Hry podporujuce dvojjadro?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
MartinKO
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 63
Dátum registrácie: St 30. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Hry podporujuce dvojjadro?

Príspevok od užívateľa MartinKO » Pi 15. Sep, 2006, 08:44

Ktore hry dnes vyuzivaju dvojjadrovy procesor?
Chcel by som odskusat nejake benchmarky... :wink:

/Edit by crux: upraveny nazov

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 15. Sep, 2006, 10:04

Quake 4 najviac
Prey
Doom 3
SS2
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Pi 15. Sep, 2006, 10:34

Call of Duty 2 pomocou dualcore patchu
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

MartinKO
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 63
Dátum registrácie: St 30. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa MartinKO » Pi 15. Sep, 2006, 12:44

Dikes chlapi, vyskusam! :wink:

Užívateľov profilový obrázok
MengelE
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 505
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Kalna/nad Hronom 93532
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MengelE » Pi 15. Sep, 2006, 16:00

half life 2 ten po patchunti nepodporuje dvoj jadro ???
Nikdy neni tak zle aby nemohlo byt horsie

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » So 16. Sep, 2006, 21:30

crux2005 napísal:Quake 4 najviac
Prey
Doom 3
SS2
A Oblivion? inac ten SS2 je System Shock 2? neviem si priradit k tej skratke ine....

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Re: hm

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 16. Sep, 2006, 21:31

andynko napísal: A Oblivion? inac ten SS2 je System Shock 2? neviem si priradit k tej skratke ine....
mozno ze Serious Sam 2 :)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 16. Sep, 2006, 21:38

aj Oblivion do urcitej miery , keD som uz bral do uvahy Serious Sam 2 :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Ut 28. Nov, 2006, 18:24

ma vobec zmysel kupovat 2core CPU ??? ked to podporuje maloktora hra ?alebo aj aplikacia ? malo co ide na 2jadrach,ale uz veselo vyrabaju 4 jadra :lol:
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2143
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Ut 28. Nov, 2006, 18:30

nie kazdy hra hry a dualcore sa zide ked chces robit viac veci naraz
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Ut 28. Nov, 2006, 18:57

tak preco potom tomu tipkovy co chce naj pc aky sa da poskladat odpocuracju Quadcore (4 jadra) ked mu na tom nepojdu hry,a ten pc ma byt HLAVNE na hry
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2143
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Ut 28. Nov, 2006, 19:01

aby mohol zafrajerit pred kamosmi ze ma pc s quadcore cpu, a preco by mu natom nemali ist hry?
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ut 28. Nov, 2006, 20:25

matej21 napísal:tak preco potom tomu tipkovy co chce naj pc aky sa da poskladat odpocuracju Quadcore (4 jadra) ked mu na tom nepojdu hry,a ten pc ma byt HLAVNE na hry
ked to ma byt na hry, treba VYKON, a ten dvojjadraky ponukaju nesmierny...

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 802
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Št 30. Nov, 2006, 21:44

jedine 8 jadier chlapci nic ine ani neberte :D

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6692
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » Ut 05. Dec, 2006, 22:55

Hlavne je tato debata trochu OT, veD si precitajte nazov topicu :wink:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"