Sceneria? Trava a sutre, o ktore sa postava vkuse zasekava a potkyna. Slo to z disku po hodine. Simulator serpu krizeneho s Tatranskym nosicom krizenym s Final Fantasy filmom a kazda blbost sa vola Bridges Tym nevravim, ze je to zle. Len je to take japonsky nezvykle a nesadlo mi to. Ale video pekne.
Naproti tomu, po 3r som sa vratil k Elite Dangerous a s engineermi je to zaujimave.
Naposledy upravil/-a shiro v Pi 12. Feb, 2021, 20:00, upravené celkom 1 krát.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Nevravim ze je to blbost. X rokov som pozeral anime, na japonske veci som zvyknuty. Toto mi pripomina prvy renderovany FF film s tymi duchmi.
Len je to take...ine. Dobre porovnanie s Islandom. To ma pred tym nenapadlo. Aj ked boli okolo BTs, tak tie stopy v blate a tak...hodne dobre urobene.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
kedze dlhodobo ma nic nebavi pustil som sa do Detroit: Become Human ktory som si dlho odkladal na vzacne chvile. musim povedat ze zatial je to asi jedna z najlepsich hier co som hral. David Cage zasa nesklamal a presne taketo story driven hry mi chybaju
Celkom zaujimavy takticky pocin, bavilo ma to viac nez Battle Brothers. Ale teda idem na najlahsej obtiaznosti aby som zo zaciatku s tym moc nebojoval, aj som cakal nieco narocnejsie. No po zhruba 30 hodinach to zacne byt dost monotonne.
Inak vec, ako Microsoft kupil Bethesdu, tak oznamili ze hry budu exkluzivne pre ich ekosystem (platformy kde je xbox game pass). To znamena, ze PS5 ich nedostane. Samozrejme dodrzia existujuce zmluvy, kde uz bolo dohodnute ze hra bude na PS5. To som velmi zvedavy ako sa to do buducna vyvinie ohladom Steamu, pretoze uz Bethesda sama sa snazila obist Steam. Ale toto by si mozno zasluzilo svoju vlastnu temu.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Na lokálny coop s dieťaťom odporúčam Overcooked 2 a Unravel 2, sú aj na gamepasse. Overcooked 2 je pecka zábava, Unravel 2 je nádherný zážitkový platformer, a tá grafika vyzerá takmer fotorealisticky. Dcéra je nadšená.