,tyranosaurus,dolny cerv,ogre,....)
Naposledy upravil/-a Memnon v Po 06. Nov, 2006, 20:48, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3972
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 06. Nov, 2006, 20:47

mam jednu vychytavku ak sa pri zbere surovin plizite tak sa hrdina nezohyba po kazdu vec zvlast ale len stoji a veci mu skacu rovno do batohu (urcite ocenite pri zbere hub kedze niekedy je nakope aj 10ks)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ut 07. Nov, 2006, 08:02

no,to sa moze pekne hodit,diky idem to hned skusit.Inak s tym 1.08 mi to tolik neseka+treba zmenit jednu/2 veci v ini.tam je jedna polozka dana na Ultrahigh pri ktorej je poznamka,ze min je 1gb+512 na karte.
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martan » Ut 07. Nov, 2006, 11:59

abcd napísal:no,to sa moze pekne hodit,diky idem to hned skusit.Inak s tym 1.08 mi to tolik neseka+treba zmenit jednu/2 veci v ini.tam je jedna polozka dana na Ultrahigh pri ktorej je poznamka,ze min je 1gb+512 na karte.
Patch 1.08 by sm velmo rad nainstaloval uz sm o tom diskutoval na gothic fore ale zatial si neviem rady. 1.07 mi ide nasinstalovat ale 1.08 nejde vypise mi tento error. Pritom mam vsetko vypnute, temp zmazany. Mam WINXPPROSP2, Netframework 2.0, Windows Installer 3.0 aj MS Visual C++.
Obrázok
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"