Gothic 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » So 18. Nov, 2006, 20:52

:lol: ok tak to sa musim zmierit s tym ze na fore mi s nim nikdo neporadi ale co uz hram to aj s ou kopou chyb a neskutocne ma to bavi mam pocit ze ked vyjde poriadny patch a cestina tak zahram znova
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 23. Nov, 2006, 21:19

mno, takze G3 sa bude u mna hrat az keD bude eliminovany out of memory-bug ... (neda sa to vydrzat) :puke:

a to si trochu pockame :(

strasne volaco ...
vyvyjaju ju niekolko rokov a vydaju ju napriek tomu s tolkymi Bugmi :wallbash:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » So 25. Nov, 2006, 21:11

tak teda GOTHIC mam za sebou....... hodim daky ten screen so stats

musim uznat ze tato 3jka je dlha az az aj ked ja som robil 90% vsetkych Q a pritom staci spravit par hlavnych Q jej prejdnie mi trvalo 3-4 tyzdne vela vela hodin hrania len skoda tych bugov a nevyuzitych znalosti ako napr. vyrabanie mecov so skutocnej magickej rudy ked na to neexistuje ziaden recept ale aj tak je to boba hra stoji za to no druhy krat to uz nezahram bo tento krat neni koli inemu deju hrat znova celu hru

v predchodzich dieloch to bolo tak ze boli 3cesty ale vsetky viedli k jednemu koncu a tentokrat to je tak ze jedna cesta ma 3 konce :roll:
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 08. Jan, 2007, 19:50

Moze mi niekto poradit s nejakymi dobrymi tweakmi v ini subore?? strasne ale neuveritelne mi vadi ta ciara ktora je neustela pred hracom je ju vidno ked sa pozera napriklad na more alebo na horizont :(
na tomto screene to doslova bije do oci
Obrázok
a tu je to oznacene na screene nieje skoro nic vidno ale pri pohybe kamerou a hlavne hore,dole tam tak neprijemne stale poskakuje aj ma z toho castokrat bolia oci
Obrázok
To ich uz nic lepsieho napadnut asi nemohlo len to takto na urcitu vzdialenost primitivne odseknut. S dohladom Oblivionu,Just Cause,Far Cry... sa tato hra vobec neda zrovnavat

Užívateľov profilový obrázok
magoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 430
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad, Zilina (26)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa magoo » So 03. Feb, 2007, 12:57

zdravim, mohol by mi niekto plz vysvetlit boje? Pribeh v pohode, ale tie boje zatial nezvladam. Iba rychlo sekam druhym mysitkom... inak to neviem :( :? To tu niesu ziadne bloky alebo co?

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Ne 11. Feb, 2007, 13:57

mam tieto patche:

gothic3_patch108
gothic3_patch109
Gothic3_patch112
Gothic3_RelUp_EUR

treba tam nahadzat vsetky alebo staci len ta 112 + to EUR?

skusal som ist od zaciatku no ta 108 mi nejde nainstalovat,ide to az od 109.je potrebne mat vsetky?

EDIT: tak ten patch 108 som stiahol este raz a uz ide

vie niekto naco je tento patch - Gothic3_RelUp_EUR,
a v akom poradi to treba nainstalovat?
108,109,112,EUR ? alebo najprv EUR a potom ostatne poporade
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 22. Feb, 2007, 23:33

magoo napísal:zdravim, mohol by mi niekto plz vysvetlit boje? Pribeh v pohode, ale tie boje zatial nezvladam. Iba rychlo sekam druhym mysitkom... inak to neviem :( :? To tu niesu ziadne bloky alebo co?
tu to mas:

kratky klik pravym tlacitkem mysi = rychly utok
kratky klik levym tlacitkem mysi = normalni utok
drzeni delsi dobu leveho tlacitka = silny uder
Drzet prave tlacitko a kratce leve tlacitko = rychly utok z vykryti utoku nepøitele
Drzet prave tlacitko a dlouze leve tlacitko = probodnuti nebo zabiti nepøitele, pokud je na zemi
Skok a leve tlacitko = utok s vyskokem )
Drzeni praveho tlacitka = Vykryvani
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 22. Feb, 2007, 23:37

crux2005 napísal:mno, takze G3 sa bude u mna hrat az keD bude eliminovany out of memory-bug ... (neda sa to vydrzat) :puke:

a to si trochu pockame :(

strasne volaco ...
vyvyjaju ju niekolko rokov a vydaju ju napriek tomu s tolkymi Bugmi :wallbash:

trosku som sa pohral s .ini suborom a hram to na dost dobrej kvalite a zaseky iba pri nacitani oblasti a potom to slape v poho.takze uz ziadne sekanie za sekanim na 2x512mb ram

Obrázok


a nastavenie grafi

Obrázok
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » So 10. Mar, 2007, 21:09

OMG :sad: Gothic 3 vyzera super ale toto je jedna z veci ktore robia hru vylozene hnusnou, aj ked sa to prejavi hlavne pri pobrezi. Este co to spravilo s tou skalou nalavo :roll:
Obrázok

screeny su s editovanym ini suborom pre vacsiu dohladnost inak normalne to vyzera pekne
ObrázokObrázok
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 22. Mar, 2007, 11:16

Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2227
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeremi » Št 22. Mar, 2007, 12:02

Shoty napísal:slovencina do gothic3 konecne :D

http://www.slovenciny.com/?func=dlinfo&mit=659
no to asi nebude bochvieco kedze cestina ma 200mb
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 22. Mar, 2007, 13:29

Jeremi napísal:
Shoty napísal:slovencina do gothic3 konecne :D

http://www.slovenciny.com/?func=dlinfo&mit=659
no to asi nebude bochvieco kedze cestina ma 200mb
trocha viac citaj.slovencina je full a cesi maju preto taku velku lebo tam pridali nejake obrazky a nejake videa :D
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2227
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeremi » Št 22. Mar, 2007, 13:57

ok ale cesi maju aj verziu bez vsetkych tych hluposti a ta ma okolo 60mb
Takze preto vravim ze to asi nebude kompletne ako sa tam pise
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Pi 23. Mar, 2007, 01:18

no po mnoha uvahach som koli gothic3 kupil 2x1gb ram
hram to vse na max.detail a v poho.neviem ako zvysit dohladnost v hre.kdesi som cital ze to ide ale uz neviem kde a ako.poradte please

edit: konkretne toto mam na mysli,to more a pevnina no otras

Obrázok
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"