Gothic 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 02. Nov, 2006, 17:09

jo dik nasiel som ich ja som ich totiz hladal pri rieke ktora je pri tom Ork Temple :D

no tak snad vies poradit s tym Q Hengey The Farm Raider akosi sa v nom neviem pohnut ak vies co tam treba bol by som rad

a este nieco tie paniaze sa v celku hodia napr na Q u VAKa ked potrebuje 50 000g cize som rad ze som tie prachy nazbieral :)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Št 02. Nov, 2006, 19:02

No nepametam si na ten quest,o com je co mas robit?Ja mam problem s takym trivialnym,ale nemozem ix najst,tak asi bug.Mam zabit stray wolfs v Montare.prosim ta helfni
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Bako
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 03. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Bako » Št 02. Nov, 2006, 19:30

crux2005 napísal:len velmi kratko som ho zatial hral ...
laguje aj s 2GB RAM, potrebujes velmi vykonne CPU a GPU

- hra je celkovo dost buggy :(
ani 1. PATCH moc nepomohol ...
AA je len na ATi grafickych kartach mozne a aj to len vDaka triku ..
u nVidii funguje AA len s velkym vypadavanim textur = nefunkcne defakto (standardne sa neda zapnut)

G3 vyuziva len Bloom, keby to dakoho zaujimalo, HDR nie je implementovane ..

/sceenshoty neskor :wink:
tak toto ma strasne zaujima ako sa da na ATI kartach roschotit AA :?

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 02. Nov, 2006, 19:48

no v mojom Q je daky banik v NEMORe a chcel nieco odo mna nevim prsne co len tam vravi ze ak ho najde jeho sef tak ho da orkom ci take daco myslel soim ze aby si sa kukol do Q book a na splnene Q


a k tvojmu problemu: stray wolf su hned po ceste smerom juhovychodna brana hore po ceste do CAPE Dun je to jaskyna ak ides po ceste od juznej brany smer cape dun na pravo ak by si nevedel najist napis spravim screen a uploadnem :)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Pi 03. Nov, 2006, 09:06

No s tym tvojim questom ti neviem poradim,este som ho nemal.A ty vlci neboli tam kde bol Wenzelov mec?
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Pi 03. Nov, 2006, 14:22

Ano [-X presne tam ak si cistil Cape Dun (co si cistil) tak on sam ti povedal kde mas jeho mec hladat otazka teda ostava mas to uz hotove???

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Pi 03. Nov, 2006, 15:28

tak asi bug,vsak mec sa mu davno trieme v ruke,a z vlcix kozuxov som si urobil pekny oblek. :) V ktorom meste si teraz?Aky mas armor,a s kym hras.Tak ja zatial za rebelov,zacinam sa ucit kuzla od Beliara
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Bako
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 03. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Bako » Pi 03. Nov, 2006, 16:11

naozaj mi nievie nik poradit ako na to AA :(

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 03. Nov, 2006, 17:09

Bako napísal:naozaj mi nievie nik poradit ako na to AA :(
caw

stiahni si Catalyst 6.10 , premenuj Gothic3.exe na Oblivion.exe
V CCC zapni AA a popripade AF
zapni hru

enjoy :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Bako
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 03. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Bako » Pi 03. Nov, 2006, 17:24

crux2005 napísal:
Bako napísal:naozaj mi nievie nik poradit ako na to AA :(
caw

stiahni si Catalyst 6.10 , premenuj Gothic3.exe na Oblivion.exe
V CCC zapni AA a popripade AF
zapni hru

enjoy :wink:
Aha tak ty si myslel tento trik :lol: tak to us pouzivam od 6.8 ale na g3 mi to nefungovalo :? ale na 6.10 som neskusal takze idem testnut znova

Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Bako
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: Pi 03. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Bako » Pi 03. Nov, 2006, 17:49

NO tak som to skusil bohuzial mi to nefunguje v obraze su chyby podobne ako na NV kartach a vyhlazovanie nikde :cry:

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Pi 03. Nov, 2006, 21:18

Som si to ulozil pred tou jaskinou a loadoval az kym ten vlk tam nebol - asi 8x.Este keby som nasiel sky deer,tak v poho.
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Pi 03. Nov, 2006, 23:48

ja som zabil len jedneho zbytok zdrhol a kaslem na to ale nasrala ma jedna vec: az teraz som zabil toho Ortegu kua ale cape Dun uz davno prazdny skoda mohli byt XP

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » So 04. Nov, 2006, 14:26

a este jedna vec ... daju sa opravovat Worn veci?? mece a stity?? ak ano tak ako thx

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » So 04. Nov, 2006, 18:47

Nie neda sa,aky si level,ja iba 21,a oblek nemam ani light,bojim sa ze ked oslobodim Monteru,budu na mna utocit.Kedy zacnu?po kolkyx mestax alebo reputacii?
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"