far cry a HDR

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » St 11. Okt, 2006, 20:35

treba ich aplikovat postupne ako su? a mam opterona cize 64bit treba aj ten patch
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 11. Okt, 2006, 20:41

lubo188 napísal:treba ich aplikovat postupne ako su? a mam opterona cize 64bit treba aj ten patch
ano, zaradom ..
aky 64bit PATCH ?

nemas 64Bit Windows ... tak potom
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » St 11. Okt, 2006, 20:46

aha? treba aj patch4 na co su ,pisali ze hdr ide od patchu 1.3
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 11. Okt, 2006, 20:49

lubo188 napísal:aha? treba aj patch4 na co su ,pisali ze hdr ide od patchu 1.3
1.4 umoznuje HDR + MSAA ...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » St 11. Okt, 2006, 20:52

dal som patch 1.33 dal vsetky detaily na max ale vidim v hre ze hdr neni zapnute ako ho zapnem?
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » St 11. Okt, 2006, 20:55

uz to ide po xxxx pecka diki
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 11. Okt, 2006, 20:55

lubo188 napísal:dal som patch 1.33 dal vsetky detaily na max ale vidim v hre ze hdr neni zapnute ako ho zapnem?
pomocou konzoli "\r_HDRRendering 1 az 11" (tym cislom vyberas HDR modus)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » St 11. Okt, 2006, 20:57

a ktori je najlepsi dal som 7 vsetko je take velmi jasne
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 11. Okt, 2006, 21:07

2 alebo 7
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » St 11. Okt, 2006, 21:09

ok dik
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Pi 23. Mar, 2007, 19:42

Mozte mi niekto poradit? Stiahol som si patch 1.3, nainstaloval, spustil hru, vypol AA a do konzoly som napisal to co tu pisal crux. Ale nic sa nestalo :?
Ma byt HDR vidno ihned, po restarte hry, levelu, alebo ako...
Dik
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 23. Mar, 2007, 20:26

neviem ci ma PATCH 1.3 uz podporu HDRR
skus novsi :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20637
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 23. Mar, 2007, 20:39

jo ide to uz od 1,3 a 1,4 len pridava ako si podoktol iba AA + HDR spolu...
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Pi 23. Mar, 2007, 21:50

Dobre, uz ho stahujem. No a k tej mojej otazke. Staci potom napisat do konzoly a prejavy sa to okamzite? Alebo po restarte?
Vdaka
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20637
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 23. Mar, 2007, 22:00

najlepsie je upravit CFG subor...
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"