Problem s mrznutim hier /mozno bios/

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
ruto
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: St 16. Aug, 2006, 02:00

Problem s mrznutim hier /mozno bios/

Príspevok od užívateľa ruto » Po 14. Aug, 2006, 13:31

Moze mi niekto poradit ako spravne nadstavit bios na doske KT4A-V pretoze mam problemy pri hrach-mrzne to.Potom musim natvrdo vypinat pocitac.predtym som nemal problem,ale ako som resetoval bios a znovu nastavil odvtedy mam problem.Zakladna doska :KT4A-V Procesor:AthlonXP 2600+ VGA:NX6200AX-128MB:Ram PQI256 400,Kingston256 400.Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s mrznutim hier /mozno bios/

Príspevok od užívateľa HULIAK » Po 14. Aug, 2006, 13:43

ruto napísal:Moze mi niekto poradit ako spravne nadstavit bios na doske KT4A-V pretoze mam problemy pri hrach-mrzne to.Potom musim natvrdo vypinat pocitac.predtym som nemal problem,ale ako som resetoval bios a znovu nastavil odvtedy mam problem.Zakladna doska :KT4A-V Procesor:AthlonXP 2600+ VGA:NX6200AX-128MB:Ram PQI256 400,Kingston256 400.Dakujem
daj tam deffaulty,alebo optimized deffaults alebo fail safe...nieje to vykonne riesenie,ale tak by malo vsetko fungovat ako ma...
A iba to proste zamrzne?alebo ukaze blue screen :?:
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Užívateľov profilový obrázok
ruto
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: St 16. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa ruto » Po 14. Aug, 2006, 16:31

To som skusal a je to ok ale CPUide na 100mh a je to lenive ak ho dam na 166 szstem ok a hri mrznu.Zmrne total ani ho nehne.

Užívateľov profilový obrázok
midlet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1360
Dátum registrácie: Pi 12. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa midlet » Po 14. Aug, 2006, 17:10

Tak si pust Prime95 ci ti prejde. Asi to procak nezvlada ked ti to po OC mrzne. Napis aku mas zostavu...
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Po 14. Aug, 2006, 22:55

Proste ti nezvlada vyssie frekvencie...mozno by tomu pomohlo zvysenie napatia, prip. ponastavovanie deliciek a AGP/PCI frekvencii...

@midlet
...on tu zostavu uviedol...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Fester
VIP
VIP
Príspevky: 492
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Pov. Bystrica - Trenčín (30)

Príspevok od užívateľa Fester » Ut 15. Aug, 2006, 08:19

ruto napísal:To som skusal a je to ok ale CPUide na 100mh a je to lenive ak ho dam na 166 szstem ok a hri mrznu.Zmrne total ani ho nehne.
Tak vyskusaj menej ako 166MHz. Postupne uberaj az do takej hodnoty kym nebude PC stabilne. Alebo opacnym smerom, zvisuj od hodnoty 100MHz az pokil to pojde :blind:
Klasicky postup pri pretaktovani :idea:
CPU : C2D E8400, MB - zatiaľ žiadna, RAM-zatiaľ žiadna,
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd


Phone : SAMSUNG OMNIA II

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Ut 15. Aug, 2006, 09:07

ruto napísal:To som skusal a je to ok ale CPUide na 100mh a je to lenive ak ho dam na 166 szstem ok a hri mrznu.Zmrne total ani ho nehne.
Pretoze tvoj procak ide len na 133MHz ;)

http://www.sharkyextreme.com/hardware/c ... 1450561__2

z linku je jasne, ze mas potom 2600+ XP z jadrom Thoroughbred, ktory ide na 2,13Ghz 16x133Mhz pri 1,65V :).

Takze si pozri v cpuz aky mas nasobic a podla toho si mozme byt isty aky mas procak a ako postupovat pri jeho pretaktovani, pretoze existoval este 2600+ XP z jadrom barton a ten mal 11.5x166Mhz 1.65V ;)

http://www.amdboard.com/barton2600.html
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"