Gothic 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Gothic 3

Príspevok od užívateľa abcd » Pi 20. Okt, 2006, 09:10

Takze uz mi prisla tato (dufam) vynikajuca hra,ale nejde to spustit,kedze potrebuje nainstalovat nieco z visual c++ 05 a ja nemam sp2,takze musim instalovat new windows.Tak ake mate nazory na tuto hru,ako vam to ide,aky level ...
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 20. Okt, 2006, 14:29

len velmi kratko som ho zatial hral ...
laguje aj s 2GB RAM, potrebujes velmi vykonne CPU a GPU

- hra je celkovo dost buggy :(
ani 1. PATCH moc nepomohol ...
AA je len na ATi grafickych kartach mozne a aj to len vDaka triku ..
u nVidii funguje AA len s velkym vypadavanim textur = nefunkcne defakto (standardne sa neda zapnut)

G3 vyuziva len Bloom, keby to dakoho zaujimalo, HDR nie je implementovane ..

/sceenshoty neskor :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Pi 20. Okt, 2006, 14:40

tak to som na to zvedavy ze by tak dlho odkladali vydanie a nakoniec to prislo s kopou chyb?? namiesto protipiratskej ochrany sa mali radsej zamerat na plynuly chod hry som zvedavy co porobi A64 3000+,7600GT,1GB DDR2 ked ty vravis ze pri 2GB to laguje no neham sa prekvapit

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 20. Okt, 2006, 14:42

yop ... pocas hry hlavne ..
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ne 22. Okt, 2006, 18:21

Takze uz som sa pustil do tejto skvelej hry,nacitava dost casto,ale neni to nejak dlho.Cpu nemusi byt nejaky extra,ale grafiku to xce dobru.Bugy to ma,ale zatial v poho.Boj je troxu iny ako v minulyx dielox,da sa vpoho zviknut.Zatial iba 3 level.A vy?
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Po 23. Okt, 2006, 11:46

Ax,tolko bugov,som sklamany.Najhorsie ze neviem ako je block,alebo nefunguje.Najlepsie je,ze niekedy sa textury nepohybuju(hl. hrdina),neni su pod urcitym uhlom vyditelne(kostry).maju este vela co opravovat,a to vydali hru oneskorene.
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Po 23. Okt, 2006, 17:19

Tak nikto neviete ako je blok?Lebo ked vas na 9 levely zabije mrxac tak to je sila.Neviete ci je ohlaseny patch.Na par veci sa da zvyknut,ale nieco je fakt sila,neviem akyx testerov mali.Ale inak je to fajn gamesa s peknou grafikou,s mnozstvom moznosti.Mate ju vobec niekto?Iba crux2005?
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
doCHtor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 366
Dátum registrácie: St 16. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/Sered
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa doCHtor » Ut 24. Okt, 2006, 09:36

No block je defaultne pravy buton na mysi. Ale treba ho drzat stlaceny, inak je to quick slah mecom :) . Ale na zver to moc nefunguje (asi hryzu do noh).
Core i7 4500Mhz, 16GBRam, GTX570, x64 win7 pro

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ut 24. Okt, 2006, 10:26

Uz som to zistil,lepsie je drzat Ctrl,lebo s tou mysou to haluzy.Na zver to neplati mas pravdu,ale je to cudne ked vas kanec zabije a neda sa niekedy nic robit
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 24. Okt, 2006, 11:38

hrali ste to uz niekto z grafov 7900gt? co mam v podpise? chcel by som vediet na akych detailoch to s nou ide ci my to pojde na max,dik
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ut 24. Okt, 2006, 13:09

No mohlo by ti to pekne ist,ale ta Ramka,mas iba 512,to je tak malo ako slak,mam 1GB,niekedy cakam aj 2 sekundy.Ako pisal crux2005 tak aj s 2GB to laguje.zeby zle spravena hra?
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 24. Okt, 2006, 14:56

chcem predat aj tu druhu a kupit 2x1gb dufam ze do tedey vydaju nejake patche
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ut 24. Okt, 2006, 16:02

Zatial som nenarazil na nejaky velky zakis,takze da sa to aj tak hrat,uz ma to pohltilo,este keby sa dali blokovat zvery.Svet je ovela vacsi ako v 2.Vela novyx skilov,pekna grafika.Takze oplati sa hrat urcite
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
abcd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 462
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Cífer

Príspevok od užívateľa abcd » Ut 24. Okt, 2006, 18:08

Takze som sa mylil.neviete kde je Ortega,dufam,ze nebol v jaskiny ako sa ide do Mon?.Vonku som vykosil banditov(nalakal) vliezol dnu,dal dole dalsyx a ako si tak postupujem zbadam dalsyx.Jedneho som dal dole,ostatny ako utelali ku mne tak zrazu odbocili a sup namierili si to do steny,zrazu ix niet.Inak je haluzne,ze je vidiet lom svetla zo svetelnyx lucov v jaskiny,domox...
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 25. Okt, 2006, 23:25

omfg robi mi to taketo srandy
Obrázok fasa nevie dakto pomoct??
3000+ a64,7600GT,1GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"