Gothic 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ne 29. Okt, 2006, 08:36

Mne to spravilo to iste,dufajme ze to neni bug.Taktiez ked som na zaciatku povedal Gorn-ovi(tusim to bol on) aby ma doviedol k rebelom,hned som ho nenasledoval,vsak asi pocka,gulove!Utiekol,napisalo sa quest canceled a uz ho neni nikde.Keby som isiel za nim tak aj on zmizne?Dufam,ze sa potom na to nestahoval dalsi quest.Ozaj uloha pre hraniciara pri kamenom kruhu,zabit Shy deer,zabijem ale nic?!
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 29. Okt, 2006, 14:00

jj aj u mna asi je bugly Q no tentoraz som vsetko okolo toho hraniciara vyvrazdil aby ho nezabil napr diviak :P

este jedna vec akosi som sa stratil v dejimam najist nejaky ch rebelov a s nim mam pokecat... neviete kde je???

zatial som bol len v Cape Town =vwelmi ma to tam chytilo no spomenul som si ze si mozem vybrat 3 cetsy 1.pridat sa k rebelom na severe 2.k orkom a myslim ze za 3.k zoldakom chcem ist k ludom tak snad neovlivnim dej prijatia k ludom ak robim dake Q aj za zoldakov :)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ne 29. Okt, 2006, 14:50

Akosi som ta nepoxopil,tak jedneho rebela alebo viaceryx?Nehladas nahodou tyx v R.?Aha asi toho co ho hlada aj Uruk?je to ten co hadze hnoj.A splnil si to s tou zverou?Lebo ked to loadnem tak zas su tam 2 shy deer,zabijem ix,ale maju normalne maso.Ako mas nastavene detaily?Ako ti nacitava,lebo cital som ze lepsie bezi ked ma 6600 s 2gb ako 7600 s 1gb,jednoduxo je lepsie mat ram ako grafanu
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 29. Okt, 2006, 20:40

medium a k tomu mam lagy sem tam cuca z ramky 1.1-1,2GB aj ked mam len 1GB ramku

ano predovseatkym by som mal zvacsit RAM no nemam tearz prachy taze co uz narobim

no ako som uz zistil v deji tych rebelov je viac ked som sa pytal dakeho somara mi odpoveal ze rebeli su vsade, v lese v horach, v jaskyniach....... ja osobne uz mam zaznacene dva rebelske kempy

brutal ma to chytilo a uz som nasiel aj jeden pozitivny BUG na peniaze ak budes mat nedostatok napis :)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 30. Okt, 2006, 17:10

fajne zarobil som si 70 000 a teraz mam aspon na chvilu pokoj

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Po 30. Okt, 2006, 18:06

Fuha,naco ti je take mnozstvo prasulov?Vsak na lepsie brnie,treba aj reputaciu.inak aku mas zbran?ja flamesword 100
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 31. Okt, 2006, 14:27

nejak som to asi neposlal no mam Wenzel Sword (to je mec toho palaqcha 95dmg) a prasule sa vzdy zidu napr kupit Q itemy (bundle of weapon),podlatit straze a podobne...

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ut 31. Okt, 2006, 16:48

ja som si ho kupil za par tisic,jak je to mozne ze je taky v poho?este si to naostry.ozik s tym patxom je to xytlavo hratelne,zas ma to brutal xytilo.Konecne!Aagrf...
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 31. Okt, 2006, 21:42

on uz je Blessing ten sword (nj paladin si ho pozehna) a uatial staci)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 01. Nov, 2006, 20:38

no uz sme spolu s Wenzelom oslobodili Cape Dun muhuhahahahaha a v montere uz o tom samozrejme vedia a podozrievaju ma :)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » St 01. Nov, 2006, 21:39

Cape mam uz davno oslobodene este zo zaciatku,ale mne sa zda,ze ten mec mozes naostrit.Tyx shy deer je az 5,ja som dal dole iba 4.dnes neni na to cas,skoda
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » St 01. Nov, 2006, 22:10

Nemohly by se sem hodit screeny aby som vydel co to je hru ..ale samozrejme na plnych detaloch :P
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 01. Nov, 2006, 23:10

no nechapem sak on chce aby si mu doniesol maso zo Shy Deer a to mi chces povedat ze ten Q sa spravi ked zabijem vsetkych??? tak to je uz fatal blbost a mas pravdu da sa naostit no co na tom ked som ho uz dal Wenzelovi

a a k tym obrazkom
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8885
tu je ich dost samozrehjme in-game
a este jedna vec to je ako fallout nejde o grafiku ta hra je uzasna :kid:

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3958
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 02. Nov, 2006, 02:29

pocuj abcd nevis kde sa daju zohnat tie rastlinky pre toho druida co je juzne od Mortany?? v Q sa pise ze niekde pri rieke ak vies poradit napis

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Št 02. Nov, 2006, 08:11

rastu naozaj pri rieke,vlastne je to ta cesta ktorou tam ides(Z Cape Dun do Montery,ked prides k zrubu,tak nalavo,napravo su bandity),je ix tam dost,ale musis aj plavat na druhy breh.hra nie je o grafike(a grafika je dobra),je o atmosfere,dufam aj o pribehu,o volnosti...
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"