Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 337
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Nickk » Št 20. Dec, 2018, 18:02

Zdravim

Hru som este 18.12.2018 spustil normalne, vcera (19.12.2018) uz prehliadac po pripojeni na server vyhodil hlasku:

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player

Violation (MULTIHACK) #74005

Mal alebo ma niekto pod problem ?

Hack a pod sprostosti som v hrach nikdy nepouzival !!! :wallbash:

Skusal som update punkbustru ale ziadna zmena .
Spoiler: ukázať
MB:ASUS M2N-E CPU:Athlon II X4 640 GPU:MSI TwinFrozr 250GTS 1GB DDR3 RAM: Kingston 4x1GB DDR2 800MHz HDD1: Seagate SATAII 160GB HDD2: Seagate SATAIII 500GB DVD: LG DVD-RW GSA-H20L LCD:LG FLATRON 1750B PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: nová A4tech X7 F5 V-Track (stará A4tech XL-750BK - poskodeny kabel) Slúchadla: AKG K 77

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1775
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Xeigen » Št 20. Dec, 2018, 23:23

Skúšal si manuálne pridať tú hru do punkbusteru ? Matne sa pamatám, že som to tak musel urobiť po každej novej inštalačke, inak ma to kickovalo z hier s punkbuster errorom.
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 337
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Nickk » Pi 21. Dec, 2018, 18:50

Ved prave pridal som ju manualne cez PB setup a updatoval ale nic.
Cez podporu EA mi poslal link na nejaky PB ticket, odoslal som tak uvidim co odpovedia.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS M2N-E CPU:Athlon II X4 640 GPU:MSI TwinFrozr 250GTS 1GB DDR3 RAM: Kingston 4x1GB DDR2 800MHz HDD1: Seagate SATAII 160GB HDD2: Seagate SATAIII 500GB DVD: LG DVD-RW GSA-H20L LCD:LG FLATRON 1750B PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: nová A4tech X7 F5 V-Track (stará A4tech XL-750BK - poskodeny kabel) Slúchadla: AKG K 77

Užívateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 337
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Nickk » So 29. Dec, 2018, 23:55

Tak odpoved z "http://www.evenbalance.com"

"We do not find this violation to be triggered in error, and it will not be removed.

The supplied GUID has been associated with hacking or interfering with the normal operation of our PunkBuster software and has therefore been compromised resulting in a global ban from PunkBuster enabled game servers. We have no way of knowing who was actually playing with this GUID at the time the violation was triggered. We also have no way to know if the violation was triggered on your specific computer. Our system does not collect personal information and furthermore we have no way to attach a cheat/hack violation to a specific person. This ban will not be lifted as then the person who did trigger the violation would again be able to join PunkBuster Servers using this GUID.

To be clear: we are not saying that you cheated as we have no way to know who triggered the violation. If it is certain that no one playing on your computer ever had a cheat/hack violation triggered by PunkBuster, then your GUID (cdkey and/or game account password) has been stolen by or leaked to someone who has used it on a different computer to trigger the violation. We do not have the means to help you find out who is responsible for compromising your GUID."


PC nik iny nepouziva, heslo na wifi je pomerne dlhe a zlozite,z tej odpovede mi vychadza ze ak by som si chcel znova zahrat BF3
tak si mozem tak akurat vytvorit new ucet,kupit new hru a dufat ze sa nestane nieco pod. :furious2:
Spoiler: ukázať
MB:ASUS M2N-E CPU:Athlon II X4 640 GPU:MSI TwinFrozr 250GTS 1GB DDR3 RAM: Kingston 4x1GB DDR2 800MHz HDD1: Seagate SATAII 160GB HDD2: Seagate SATAIII 500GB DVD: LG DVD-RW GSA-H20L LCD:LG FLATRON 1750B PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: nová A4tech X7 F5 V-Track (stará A4tech XL-750BK - poskodeny kabel) Slúchadla: AKG K 77

Užívateľov profilový obrázok
werwest
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 133
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa werwest » Ne 30. Dec, 2018, 00:00

heslo wifi s tym nic nema, ako ti pisu, je mozne ze ti niekto slohol ucet a na nom cheatoval

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1848
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Sky » Ne 30. Dec, 2018, 07:20

Volakedy to malo problem s programami ako fraps, msi afterburner a podobne veci co sa zobrazovali cez hru. Je mozne ze ti to bezalo?
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1750
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Ne 30. Dec, 2018, 11:54

aj speedfan :D
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13628
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 30. Dec, 2018, 12:34

A ludia sa nepoucia ze kupovat cokolvek od EA sa proste nema :D
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 337
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Re: Battlefield 3 - MULTIHACK ????

Príspevok od užívateľa Nickk » Ne 30. Dec, 2018, 15:19

Heslo wifi som spomenul len preto ze v odpovedi spominal konkretne pocitac.

A to mi od kupy hry dobre 2r nervy zozieral ich uzasny Origin, na Steame som nijake pod. problemy nemal !

Z ggc stream net mi odpisal ze to je global ban a ze to mozu poriesit jedine evenbalance ak je tam nejaka chyba.

Na pozadi mi bezi iba Malwarebytes nic ine.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS M2N-E CPU:Athlon II X4 640 GPU:MSI TwinFrozr 250GTS 1GB DDR3 RAM: Kingston 4x1GB DDR2 800MHz HDD1: Seagate SATAII 160GB HDD2: Seagate SATAIII 500GB DVD: LG DVD-RW GSA-H20L LCD:LG FLATRON 1750B PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: nová A4tech X7 F5 V-Track (stará A4tech XL-750BK - poskodeny kabel) Slúchadla: AKG K 77

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"