Call of Duty: Warzone

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3955
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 20. Mar, 2020, 22:59

Hra to niekto ?
Nechce mi ukladat graficke nastavenia, prakticky zakazdym spustenim ich musim znova nastavovat...
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2404
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa Lithil » Ne 22. Mar, 2020, 17:04

Ahoj, hravam aj MW cast aj Warzone a neuklada mi to graficke nastavenia, myslim ze je to bug ktory opravia v nasledujucom patchi. Je ich tam dost zatial :D

Užívateľov profilový obrázok
wOne
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3122
Dátum registrácie: Št 11. Mar, 2010, 21:55
Bydlisko: Nitra

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa wOne » Ne 22. Mar, 2020, 17:32

aj ja hram, mne to akurat spravilo blur ale to som uz fixol :)
Naposledy upravil/-a wOne v Ne 22. Mar, 2020, 17:37, upravené celkom 1 krát.
RGB

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3955
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 22. Mar, 2020, 17:36

Druhý problém mám že text ako nočný v squade etc su akoby lowres nečitateľné.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10867
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa quicky » Št 26. Mar, 2020, 21:21

tato hra ma tolko elementarnych bugov,ze to je cista katastrofa... na pc ledva sa napojim inak connection timed out apodobne srandy, cierna obrazovka a pod... na PS4 to iste... OTRAS
King is back from VACation :D

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2404
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa Lithil » Št 26. Mar, 2020, 21:48

skus americky server

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10867
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa quicky » Pi 27. Mar, 2020, 12:11

neviem ci moj ping by to dal DSL 40mbit...
King is back from VACation :D

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2404
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa Lithil » Pi 27. Mar, 2020, 17:52

Ja som na dedinskej wifi 30mbit a mam ping 45ms na americkom servere. Na EU servere som neodohral ani 10min a disconnected.

Užívateľov profilový obrázok
wOne
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3122
Dátum registrácie: Št 11. Mar, 2010, 21:55
Bydlisko: Nitra

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa wOne » Ne 29. Mar, 2020, 20:24

tak fixovanim bugov som stravil uz par hodin, momentalne vsak vsetko ide ako ma, neviem vsak co konkretne pomohlo kedze som ich robil konkretne asi 6 :D
RGB

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3955
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 29. Mar, 2020, 20:43

Konečne som vyhral hell yeah.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Rozok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1332
Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa Rozok » Pi 10. Apr, 2020, 16:15

dajte nicky nech si mozeme zahrat spolu, ja som Rozok#21512
Givin the evil look: http://www.youtube.com/watch?v=BQOds0kC ... r_embedded#! i like it :D

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10867
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 12. Apr, 2020, 20:59

tato hra ma privedie na pokraj zufalstva... popisal by som to ako THE WORST GAMING EXPERIENCE EVER...

Je tu niekto kto to hrava na DSL a nepada mu to ? (rozumej nezostane freeznuty na loading screene, nedostane black screen hre/ freeze/connection lost, error ozaj cokolvek). so ziadnou hrou som nikdy nemal problemy, ale toto je uz nonsens a zufalstvo, o to viac,ze po x rokoch je to hra co sa mi ozaj paci a velmi rad by som si ju zahral...

uz jedine comu to pricitam je slaby net (DSL realne 40mbit), fakt si to inak vysvetlit neviem
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3955
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 12. Apr, 2020, 21:13

Jop rovnako. U APEX Sa mi to nikdy nestalo. Hlavne že sa Activision chváli že má 50mil.
Ináč mne dosť pomohlo prepnúť na americký server.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10867
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 12. Apr, 2020, 22:27

ja mam ludi tuto na EU, takze inde chodit nebudem...fakt som z toho frustrovany... z 5-10tich pokusov dohram 1-2 hry
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
LeaR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 563
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31
Bydlisko: BA

Re: Call of Duty: Warzone

Príspevok od užívateľa LeaR » Ne 12. Apr, 2020, 22:39

Odohraté asi 15h a nikdy som nemal žiadny problém. Hrám na EU servroch, net 600Mbit
MB: MSI Z370 PC PRO CPU: Intel Core i5-8600K 4,5GHz CPU FAN: be quiet! Dark Rock 3 RAM: Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz XMP GPU: MSI GTX 1060 GAMING X 6GB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB + Western Digital 2.5" Elements 1TB SSD: Samsung 860 EVO 500GB PSU: EVGA SuperNova G2 550W CASE: NZXT Source 340 MONITOR: Dell P2417H Professional 24'' OC 67Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy MOUSEPAD: Steelseries QcK + KEYBOARD: Cooler Master Storm Quickfire XT Mechanical (Blue) HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud OS: Windows 10 PRO 64bit PHONE: Samsung Galaxy S10 128GB NTB: Lenovo Thinkpad L390 13,3"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"