Strana 3 z 3

Napísané: Pi 23. Mar, 2007, 22:04
od užívateľa jergus
dexter napísal:najlepsie je upravit CFG subor...
Ok, vyskusam, keby nieco tak sa ozvem. Vdaka

Napísané: So 24. Mar, 2007, 11:39
od užívateľa dexterav
tak som to nahodil po zapnuti AA+HDR je obraz v keli, rovnakym sposobom ako v Rainbow Six :beee:

Napísané: So 24. Mar, 2007, 12:25
od užívateľa jergus
dexter napísal:tak som to nahodil po zapnuti AA+HDR je obraz v keli, rovnakym sposobom ako v Rainbow Six :beee:
HDR mi ide v poho, len s AA mam problemi...

Napísané: So 24. Mar, 2007, 14:23
od užívateľa bongo-man
no HDR islo v Hl2 aj na x800 takze mozno ti pojde hrd aj vo far cry nebude to preve hrd ale aspon bloom

Napísané: So 24. Mar, 2007, 14:49
od užívateľa jergus
bongo-man napísal:no HDR islo v Hl2 aj na x800 takze mozno ti pojde hrd aj vo far cry nebude to preve hrd ale aspon bloom
Ide to celkom pekne, aj ked oblivion to nie je :(

Napísané: So 24. Mar, 2007, 15:36
od užívateľa dexterav
jergus napísal:
dexter napísal:tak som to nahodil po zapnuti AA+HDR je obraz v keli, rovnakym sposobom ako v Rainbow Six :beee:
HDR mi ide v poho, len s AA mam problemi...
aj mne...ale umna to vidim na ovladace lebo presne tak isto blbne po zapnuti AA aj Rainbow Six (miznu objekty)
NV by uz konecne mohla nieco urobit aj poriadne... :beee: