far cry a HDR

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Pi 23. Mar, 2007, 22:04

dexter napísal:najlepsie je upravit CFG subor...
Ok, vyskusam, keby nieco tak sa ozvem. Vdaka
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 24. Mar, 2007, 11:39

tak som to nahodil po zapnuti AA+HDR je obraz v keli, rovnakym sposobom ako v Rainbow Six :beee:
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » So 24. Mar, 2007, 12:25

dexter napísal:tak som to nahodil po zapnuti AA+HDR je obraz v keli, rovnakym sposobom ako v Rainbow Six :beee:
HDR mi ide v poho, len s AA mam problemi...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » So 24. Mar, 2007, 14:23

no HDR islo v Hl2 aj na x800 takze mozno ti pojde hrd aj vo far cry nebude to preve hrd ale aspon bloom
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » So 24. Mar, 2007, 14:49

bongo-man napísal:no HDR islo v Hl2 aj na x800 takze mozno ti pojde hrd aj vo far cry nebude to preve hrd ale aspon bloom
Ide to celkom pekne, aj ked oblivion to nie je :(
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 24. Mar, 2007, 15:36

jergus napísal:
dexter napísal:tak som to nahodil po zapnuti AA+HDR je obraz v keli, rovnakym sposobom ako v Rainbow Six :beee:
HDR mi ide v poho, len s AA mam problemi...
aj mne...ale umna to vidim na ovladace lebo presne tak isto blbne po zapnuti AA aj Rainbow Six (miznu objekty)
NV by uz konecne mohla nieco urobit aj poriadne... :beee:
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"