Strana 1 z 3

Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Ut 27. Nov, 2018, 09:31
od užívateľa Per
Predosly Origins som nehral,takze o to viac som prekvapeny,akym smerom sa AS seria zacala uberat. Dost sa to priblizilo napriklad Witcherovi. A je to neskutocne obrovske,urcite najvacsia hra rozlohou. 300+ hodin to isti
Najkrajsia je ale atmosfera co z hry ide,uzasna exkurzia do starovekeho Grecka. Stavby,priroda,ludia,hudba,zvuky..parada.

Co sa tyka grafiky,tak je to zrejme najnarocnejsia hra sucastnosti na HW. Kvoli nej som sa vlastne rozhodol pre upgrade grafickej karty.
Na max detaily to ide 60+fps vo fullhd len na 1080ti a vyssie.

momentalne som stopol hranie,kym mi nepride nova karta
mam level 13

kludne sa podelte so skusenostami :)






Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Ut 27. Nov, 2018, 22:17
od užívateľa Pini
Malaka misthios ! :D

Posledneho assasina som hral este s Eziom. Ponom to bolo pre mna uplne nezaujimave. Kedze staroveke Grecko mam rad tak som toho assassina vyskusal.. odvtedy to drtim kazdy den ,takze za mna velky :good: . Vela ludi na to nadava, ze "sparta simulator " bla bla, nema to nic spolocne s assasinom - len nazov hry a podobne hovna. Hlavne sa mi paci, ze tam pridali RPG prvky ( plnohodnotne RPG nemam rad to je moc nudne ), vase odpovede maju vplyv ako sa bude vyvijat dej + viac koncov, namorne bitky, hudba, grafika su super.
Skoda tej optimalizacie, hra je CPU killer, moja stara i5 3570k ide vacsinu casu na 100% , fps v mestach su na hranici hratelnosti uz.

Momentalne level 36 , 45h a uz len par questov a main story hotovy.

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Ut 27. Nov, 2018, 22:47
od užívateľa Per
cpu taktok
Obrázok

paci sa mi aj Explore mode,kde sa ti automaticky neukaze na mape,kde mas ist,ale musis to pozistovat v roznych napovedach,ci rozhovoroch..

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Ut 27. Nov, 2018, 22:49
od užívateľa kllr007
Rovnako na tom je aj Origins.
Každopádne nakoľko som v Origins odohral tiež niekoľko desiatok tak Odyssey ide úplne mimo.mna, čo tak čítam zahraničné fóra tak nie som sám. Tie hry sú tak podobne že fakt záleží komu aké prostredie viac vyhovuje.

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Ut 27. Nov, 2018, 22:53
od užívateľa Per
v origins tusim nebolo mozne v rozhovore zmenit dianie hry,len som cital..nehral :)
v tretom videu co som dal v prvom prispevku chlap dost vysvetluje,ze tam su dost rozdiely vo vela oblastiach

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Ut 27. Nov, 2018, 23:00
od užívateľa stiv
Ja som hral Origins a teraz zacinam toto. Je to dost podobne ale nove prostredie na chvilu urcite zabavi. Inac CPU heavy ako predchodca. Pri 10/20 skoky az na 75% usage.

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Ut 27. Nov, 2018, 23:25
od užívateľa kllr007
Per napísal:
Ut 27. Nov, 2018, 22:53
v origins tusim nebolo mozne v rozhovore zmenit dianie hry,len som cital..nehral :)
v tretom videu co som dal v prvom prispevku chlap dost vysvetluje,ze tam su dost rozdiely vo vela oblastiach
To hej ale to su take veci ktoré mi neprídu ako niečo kôli čomu by som mal do toho investovať ďalších pár desiatok hodín keď základný gameplay je v podstate to isté. Origins mám fakt rád ale už ani tu sa akosi neviem prinútiť začať hrať DLC.

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: St 28. Nov, 2018, 23:01
od užívateľa Klaboor
Ja som si ju nainstaloval kvoli testovaniu grafiky a musim povedat ze je to dost narocna hra. Keby niekoho zaujimalo tak na Ultra settings to fici takto:
Gigabyte Aorus GTX 1060 3GB FPS Min: 3, Max: 31, Avg: 18
Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti 11GB FPS Min: 29, Max: 116, Avg: 66
zvysok zostavy je pod ciarou. Netusim ci ju budem hrat, momentalne mam rozohraty Rise of the tomb raider a hned po tom idem na shadow, ale je to pastva pre oci. Naposledy som hral trojku takze mam co dobiehat :D

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: St 28. Nov, 2018, 23:18
od užívateľa Per
to je ake rozlisenie ?
ja to mam v 1920*1200 na ultra
34/78/134

Inak tie "zive" volumetricke mraky ktore zeru najviac vykonu su uplne TOP na ultra

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Št 29. Nov, 2018, 00:13
od užívateľa kllr007
Per teba brzdí cpu.
Origins ide na mojej zostave na FHD ultra + 120% resolution scaler take render je vo vyššom rozlíšení - žiadne prepady pod 60.

Odyssey môže byť náročnejší ale nie až tak.

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Št 29. Nov, 2018, 00:17
od užívateľa Per
vacsinu casu to brzdi gpu..
nastavil som to ako ty v 1920/1200 a mam 26/70/110
Čo je mierne lepší výsledok ako máš ty..aj na obrázku hore stojí môj cpu mierne lepšie ako tvoj..tak nechápem z čoho usudzujem že mne brzdí tebe nie..
Píšeš že žiadne prepady pod 60 FPS nemás a hore dáš výsledok testu kde máš min 29 .. ľudia :-)

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Št 29. Nov, 2018, 00:51
od užívateľa PROMETHEUS
este som tuto hru nekupil lebo zatial mam rozohrany far cry 5 tak mozno potom kupim ked dohram, ale pozeral som videa na youtube a osobne tam nevidim ziadny rozdiel v kvalite obrazu medzi high a ultra ale rozdiel vo fps je dost velky. co to hrate tak je tam aj realne vidiet nejaky rozdiel medzi high a ultra ze by to stalo za to obetovat fps?

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Št 29. Nov, 2018, 00:56
od užívateľa kllr007
Per napísal:
Št 29. Nov, 2018, 00:17
vacsinu casu to brzdi gpu..
nastavil som to ako ty v 1920/1200 a mam 26/70/110
Čo je mierne lepší výsledok ako máš ty..aj na obrázku hore stojí môj cpu mierne lepšie ako tvoj..tak nechápem z čoho usudzujem že mne brzdí tebe nie..
Píšeš že žiadne prepady pod 60 FPS nemás a hore dáš výsledok testu kde máš min 29 .. ľudia :-)
Teraz neviem koho myslíš.

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Št 29. Nov, 2018, 04:05
od užívateľa stiv
kllr007 napísal:
Št 29. Nov, 2018, 00:13
Per teba brzdí cpu.
Odyssey môže byť náročnejší ale nie až tak.
Nemusi. Mne vyslo min fps 9 4k@ultra a gpu ide na 98% nonstop.

Re: Assassin's Creed Odyssey

Napísané: Št 29. Nov, 2018, 09:05
od užívateľa Per
@Klr myslel som Klaboora
ten bench tam je naprd..furt ine hodnoty..aj pocasie sa tam dokonca meni :D