GTA IV

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
redered
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 740
Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Vranov nad Toplou
Kontaktovať užívateľa:

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa redered » Po 15. Dec, 2008, 19:26

oficialne nieje este vonku ale je tu akoby beta verzia tej cestiny ale neoplati sa ju davat lebo malo co je tam prelozene
no zaciatok hry tam je komplet ale potom ta cestina sa uz straca
PC 1 - MB: MSI P67A-GD55 | CPU: i5-2500K @ cooled by Noctua NH-U12P | VGA: Gigabyte GTX 960 | RAM: Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance | HDD: WD AAKS 320GB | PSU: Seasonic S12II Bronze 520 W | Case: BitFenix Raider| LCD: Dell UltraSharp 24" | Headset: Creative Fatal1ty | Keyboard: Logitech G11 | Mouse: MX518 | Mousepad: Steel Qck | CS a DOTA player | Phone: LG G3
http://steamcommunity.com/id/redered
Spoiler: ukázať
PC 2 - MB: Gigabyte P35-DS3 | CPU: INTEL Core 2 Duo E8400 @ 3.0GHz cooled by Freezer 7 PRO | VGA: ASUS 8800GTS 512MB @ 650/2000MHz | RAM: Patriot DDRII 2x2GB @ 800MHz | HDD: WD AAKS 320GB SATA II, 16MB cache | PSU: Fortron BlueStorm II 500W | Case: Thermaltake M9

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa bongo-man » Po 15. Dec, 2008, 20:05

co poviete ako to pojde na mojej zostave?? oplati sa mi to vobec stahovat, teda kupovat???? Videl som to u kamosa na
8800GTS 640 a hybalo sa to velmi pomaly!!!?
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270

Užívateľov profilový obrázok
lordjustice
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 167
Dátum registrácie: St 22. Okt, 2008, 10:48
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa lordjustice » Po 15. Dec, 2008, 20:27

Nie neoplatí a konkrétne myslím, že kupovať sa toto neoplatí nikomu.
Základná doska :Asus P5Q Deluxe * Procesor :Intel C2Q9300 @ 2500 @ 3,3 GHz * Pamäť :2 x 2GB DDR2 Kingston HyperX @ 1066 * Grafická karta :ATI HD 4870 @ 790/3920 * Pevný disk :WDC 250 a 320GB * Zvuková karta :Creative XFi * DVD-ROM :LG HG22LS50 * Typ monitora :Samsung 205BW - 20 palcov 1680/1050 * Operačný systém :XP Home Edition SP 3, Win7 64 * Zdroj :Fortron Epsilon 600W

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5323
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa Fullesh » Po 15. Dec, 2008, 22:06

8800GTS 640MB si tak max. zahras plynule vyssie rozlisenie, textury High, render Highest, setko ostatne na 0 a pojde to hratelne :-)

Tato hra sa oplati kukopat, ale nie pre tych, co m aju nejake 2jadro AMD a daku 7600GT
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Pascal
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 232
Dátum registrácie: Po 08. Dec, 2008, 22:41
Bydlisko: Senec okolie

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa Pascal » Po 15. Dec, 2008, 22:08

Tie smerovky sa nedaju davat????
Som si dal hustotu aut na max a same taxiky chodili :D
A ked som mal ten zavod s tym co vyzeralo ako porshe tak potom ich bolo 10 zasebou zaparkovanych :D :laugh:
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa hermarian » Ut 16. Dec, 2008, 00:20

x_x_x_x napísal:8800GTS 640MB si tak max. zahras plynule vyssie rozlisenie, textury High, render Highest, setko ostatne na 0 a pojde to hratelne :-)

Tato hra sa oplati kukopat, ale nie pre tych, co m aju nejake 2jadro AMD a daku 7600GT
Idem si túto hru kúpiť, tak hádam ju spustím :rolleyes:
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q
NTB Asus G750JX

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Ut 16. Dec, 2008, 15:32

Tak ale niekto môžemať 8800GTX 768MB a môže to mať nastavené na max a bude mu to trhať...a dôjdeš k nemu a hneď tu hru odkopneš...
Je to pekné aj na malých detailoch a pôjde ti to celkom dobre...aj keď 320MB na túto hru je málo. :-)
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Pascal
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 232
Dátum registrácie: Po 08. Dec, 2008, 22:41
Bydlisko: Senec okolie

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa Pascal » Ut 16. Dec, 2008, 22:01

Ako ste daleko ??? A neviete niekto ci sa neda v tom internete spravit novy profil lebo nahentom je ze oriantacia gay :D
A ja som tam co od X misia: Na tej stavbe ta prestrelka :D vy????
A nevie niekto ako sa davaju tie smerovky.
A este ked si dam hustotu premavky na max jazdia mi tam same taxiky :D
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,

Užívateľov profilový obrázok
Danix64
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 820
Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves, Košice

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa Danix64 » Ut 16. Dec, 2008, 22:05

co mas s tymi smerovkami ?! toto nemas v ovladani.
btw a uz mam prejdene 33% :) uz idem do zapadnej casti mesta

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa FEAR » St 17. Dec, 2008, 00:02

Hmm zaujimave :) neviem zda sa mi ze tu o tom nebolo nic pisane ale je to zaujimave ked pocas hrania stlacite P ... :)

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa r1z1ko » St 17. Dec, 2008, 13:13

Pascal napísal:Ako ste daleko ??? A neviete niekto ci sa neda v tom internete spravit novy profil lebo nahentom je ze oriantacia gay :D
Lol a nemáš tam náhodou GUY ??? pretože to neznamená to čo si myslíš... :laugh:
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Užívateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1346
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa Matusak » St 17. Dec, 2008, 14:28

chalani, toto je nejaky bug ? :laugh: uz 2 krat sa mi stalo, ze ked som nabural do druheho auta, tak zacalo horet a vodic vystupil a horel :laugh:
stalo sa mi to pri limuzine a pri taxiku :D :D
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa Toman » St 17. Dec, 2008, 15:31

ja mam 53 percent
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
MarekT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: St 25. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa MarekT » St 17. Dec, 2008, 17:35

v kolkých percentach sa odomkne stredny ostrov :red:
Intel i5-6600K, Noctua NH-D14, MSI Z170 TOMAHAWK, MSI GTX 1060 6GB, 2x8GB, Crucial MX300 275GB, Seagate 2TB, EVGA 750 GQ, Fractal Design Define R5, 30" HP LP3065, E-MU 0204 + Yamaha HS80M + Jamo SUB 210

ANONYM_a1

Re: GTA IV

Príspevok od užívateľa ANONYM_a1 » St 17. Dec, 2008, 17:45

MarekT napísal:v kolkých percentach sa odomkne stredny ostrov :red:
Odomkne sa az po prvej snajperskej misii. Tie percenta nereprezentuju len mission progress ale aj stunt jumps, holuby, atd... Cize u kazdeho inak. :)

Zamknuté

Návrat na "Hry a problémy s nimi"